Pokaż pełną wersje : Błąd klienta (monitora?)
Dzieńdobry witam wszystkich, otóż od dziś rano mam problem z tibiom. Po włączeniu i zalogowaniu po jakichś 20-30 sec gaśnie mi ekran, pokazuje się jakiś komunikat pochodzący z monitora i nie idzie nic zrobic, dopiero po wyłączeniu po omacku tibii przez alt + f4 jest jakiś obraz ale nic nie działa i trzeba zresetowac komputer, miał może ktoś coś podobnego? Hijackhiem skanowałem to jedyne pliki nasty jakie były to wsctf***** i EXPLORER***** ( z dużych liter, proces ten przeszkadza także graniu w csa, gdyż zaraz po włączeniu gra się wyłącza), których ni jak nie da się naprawic/usunąc.
Od razu mówię, że nie próbowałem przeinstalowywac klienta, dopiero zaraz przeinstaluję i zobaczę co z tego wyjdzie, jeśli pomoże to wciąż pozostaje pytanie - co to za 2 pliki wsctf***** i EXPLORER*****.
Co do plików, to wpisz nazwę w googlach sobie.
Co do problemu - dzieje się tak tylko przy Tibii? Monitor gaśnie, ale da się go z powrotem uruchomić? Wygląda na jakiś błąd sterownika : P
Tia, tylko przy tibii, ale fakt to chyba coś ze sterami, bo po ponownym odpaleniu tibii miałem otwarte jakieś okienko error report i tyle co zdążyłem przeczytac zanim się znów spieprzyło to coś o mojej karcie graficznej, dałbym ssa ale nie mam jak zrobic.
Co do tych wsctf i explorer to są jakieś wirusy, dużo z nimi motania, anyway dam sobie chyba radę, dzięki za pomoc.
Marna prowokacja. Watpie, zebys Ty erversie, mial taki problem i sam go nie rozwiazal po tym calym flame warze na forum i Twojej krucjacie przeciwko nobkom.
Tyle, że Everse mówi prawdę noobom. Nie nasza wina, że wszystkie połączone umysły ułomów nie dorównują jemu inteligencją... Nooby nie powinny istnieć, zawsze wnerwiały lepszych i będą to robić. I nie rozumiem twojej wypowiedzi - branisz tej sekty, czyli przynależysz do nich?
Tia, tylko przy tibii, ale fakt to chyba coś ze sterami
Mogę tylko potwierdzić tezę Śledzia. Przy pewnej grze monitor mi gasł (wydawał komunikat: "sygnał poza zasięgiem") choć wcześniej w nią grałem. Pare resetów pomogło... No, ale nie mamy tych samych pe cetów.
a co to znaczy ze po 20 sek gasnie ekran? Czyli juz grasz chwile? widzidsz swoja postac?
Marna prowokacja. Watpie, zebys Ty erversie, mial taki problem i sam go nie rozwiazal po tym calym flame warze na forum i Twojej krucjacie przeciwko nobkom.X(X(
Drogi użytkowniku, że tak powiem wyjdź, w innych twoich postach widac, że masz jako taki problem z utrzymaniem swoich nerwów na wodzy.
Prowokacja? Krucjata? Nie ośmieszaj się. A problem sam rozwiązałem, masz rację.
@shivek
odpusc co do pedobeara, a ten komunikat po zgaśnięciu monitora miałem podobny do Twojego.
@jagred
tak, logowałem się, gram normalnie przez 20-30 sec po czym monitor gaśnie, pojawia się komunikat i trzeba resetnąc pc.
Ale już ok, dzięki wszystkim za pomoc. Kilka dni wcześniej zainstalowałem jakieś sterowniki od omegi aby móc grac w maple ale to nic nie dało, odinstalowałem je i zainstalowałem stare z powrotem i wszystko chodzi cacy xP
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.