Sygus
07-03-2010, 21:21
Witam.
Poszukuje osób które chciałyby wbić na reala i trochę popekować . Poszukuje minimum 20 osób do teamu,najwięcej profesji magicznym,kilku palków i z 4 knightów.Pacc nie jest obowiązkowy i wiem ze na pewno będzie ktoś zainteresowany gra na realu . Świat który preferuje do grania to Thoria , Pandoria lub Azura .
Mile widziane Ventrilo 2.1.4 (obowiązkowe) - mikro (nieobowiązkowy ale lepiej go posiadać to ułatwi grę tobie jak i twoim kumplą) i jakaś znajomość grania w tibie.
Jeżeli ktoś chce dojść pisać najlepiej na gg 5125833 lub w poście.
Napisze teraz zasady :
Nie kłócimy się ze sobą nawzajem!
Nie płaczemy jak padniemy ! (jeżeli nawet to będzie wina twojego kolegi np. ze się nie odsunął.)
Pomagamy sobie nawzajem i nie okradamy się z przedmiotów.
Jeżeli jakaś osoba którą zabijemy padnie,dzielimy się lotem wspólnie !
Jeżeli coś robimy to robimy to razem !
Nie poddajemy się !
Myślę że pk zaczniemy od 20-25 lv . Miedzy czasie wyexpiamy się .
Chciałem też przypomnieć ze nie wbijamy specjalnie fragów , bo prowadzi to do red skulla i będzie problem z expieniem !
Dziękuje za przeczytanie posta i za błędy których nie wychwyciłem zachęcam do teamu !
W poście proszę pisać swój nr gg i profesje jaką zrobisz na realu !
O stanie osób w teamie będę pisał co jakiś czas bo to nie jest jedyne forum w którym napisałem tego posta !
@down
Aktualnie 7 osob !
@down
11 osob !
Poszukuje osób które chciałyby wbić na reala i trochę popekować . Poszukuje minimum 20 osób do teamu,najwięcej profesji magicznym,kilku palków i z 4 knightów.Pacc nie jest obowiązkowy i wiem ze na pewno będzie ktoś zainteresowany gra na realu . Świat który preferuje do grania to Thoria , Pandoria lub Azura .
Mile widziane Ventrilo 2.1.4 (obowiązkowe) - mikro (nieobowiązkowy ale lepiej go posiadać to ułatwi grę tobie jak i twoim kumplą) i jakaś znajomość grania w tibie.
Jeżeli ktoś chce dojść pisać najlepiej na gg 5125833 lub w poście.
Napisze teraz zasady :
Nie kłócimy się ze sobą nawzajem!
Nie płaczemy jak padniemy ! (jeżeli nawet to będzie wina twojego kolegi np. ze się nie odsunął.)
Pomagamy sobie nawzajem i nie okradamy się z przedmiotów.
Jeżeli jakaś osoba którą zabijemy padnie,dzielimy się lotem wspólnie !
Jeżeli coś robimy to robimy to razem !
Nie poddajemy się !
Myślę że pk zaczniemy od 20-25 lv . Miedzy czasie wyexpiamy się .
Chciałem też przypomnieć ze nie wbijamy specjalnie fragów , bo prowadzi to do red skulla i będzie problem z expieniem !
Dziękuje za przeczytanie posta i za błędy których nie wychwyciłem zachęcam do teamu !
W poście proszę pisać swój nr gg i profesje jaką zrobisz na realu !
O stanie osób w teamie będę pisał co jakiś czas bo to nie jest jedyne forum w którym napisałem tego posta !
@down
Aktualnie 7 osob !
@down
11 osob !