zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Piosenka z reklamy Samsung...

Gixafe
10-01-2005, 20:39
Witam!
Mam ogromną prośbe: w telewizji dość często leci teraz reklama telefonu Samsung E 820, a w tle po prostu zarąbista piosenka. Wiem, że to jest Human- "Dance", ale nie mam pojęcia skąd ten utwór ściągnąć. Jeżeli ktoś z Was wie, proszę o pomoc.

Dryb
11-01-2005, 07:09
W moim podpisie jest strona z ktorej to sciagniesz. Wpisujejsz w szukaj tytuł albo autora, wybierasz wersję od 2 do 8 MB. Najlepiej aby była napisana na niebiesko i dużo ludzi ją miało, to masz w mniej niż pół godziny.

Dr.Unknown
11-01-2005, 11:08
Swoją drogą, też kiedyś chciałem na forum zapytać o muze bodajże z reklamy Mars'a, obyś znalazł co szukasz;)

TheNatoorat
13-01-2005, 14:21
Wybaczcie offtopicowy post, ale nareszcie powstał temat o takiej tematyce... czy może ktoś wie, jak nazywa się utwór, który leci podczas wyświetlania reklamy Nutelli? :P
I jeszcze jedno. Kiedyś leciała taka reklama piwa czy zawodów Strong Man... jacyś goście tam łapkami most podnoszony obniżyli, by samochodem tamtędy przejechać. Wreszcie poszli piechotę... :P
Jak się nazywa utwór który leci w tle? (o ile to jest jakiś utwór)
Dodam że wykonywany jest basową gitarą.

Dr.Unknown
13-01-2005, 20:38
Wybaczcie offtopicowy post, ale nareszcie powstał temat o takiej tematyce... czy może ktoś wie, jak nazywa się utwór, który leci podczas wyświetlania reklamy Nutelli? :P
I jeszcze jedno. Kiedyś leciała taka reklama piwa czy zawodów Strong Man... jacyś goście tam łapkami most podnoszony obniżyli, by samochodem tamtędy przejechać. Wreszcie poszli piechotę... :P
Jak się nazywa utwór który leci w tle? (o ile to jest jakiś utwór)
Dodam że wykonywany jest basową gitarą.Nie jestem pewiem, ale wydaje mi się, że jest to specjalne Theme Strongman.
<Edit>
A piosenka z Kinder Bueno i tak rządzi -.-Amanda Lear- Enigma ??

TheNatoorat
15-01-2005, 08:42
Dla wszystkich, którzy szukają utworu z jakiejś reklamy:
www.reklamy.tv
Tam znajdziecie prawie wszystkie... ;)

Mikae
15-01-2005, 09:32
A piosenka z Kinder Bueno i tak rządzi -.-

@All: No patrzcie, wszyscy klną na reklamy a tera ich szukają...