Pokaż pełną wersje : Anulacja taska
Witam! Mam problem ponieważ chcialbym anulowac taska na earth elementale i wziac na mutated raty. Mozna tak zrobic aby anulowac earthe? z gory dzieki:D
Czarujaca_Lola
08-03-2010, 17:06
Kolejny zbędny temat.
Nie łaska sprawdzić w grze?
Co by nie było total offtoppa: można. Idź do Adamsa i weź taska na co tylko chcesz.
Pandabear
08-03-2010, 17:42
@up
Odpowiedziales ale musze.
JEBANE POLACZKI BEZ ZNAJOMOSCI ANGIELSKIEGO OGLADAJACE TYLKO FILMY NA JUTUBE AKA 18PASOWANIE ALBO INNE URWALY (NIE MYLIC Z IGA KTORA WYRYWA) PIERDOLONY CEPIE DAC CI 300GP NA PODROZ DO JEBANEGO PH ZEBYS SOBIE SPRAWDZIL CZY MOZNA ANULOWAC TY PLEBSIE TY TY NIE MAM JUZ SLOW ZEBY SPAMOWAC JAKIMS BEZSENSOWNYM TEMATEM WIEM ZE DOSTALES TEGO PACCA NA KOMUNIE(2TYG TEMU) ALE TO NIE POWOD ZEBY NIE UZYWAC JEBANEGO MOZGU KURWA JA PIERDOLE AZ MI SIE OGORECZKI Z PIWNICY POWYSYPYWALY Z SLOICZKOW DO CZEGO DOPROWADZILES WIDZISZ?NEXT ZBEDNY TEMAT A PO MOICH MARCHEWECZKACH DZIEKUJE ZA UWAGE DOBRANOC.
Pirate Cutthroats
08-03-2010, 20:08
mocne... ;]
@2up
Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to wylacz komputer i wez sie za lekcje bo nie zdasz do gimnazjum. Po to jest forum zeby sie pytac o sprawy ktorych sie nie wie, wiec zamiast pierdolic od rzeczy to bys pomogl.
Pandabear
08-03-2010, 21:43
@up
Czlowieku, zamiast pojsc i sie zapytac to placzesz. Ty sie lepiej ogarnij, bo sie nigdy od mamusi nie wyprowadzisz:(
morda psie, nie chcesz pomoc to s*******aj. Jebany bambusie Piszesz same pierdoły. to ,ze gosciu nie wie jak taska anulowac nie znaczy ze musisz pisac glupoty. I ty niby znasz angielski taki kurwa dobry jestes. ja pierdole. na przyszolsc spytaj sie mamusi jak wylaczyc caps locka penisie
AdiZgOlekk
09-03-2010, 12:43
banda idiotow
Gdyby nie wiedział to ok, ALE ON(a?) NIE MA CZASU SPRAWDZIĆ CZY SIĘ DA, TO PO CH*J GRA W TĄ GRE ?! A potem się dziwią że spam dzieci neo i bezsensownych tematów, skoro w jednym powie się żeby ktoś poszukał/sprawdził, a w drugim IDIOCI odpowiadają :/
pacerapid
10-03-2010, 19:54
Żal mi was dzieciaki..
Po to jest forum, żeby sie pytać....
A nie,żeby zakozaczyć na forum i sie ponapinać....-.-
Czarujaca_Lola
10-03-2010, 20:05
Żal mi was dzieciaki..
Po to jest forum, żeby sie pytać....
Acha. To moje pytania specjalnie dla ciebie:
1) Czy mięso da się jeść?
2) Gdzie jest Thais?
3) Znalazłem taki item: sword? Czy to jest broń?
4) Czy pokonam rata na 85 levelu?
5) Czy mogę mieć cały outfit na czarno?
Czekam mistrzu na szczegółowe odpowiedzi. Oczywiście sam mogę sprawdzić w grze te pierdółki, ale po co? PRZECIEŻ FORUM JEST PO TO ŻEBY SIĘ PYTAĆ, NIE?
nie coby tego, ale... ja nie rozumiem po prostu czemu dla niektórych tak ciężko jest iść do NPC i sprawdzić, czy można? albo kupić słownik angielskiego?...
Jacobsson
11-03-2010, 17:05
Acha. To moje pytania specjalnie dla ciebie:
1) Czy mięso da się jeść?
2) Gdzie jest Thais?
3) Znalazłem taki item: sword? Czy to jest broń?
4) Czy pokonam rata na 85 levelu?
5) Czy mogę mieć cały outfit na czarno?
Czekam mistrzu na szczegółowe odpowiedzi. Oczywiście sam mogę sprawdzić w grze te pierdółki, ale po co? PRZECIEŻ FORUM JEST PO TO ŻEBY SIĘ PYTAĆ, NIE?
1) nie
2) za winklem
3) nie
4) nie
5) nie
"Koniec imprezy dziekuje dobranoc"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.