Pokaż pełną wersje : Tak sie poluje na leszczy na 40 lvl :D
Trzeba przyznac ze niektórzy goście powyżej 30 lvl to totalni luzerzy albo dzieciaki... Zapraszam na stronke w celu obejrzeniu kilku ciekawych filmików z "polowania" :D
Ostrzegam ludzi o słabych nerwach że filmy zawierają przemoc 8o
http://dungeonscraft.td.pl/
Pozdro
Nie można wyświetlić strony...
Może dasz link do samego filmu...
Dealer Śledzi
11-01-2005, 09:49
Daj bezpośredni link do filmu... NIe mzona Wyswietlic strony :(
Tc Masta
11-01-2005, 09:59
Daj bezpośredni link do filmu... NIe mzona Wyswietlic strony :(
Omfg... po c***a pieszesz to samo co post wyżej? Chyba raz powiedzieć wystarczy, jak będzie to naprawi - to takie trudne?
Triciol Pogromca
11-01-2005, 18:11
@up
n00b...
i na zlosc powiem: daj bezpsredniego linka
@up
n00b...
i na zlosc powiem: daj bezpsredniego linka
Co to?! Myślisz, że tlyko ty możesz nabijać posty? ;P
@Topic
Dawaj linka.:P Ciekawe czemu nie dałeś, czyżby próba haka*?
=======
* - Jasne, że nikogo nie oskarżam, po prostu musiałem coś dodać żeby nie była dokładna kopia 2 postów wyżej. - :P
X( X( Co To Ma Byc!!!!! Dawaj Link Do Filmu A Nie Jakies GÓwniane Stronki!!!! X( X(
Sorki ale zle wrzucilem stronke na serwer i dlatego nie mozna wejsc :(
Zaraz podrzuce link do dzialajcej stronki z filmikami...
Nie denerwujta sie tak panowie :p
Link sie nie zmienil, ale strona juz dziala bez zarzutow, żeby nie było żeby coś jest nie tak :p
Wrzuciłem wszystkie filmiki jakie mam
Miłego oglądania
<a href="http://dungeonscraft.td.pl/">Dzialajaca stronka z filmikami :D</a>
Cya in Tibia
Stronka z filmami (http://dungeonscraft.td.pl/) :]
a które filmiki sa z pk, bo nie chce mi sie wszystkich sprawdzac ;)
Skad masz ten film double UE?
lukimuki
11-01-2005, 22:17
Jesli nie chcesz byc schakowany nie wchodz na strone. AVP wykryl exploita zaraz po wlaczeniu jej.
Jesli nie chcesz byc schakowany nie wchodz na strone. AVP wykryl exploita zaraz po wlaczeniu jej.
Chyba wykrył Ci coś na twoim kompie to nie moja wina...
Na stronce zamieściłem filmy nie chcesz to nie ściągaj !!
Pozdro
****a wiecej nie sciagam od takich n00bow.stfu! Dzieki Luki za informacje, ale dlaczego antyvirem on-line mi tego szitu nie wygrywa?
****a wiecej nie sciagam od takich n00bow.stfu! Dzieki Luki za informacje, ale dlaczego antyvirem on-line mi tego szitu nie wygrywa?
sam jestes nOObem stary! nie wiem o co wam chodzi ludziska. Nie chcecie to nie wlazcie na strone. To ze macie zawirusowane kompy to nie moja wina. Sam powiedziales ze nie wykrywa ci online ? A jak ci wykrywa offline ? A czemu uwazasz ze to przez moja stronke ? Lameria...
sam jestes nOObem stary! nie wiem o co wam chodzi ludziska. Nie chcecie to nie wlazcie na strone. To ze macie zawirusowane kompy to nie moja wina. Sam powiedziales ze nie wykrywa ci online ? A jak ci wykrywa offline ? A czemu uwazasz ze to przez moja stronke ? Lameria...
A dlatego że jakoś bardziej wierzę przedmówcy niz tobie.
To, że jemu wieżysz to już twoja, chora sprawa. Ja zeskanowałem MKS offline z najnowszą aktualizacja i nic nie wykrył. Potem zeskanowałem on line (też MKS) i tez nic nie wykrył. Jak jesteś lamer to tez jest tyllko i wyłącznie twoja sprawa.
All czyste -.- Niewiem czemu się go czepiacie...
Ummm Chlopie Nie Wiem Czemu Zostal Wykryty U Ciebie Wiros Ale To Prawdopodobnie Dlatego Ze Masz ***owy Program I Nie Zna Tych Rozszerzen ( .Rec )
Widzę że znajdują tam się filmy z tibia.pl i tibia.de/forum więc raczej nie ma sie co obawaiać o keyloggera ;]
To, że jemu wieżysz to już twoja, chora sprawa. Ja zeskanowałem MKS offline z najnowszą aktualizacja i nic nie wykrył. Potem zeskanowałem on line (też MKS) i tez nic nie wykrył. Jak jesteś lamer to tez jest tyllko i wyłącznie twoja sprawa.
_____BR_____?
Autorowi tematu zwracam honor...
Elvin Timber
15-01-2005, 19:04
ehmmmmmmm..........na jakim odtwarzaczu chodzą te filiki bo ja nie moge ich obejrzeć :p lol
@up
FILMY OGLADZASZ NA TIBI CAM. JEST TEMAT PRZYKLEJONY! ZAJRZYJ I NIE PYTAJ JUZ JAK TO DZIALA!:/
@Nesif - słyszałeś o takiej opcji jak "Edytuj" ??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.