PDA

Pokaż pełną wersje : Key logger

sowoka
05-03-2010, 12:55
Niestety nie ma tu nigdzie takiego tematu gdzie to można napisać wiec pisze tutaj sproboje napisać grzecznie
PORAZ KUR... 2 RAZ OJEBA.. MNIE 3 dni temu okradli mojego 16 druida z blue seta i bohow a dzisiaj zaczełem se grac pallkiem i straciłem knight legi i dragon shielda
PYTANIE JEST TAKIE JAK ZOBACZYC CZY MAM JEBA.. KEY LOGGERA! PISAC I NIE ZAMYKAC NIE DAWAĆ WARNÓW NIE PRZENOSIĆ Z GÓRY DZIEKUJE

Czarujaca_Lola
05-03-2010, 13:07
Wpisz w googlach antykeyloger, ściągnij sobie program, zainstaluj i odpal.

Np. ten:
http://www.pobieralnia.pl/plik-4960-anti-keylogger.html

sowoka
05-03-2010, 13:13
ale jak ustawic zeby wyszukał i jak bedzie pokaze ze znalazlo

Czarujaca_Lola
05-03-2010, 13:24
Zainstalowałeś?
Masz więcej niż 12 lat, dasz radę ogarnąć problem. Jeśli nie - poproś tatę lub siostrę ;).

Po zainstalowaniu standardowe ustawienia powinny być wystarczająco dobre do przeskanowania kompa.
Jeśli coś znajdzie dostaniesz o tym komunikat.

Cinderella
06-03-2010, 09:40
Żeby uniknąć problemów z hackowaniem kont wystarczy po prostu nie ściągać i nie odpalać zasyfionych wirami botów.
99.99% takich przypadków to niestety głupota graczy.
Reszta to sharing.
W gruncie rzeczy to pozytywne zjawisko.
Chcący iść na skróty, prędzej czy później zostaną albo zbanowani, albo okradzeni.

Kimo36
06-03-2010, 13:16
Proponuje również regularnie czyścić kompa, ccleaner na przykład.

malyjanek
06-03-2010, 18:28
gram w tibie od czasow gdy nie bylo Ankrahmun,nie bylo soul pointow.Mozna bylo lurowac Gsy pod Dwarf bridge (czy jak to sie pisze) no i knajci uzywali uhow.A wiec sporo lat gram a nie mialem jeszcze Hacka.Dodam ze nie uzywam zadnego antyvira (na stałe bo zdarza mi sie instalowac docelowo) czy Firewalla.

I nie chwale sie tylko chce pokazac ze rozwazny czlowiek nie zalapie Hacka...

Misti_druid
08-03-2010, 17:56
Najlepszą będzie jak ściągniesz sobie Comodo Internet Security.
Ja go używam od bardzo dawna i nie mam żadnych problemów z virusami na kompie :)
Jak go już ściągniesz to pisz tutaj albo na priv, to powiem Ci jak go skonfigurować :p