zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Boję się...

julita
14-01-2004, 18:13
Siemka!
Wiem, że ten temat się już trochę powtarzał, ale mam do was pytanko.
Otóż, jakie¶ 2 minuty temu napisał do mnie w Tibii (niebieskim kolorem-nie wiem dlaczego) jaki¶ Security Investigator i napisał, że musi sprawdzić moje konto i żebym mu podała haslo i ten numer , bo jesli nie to za 30 sekund mi zbanuj± konto. Ja oczywi¶cie nie podałam, bałam się, może jaki¶ haker i się wylogowałam z Tibii.
Czy ja dobrze zrobiłam, bo sama nie wiem, jeszcze boję się, że co¶ mi zrobi± z kontem, bo nie podałam. Błagam, pomóżcie.
PS wiem, że security to bezpieczeństwo to mógł być jaki¶ facio z Cip teamu, ale oni przeciez mówili że nie wolno nikomu podawać danych o koncie. :( :(
Co wy o tym my¶licie?
Liczę na wasz±, jak zwykle dobr± radę i pomoc.
Z góry thx.

Owoc
14-01-2004, 18:17
Zrobiła¶ i dobrze, i Ľle: dobrze, bo nie podała¶, a Ľle, że w ogóle się zastanawiała¶ ^^ przecież w Tibii nikomu nie należy podawać nr acc/hasła bo CIPowie i GMy i tak mog± mieć dostęp do twojego konta bez znania twojego hasła... ten typ był na 100% jakim¶ oszustem i nie bój się konta ci nie zbanuje :O

Dan the Automator
14-01-2004, 18:18
Zrobiłas bardzo dobrze. NIKT z cip'ów b±dĽ GMów nie potrzebuje twojego hasła ani numeru ---> a co za tym idzie: nie pyta o niego.
Ludzie staraj± się znaleĽć naiwnych, podaj±c się za a to CIp'a, A to Gma~ by wyłudzić hasło.
Poprostu ignoruj takie osoby~

marred
14-01-2004, 19:15
Oryginalnie dodany przez Dobo
Poprostu ignoruj takie osoby~

Lepiej doniesc do GM'ow o takich przypadkach.

Linek
14-01-2004, 20:22
Gdyby CIPy miały co¶ do Ciebie to napisałyby to na pewno czerwonym kolorem.A Niebieskim to wiadomo że jaki¶ oszust.Zreszt± CIPy moga sobie sprawdzać twoje konto w każdej chwili bez pytania Cię o hasło.Baaaardzo dobrze zrobiła¶ brawa dla Ciebie :P Bo niektórzy się daj± nabrać.Ja tam w Tibii nikomu nie ufam.No może mam kilku przyjaciół którym ufam ale poza nimi to kompletnie nikomu.Newbies powinni brać z Ciebie przykład :)

Jedi
14-01-2004, 20:25
A po co jesli takie osoby robia sobie specjalnie konta po to by krasc, oszukiwac i zabijac i wiedza ze ban jest tylko kwestia czasu. Ostatnio dalem ogloszenie na trade: I buy premium account - zglosilo sie 5 osob na 8lv~` z 10 dedami tak samo bylem jak fsa chcialem sprzedac :(

julita
16-01-2004, 19:33
Wielkie dzięki, jak zwykle mogłam na Was liczyć. Teraz już wiem, co robić na przyszło¶ć w takich przypadkach.
Jeszcze raz WIELKIE THX. Super z Was forumowicze ;). :)

Dan the Automator
16-01-2004, 21:38
re.up
Zawsze zwarci i gotowi do pomocy :)

EOT więc juz zamknę kk?