zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dobra gra wojenna

Kropaofc
11-03-2010, 14:41
Witam ! Zna może ktoś godną polecenia gre typu Americans Army, Armed Assault itp do pogrania przez sieć ? Mam już dość cs-owskich gier typu podłóż pakę zabij kolesia z przeciwnej drużyny itp. Chce gry, w której razem się wykonuje jakieś sensowne misję tak jak w armedzie tylko w nim ten problem, że jest płatny :). Więc mam nadzieję, że znacie coś ciekawego ^^

Marchewki
11-03-2010, 14:53
Wolfenstein ET darmowa stara już gra , doprowadź czołg do bazy wroga zniszcz bramę ukradnij złoto włóż do nie wiem jak to :D coś w stylu Gazeli xD heehe takie autko xD i doprowadź złoto do bazy :) nie ma drugiej takiej gry rozwiniętej pod względem Obj :) to tylko jedna z wielu mapek które może się poszczycić Wolfenstein gracze cały czas robią mapki znajdzie się już dobre 500 map do tej gry

Kropaofc
11-03-2010, 14:55
Grałem jest troche za mało realistyczna wole moda do niej truce combat który mi się naprawdę podoba ale nie wiem z jakiej przyczyny mam pewien problem zfps ale to nie istotne ;P

Bluray
11-03-2010, 17:42
Warrock, CoD4 na multiplayer.

Mezive
11-03-2010, 17:56
cod4 i cod mw 2
zwlaszcza w mw2 mozna specjalne misje robic przez neta z kims ;p

Pawolka93
11-03-2010, 18:52
No MW2 i battlefield BC2 polecam gorąco. A z darmówek... hmm... Może stary dobry soldat xD? Albo fun-game typu battlefield heroes? :P

Kropaofc
11-03-2010, 19:11
W warrock grałem CoD mw 2 narazie wątpie żebym pograł na moim sprzęcie :P

Ale natknołem się na to i chyba tego sprobuję :>

http://www.insurgency.pl/page.php?id=98

Ludzie ta gra jest świetna !! Poczytajcie sobie o niej naprawde dawno nie grałem w tak dobrą strzelankę