zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Chamstwo naszych na Tibii

Fito85
07-03-2010, 02:20
Witam :) Chcę wam pokazać idealny przykład na to, że nie warto pomagać tutaj innym, a szczególnie Polakom (niestety). Wszędzie na świecie jest tak, że że Polak Polakowi wilkiem. Czy na zachodzie w pracy, czy nawet w głupiej grze-obojętne, nieznajomy cudzoziemiec lepiej cię potraktuje niż "swój".

A teraz odnośnie rozmowy. Nie dość, że taki nie podziękuje, to jeszcze zwyzywa bez powodu. Koleś pisze na kanale trade, że nie wie gdzie znajduje się przedmiot w queście, znalazłem mu to czego szukał w ciągu krótkiej chwili - oto jak odpowiedział na priv (nie chcą mi się załadować fotki, więc wrzucam na serwer-mogłem przekopiować tekst, ale niestety już po zamknięciu gry wpadłem na pomysł tego tematu). To, że zrobił z siebie idiotę jest jednak wystarczającą osłodą.

http://yfrog.com/jkbeztytuuvyvj

DomonX
07-03-2010, 07:00
Ja chodze z zagranicznym nickiem . Koleś polak mnie zauwarzył pyta się ded ? A jak się kapno ,że nawijam po polsku to mnie zostawił i zrobił tylko taką minke :) . A kiedyś znowu ded mnie polak a wiedział ,że jestem polakiem . A jestem za tym by polacy trzymali się razem . To umila gre . Ja jeszcze nigdy niezabiłem polaka . Jednego tak ale to inna sprawa ! On tego chciał !

Rybzor
07-03-2010, 09:21
Cool story, bro.

Nie wiem, co w tym zaskakującego. Bardziej bym się zdziwił, jakby ktoś zrobił temat i wrzucił skrina, że koleś napisał "thx".

Nuda.