Pokaż pełną wersje : Pomocy ;)
Szukam gry mmorpg.
Tibia juz mi sie znudzila,gralem tez w mu online ale niechce mi sie zaczynac od poczatku.
Sprawa wyglada tak:
Chodzi mi o gre w ktorej nie trzeba robic pelno misji jak na przyklad Metin2 czy Ether Saga online.Ale tez zeby sie nie expilo zbyt nudno jak w mu online bo tam tylko postac zostawia sie na afk lub stoi sie w pt i klika prawym.Grafika zeby nie byla pixelowa jak w tibi czy endles online.Moze byc troche cukierkowa ale nie zabardzo,2d lub 3d.
ps.zapomnialem dodac zeby byla darmowa.
:)
Nie robic questow i nie grindowac? To co Ty chcesz w tej grze robic? Jezeli odrazu po godzinie grania bic bossy to najlepiej wybrac prywatne servery jakiejs gry (np. w.w mu online)
Napisalem zeby sie nie robilo ciagle questow bo bieganie przez caly dzien po calej mapie jest troche nudne...
Beh0lder
04-03-2010, 23:50
To idź graj w...... tibie - questów nie robisz tylko te najważniejsze , grindu też nie ma , stawiasz bota i po sprawie xD
Marchewki
05-03-2010, 07:03
hehehe cukierkowata 3d Flyff Online w miarę fajnie się gra czy questów za dużo nie ma hmm :> mmorpg nazwa mówi sama za siebie :) więc nie mam pojęcia jak może nie być questów hehe to szukaj sobie jakiegoś typowego Hack and Slasha nic innego do głowy mi nie przychodzi pograj sobie w Open tibia server hehehe tam nie musisz questów robic LOL
Hehe - pograj sobie w "Wolni Farmerzy" :) Mnie wciągnęło :)
Spróbuj Margonem graficznie no nie szooł,ale dość dobra gra qesty dobre chociaż nie trzeba ich tak częstwo wykonywać.Gra po Polsku.Kilka ciekawych profesji i ogólnie polecam!
ok... o to lista...
Dofus 2
Maple story(nie wiem czemu?)
Guild Wars
Obecnei gram w archlorda ;p bardzo fajny system ulepszania broni etc ;p questow nie robie (jak w kazdej grze) i jakos zyje ;p
Pan i Wladca
05-03-2010, 14:53
Eudemons, Helbreath Polska :>
@Beh0lder
Nie mam zamiaru grac na bocie, nigdy nie gralem i nie bede uzywac tego scierwa
bo umiem sam grac
@Shardon
Nie lubie grac w gry przez przegladarke typu:magronem,my-fantasy,plemiona,gladiatus :P
Eudemons, Helbreath Polska :>
Probowalem grac w helbreath ale cos konta niemoglem zrobic a nr konta bankowego wole jednak nie podawac :/
Sprobuje najpierw w Flyff online zagrac ;)
Sciagnelem Flyff, nie spotkalem zadnego polaka;/
I chodzenie jest troche za czule
demoninator
05-03-2010, 17:41
Polecam privy WoWa (polskie), Sunwell albo Nexus czy jakoś tak. Troche ściągania dużo ale gierka naprawdę jest fajna o ile ma się kumpli. Niby questy są ale nie ma za to expienia tyle. Bossy, raidy, pvp ciekawe. Jak będziesz miał czas na ściągnięcie to spróbuj.
Heh gralem na prv w wowa z kolega.Powiem ze gra bardzo rozbudowana az troche za trudna, bardzo duzo skili do wytrenowania itd.Ale jakos mnie nie wciagnela.Po zatem nie lubie za bardzo prv bo wiekszosc tych servow i tak predzej czy puzniej usuna a cala gra na marne.
Szukam sam gierek, narazie probuje World of Kunk Fu.Mam nadzieje ze to mi wpadnie do gustu:)
Spróbuj Allods Online grałem w nią przez chwilę przyznam wywarło na mnie niezłe wrażenie,grafika dość bajkowa moim zdaniem ale zobacz.
Ok sprobuje.
A co myslicie o Gods War online ?
z mojego doświadczenia nie polecam...
a o dofusie ktos Ci tu pisal?;p bardzo fajna gra ;d
Cabal ( http://www.youtube.com/watch?v=P5Vh-ucq1mM ) filmik przedstawia pvp. Mogę pomóc na starcie.
Beh0lder
05-03-2010, 23:27
Sciagnelem Flyff, nie spotkalem zadnego polaka;/
I chodzenie jest troche za czule
łłuuuu straszne nie spotkaueś rzadnego polaczak :(;(;(((:(:(:(:(:9;(::(:f:g :d
wiesz co to ja ci morze metina polece kolego co :)? ........ łaaa nieee metina nie lubisz
możesz ewentualnie spróbować grac w runes of magic ale pewnie masa questow cie na poczatku wkurzy nieźle...
buendy ortograficzne i głupie pismo zamierzone planij se w łeb zanim dasz mi warna
Dzieki ;*
Pawolka93
05-03-2010, 23:36
Pograj w real life...
Tibijczyk222
06-03-2010, 13:44
WoW ale official , nie privy. Naprawdę wciąga :)
Super pvp , super pve , super lore. Czego więcej? :P
Niechce wydawac kasy na gry online.
Spodobala mi sie ta gra Gods War chociaz duzo misji.Narazie przy niej zostane.
Temat mozna zamknac.Dzieki wszystkim za pomoc :)
Pacz_knight
06-03-2010, 19:33
Ragnarok Online 4ever!
Dragonica może? Ale chyba najpierw ja sam ją ściągnę. ;)
Cygan Slejter
07-03-2010, 01:10
Chlopie....kup Guild Wars i sie ciesz a nie szukasz jakiegos syfu;)
Chlopie....kup Guild Wars i sie ciesz a nie szukasz jakiegos syfu;)
Ma racje... Guild Warsa jest doskonałym rozwiązaniem tani , bez abonamentu...
Nightwood
07-03-2010, 10:42
TANTRA ONLINE
Czesc, niechce zakladac nowego tematu dlatego pisze tutaj.
Chcialbym zaczac grac w Tales of Pirates lecz mam problem.
Gdy uruchamiam gre i klikam Enter Game wlacza sie okienko z napisem loading...
(tak powinno byc)nic sie nie scina tylko laduje sie w nieskonczonosc.
Prosze o pomoc :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.