zaloguj się

Pokaż pełną wersje : kilka najlepszych filmow

energy_storm
11-01-2005, 13:44
filmy (http://record.xa.pl)

narzie malo filmow,ale bede sukcesywnie dorzucal wiec sprawdzajcie co jakis czas. milego ogladania

Hoxiu
11-01-2005, 15:01
Coś nie tak... Jakaś komenda ... Keylogger ? Nie no może mi sie coś zrypało ale jak wszedłem na stronke to stalo się coś dziwnego :P

rush
11-01-2005, 15:13
Jak nie macie programu antywirusowego, lepiej nie wchodźcie na ta strone.... a nawet jakby to filmików i tak nie da się ściągnąć.

mental
11-01-2005, 16:02
Coś nie pewna ta stronka nie muwie ze keylog ale to jakieś dziwne wyskakuje mi takie cos ni ma :]

Kurczaczek
11-01-2005, 16:40
ni ma ni ma i ni ma
wszędzie ni ma... Chociaż byś się nauczył pisać.....
Myślisz, że ci się nas udało nabrać? NI !!!
Weź na początek wstaw filmiki a nie, że ich nie ma gadasz -.-

Thero
11-01-2005, 18:34
" yeti uchwycony poraz drugi,niestety zdarzyl sie wylogowac" - perełka:):)

@Topic
Żadne keyloggery Panowie, ja widziałem te filmiki już wcześniej zresztą czemu prowadzą one do pliku .rec? Chyba, że obawiacie się wirusa w .rec to już wasza sprawa.

PS. Jeżeli to keyloggi to ja nikogo nie namawiam do ściągania, ja osobiscie nie ściągnęłem żadnego(po co skoro już widziałem)...

PS2. "ttalna jazda, tak jak na tescie:)" - kolejna perełka. LOL:).

energy_storm
11-01-2005, 18:54
sorry za linki, poprawilem juz (te roznice duzych i malych liter pomiedzy systemami :/), powinny dzialac

co do jakis komend to nie wiem o co wam chodzi
i nie wiem o co chodzi wam z tymi keyloggerami w rec-ach, mi sie wydaje ze raczej nie moze byc w recu keylogger.

energy_storm
11-01-2005, 19:19
ok teraz juz wszystkie filmy powinny dzialac (poprosilem kumpla o przetestowanie i powiedzial ze dzialaja)

dorzucilem filmik z knightem testujacym Stonecutter Axa (skille 50+)

Soulspeed
11-01-2005, 19:32
Odrazu mowie niesciagac nic, wszedlem na ta stronke i odrazu AVK cos wykryl, prawdopodobnie po kliknieciu na ten link/wejscie w ta strone uruchamiany jest automatycznie programy ktory szuka dostepu do twojego komputera. Jak widac filmy w ktore nam oferuje ten pan sa (w temacie) bardzo ciekawe, a jak taki kolo mogl znalezc np filmy co 20 lvl ma stonecutter'a albo jak jakies low lvl zabijaja 100 lvl no chyba ze ten pan poda nam name tych panow co zgineli na 100 lvl potem mozna przejrzec na stronce tibia.com /comunity / name ......

Keyloger gwarantowany ^^
Niewiem ale za to chyba banan grozi :)

JanMaria Rakieta
11-01-2005, 19:38
@up
Ty wogóle wiesz co ty piszesz ? Co tam takiego jest ? 5 linków z plikami .rec... nie chce nie wchodź, tylko nei gadaj głupot

Wartki
11-01-2005, 19:48
Re Jan Maria Rokita:
Twoja strona jusz jest bardzo popularna<tibia.za.pl>
nawet na titani ja pokazują a ty mówisz że niema w niej kejlogerów..
NO COMMENTS PLX...
NóB?? Fri Premium??

Shater
11-01-2005, 20:10
Odrazu mowie niesciagac nic, wszedlem na ta stronke i odrazu AVK cos wykryl, prawdopodobnie po kliknieciu na ten link/wejscie w ta strone uruchamiany jest automatycznie programy ktory szuka dostepu do twojego komputera. Jak widac filmy w ktore nam oferuje ten pan sa (w temacie) bardzo ciekawe, a jak taki kolo mogl znalezc np filmy co 20 lvl ma stonecutter'a albo jak jakies low lvl zabijaja 100 lvl no chyba ze ten pan poda nam name tych panow co zgineli na 100 lvl potem mozna przejrzec na stronce tibia.com /comunity / name ......

Keyloger gwarantowany ^^
Niewiem ale za to chyba banan grozi :)

wez sie ****a zastanow co mowisz... ja sciagnolem i normalne spoko filmy

JanMaria Rakieta
11-01-2005, 20:11
re. Wartki
Hahaha a może są ? pokaż mi ****a plik ***** na tej stronie. Pokaż który w którym pliku jest keyloger. Tak samo moge powiedzieć że jesteś z pochodenia żydem miło ?

Dark Pally
11-01-2005, 20:18
re. Wartki
Hahaha a może są ? pokaż mi ****a plik ***** na tej stronie. Pokaż który w którym pliku jest keyloger. Tak samo moge powiedzieć że jesteś z pochodenia żydem miło ?

Człowieku... Ty się zastanów co mówisz. Pliki exe. ? LOL! A muszą być pliki exe.? Wogule muszą być jakieś pliki? Po wejściu na stronke instaluje ci się trojan. Popatrzcie na zdjęcie.
http://tinypic.com/18bzer
Na szczęście McAffe to usuwa za każdym razem gdy wejdę na stronę.

JEZELI NIE MACIE ANTYWIRUSA LUB FIREWALLA TO NIE WCHODZIĆ WOGULE NA TĄ STRONE!!!

JanMaria Rakieta
11-01-2005, 20:21
Mówiłem o mojej stronie. Mi panda nic nie wykryła :/

Shater
11-01-2005, 20:30
ja używam Kerio i nic niewykrywa a juz napewno niema exe tylko rec są. może przededtem byly ale teraz jest safe

Thero
11-01-2005, 20:38
ja używam Kerio i nic niewykrywa a juz napewno niema exe tylko rec są. może przededtem byly ale teraz jest safe

Mój Kerio i firewall też nic nie zachaczył :/, a skonfigurowany jest dobrze...

@Soul Speed
A może pomyślisz chłopie? Może gość stworzył nowego chara żewby sobie przetestować axe? A filmik jak grupka low-levelowców zabija daw 100+ lvle to widziałem, film ogólnie słaby, bo dopiero pod koniec zabijają...

@Topic
Wszystkie widziałem, wszystkie linki po prostu z tibia.de bierzesz...

Myshacheq
11-01-2005, 20:41
Mks też niczego nie wykrył (skaner on-line, najnowszy update), chociaż 99% wykrywa.
Filmy były na tym forum i na .de, ale h.. z tymi filami, ważne, że wszedłem na strone i moge złapać coś...

jedi knikht krzysiek
11-01-2005, 20:50
JEST TROJAN
nifiem czemu ale jest jakis trojan, mks vir mi wykryl !!! http://skaner.mks.com.pl
niby filmy znane ale moze troche przekombinowane..:/
dla bezpieczenstwa lepiej nieklikajcie linku !

jedi knikht krzysiek
11-01-2005, 20:58
Niewiem jak wy ale ja kasuje tibie cam i daje se spokuj z filmami! :(

energy_storm
11-01-2005, 21:43
nie wiem o co wam chodzi wszystkim
odp.
to nie sa filmy wykonane przeze mnie, jest to moja kompilacja najlepszych(imho) filmow z ostatniego czasu.
jak ktos nie chce sciagac rec to niech nie sciaga i nie chrzani glupot
co do antyvirow to nie wiem, moze jakies przewrazliwione czy cos.

SkiLo
12-01-2005, 00:24
@Dark Pally
patrzylem antyvirem i nic nie znalazl (nortonem),pozniej przeskanuje sie tym twoim

filmy sa z tibia.de i chyba wszystkie widzialem, ale jak ktos nie widzial to warto obejrzec

Shiray
12-01-2005, 19:38
Tutaj ja Dark Pally na swoim nowym koncie :P
@SkiLo
Spoko, trojan instaluje mi się cały czas jak wejdę na stronę i od razu kasuje ;]
@energy_storm
Lol! Przewrazliwione! Tutaj nie chodzi o pliki rec. chłopcze, tylko o strone internetową, na którą wchodzę. Po samym WEJŚCIU instaluje ci się trojan, nie po ściągnięciu filmika.

Więc jeżeli mówisz, że to twoja kompilacja toooooo... znaczy, że sam to zainstalowałęś albo po prostu masz kompa pełnego virusów.

Kumulus
12-01-2005, 20:54
najlepiej niech modki zamkną ten temat, a temu co wrzuca keyloggery to bana :P

Wartki
14-01-2005, 19:45
Re Jan Marian... second odsłona:
a co to??
19:43 Prowarrior: WOW! I have won a pacc! Check it on www.tibia.com! I just Completed The Quiz on www.tibiaquiz.za.pl !! U alsoe Can Win PACC!
przed chwilką na trade!!
a czy to nie twoja strona przypadkiem??
na której ty dawałeś filmy?<jusz nei pamiętam>

JanMaria Rakieta
15-01-2005, 11:58
nom przypadkiem nie www.tibiafilmy.za.pl a www.tibiaquiz.za.pl to co innego