zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Eq Palladyn 9lv

NoYes
11-03-2010, 20:59
Jakie proponujecie mi eq na paladyna 9lv.
Mam:
Legion Helmet
Crystal Necklace
Studded Shield
Scale armor
an axe
leather legs
leather boots

Mam pytanie lepiej walić ze zwykłej broni czy ze strzał lub kamieni?

Czarujaca_Lola
11-03-2010, 23:48
Nie chcesz być noobem, koniecznie kup MPA, Demon Shield i Bohy. Nie stać cię - to po h... się pytasz.
Może najpierw napisz ile masz kasy, a potem licz na to, że ktoś łaskawie odpowie na tak istotny problem jak eq dla 9lvl pala.
Acha, i wbij skill 80/80, bo inaczej połowa forum powie, że jesteś noobem.

Mam zły dzień, odpowiem też w sensowny sposób: wybrałeś pala, walisz z broni dystansowej. Ta zasada jest prosta jak budowa cepa. A jak ci nie odpowiada zrób rycka. Albo przeczytaj coś o różnicach profesji, bo widać, że nie masz pojęcia o Tibii, bo pytanie czy palek ma walić ze zwykłej broni może pochodzić od kompletnego newbie.
Eq na tym levelu nie ma żadnego znaczenia bo i tak będziesz bił roty lub trolle. Ewentualnie kup Dwarven lub Guardian Shielda.

Czarujaca_Lola
11-03-2010, 23:54
http://www.speedyshare.com/files/21286585/zdjecie_i_film*****

W tym Filmi jest zawarte exp w ciagu 10 godzin wbilem 40 levl wiecej poradników u mnie !

Ta, a później się obudziłem, bo śniło mi się, że połowa debili z tibia.pl łyknęła mojego keylogera.

pacerapid
12-03-2010, 15:53
Omg wejdzi w poradniki...xD tam masz all..

np. pierwszy lepszy poradnik :http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=167297
^ poradnik by esco

Viallix
15-03-2010, 12:25
Jakie proponujecie mi eq na paladyna 9lv.
Mam:
Legion Helmet
Crystal Necklace
Studded Shield
Scale armor
an axe
leather legs
leather boots

Mam pytanie lepiej walić ze zwykłej broni czy ze strzał lub kamieni?
w chuj slabe kup z 2kk na allegro[to tylko 200zl] i pierdolnij takie wyjebane w kosmos

co do broni - na*******aj z dyni

Flamon
29-03-2010, 21:02
Wykup sobie protekcje u murzyna. On cie bedzie bronił:D

malyjanek
29-03-2010, 23:49
Zobaczyłem temat mysle sobie wejde opier*** Nooba.A Tu wchodze i widze mlodego Newbie i bande Jełopów piszacych bzdury

Tak jak Ci napisał kolega najpierw poczytaj poradniki bo zginiesz...

rasiak16
17-04-2010, 09:24
Dobra jak tam patrze na twoje eq to mi się śmiać chcę, ciekawe jak 9 lvl wbiłeś z AXE lol. No to tak:
Legion zostaw ew. kup soldier lub dark helmeta.
Kup Dwarven shielda.
Kup brass armor albo plate armor.
Bij ze spearów, można je kupić w gildii Palków chyba... (albo lootnąć z trollów)
Butki zostaw i trzymaj je aż do bohów (ew. fur butki no ale dla Pallka to chyba żenada :D)
Spodnie wymień na brass legs albo na plate legs.
I wiedzę na temat ogólnej Tibi i na teamt swojego Paladynka zdobądź wpisując "poradnik dla Pallka" u wujka google albo w poradnikach na forum.tibia.pl
Jeżeli to twoja pierwsza postać to skończysz grać na 10-12 lvlu i albo koniec z Tibią albo do upadłego będziesz robił drutki knighty i wszystko inne aż zakumasz co to Skill, mlevel itp. Ogólnie Pall to nie jest dobra profesja jak zaczynasz grę w Tibię.
Dziękuje, dowidzenia.

Sidis
18-04-2010, 12:10
Czy was (prawie) wszystkich up pojebało? Narzekacie na masę noobów w Tibii, a na kogo autor wyrośnie, jak zaczyna swoją przygodę z grą, pyta o podstawy na forum a wy mu tak odpowiadacie? Nie każdy jest tak jak wy zajebisty w każdej dziedzinie i od razu wie jak co się robi.
Do autora:
Poczytaj poradniki na forum (np. ten tutaj już podany autorstwa esco) bo z tymi cepami nie ma co rozmawiać.