zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dziwne miejsce kolo Thais

ggiewon
11-01-2005, 14:08
Kolo thais sa podziemia z trolami i orkami. jest tam takie okragle pomieszczenie z rootami a nad nim dziwne pomieszczenie do którego nie ma wejscia (teoretycznie) podobno mozna sie tam dostac. Wie ktos moze jak???

-------------------------------------------------
Calmera
Palladyn
lvl - 31
Skile 63/40

xemmoe
11-01-2005, 15:20
Opisz dokładnie gdzie to jest.
Nie za bardzo wiem o co chodzi.

Dr.Unknown
11-01-2005, 15:21
Ancient Temple, right?

Magus
11-01-2005, 15:42
Ancient Temple, right?Nah, mowa raczej o niewielkich podziemiach na wchod od Thais. Tak zwane troll mountains. Faktycznie jest tam takie pomieszczenie, wyglada na jakis quescik. Nie wiem jak sie tam dostac, to nie 'moj' rejon :).

ggiewon
11-01-2005, 16:33
dokladnie o to wlasnie miejsce chodzi pod troll mountain.
dostac sie tam mozna czarem levitate.
Dawniej w tym pomieszczeniu byl lewar i kowadło, teraz zamiast lewaru jest plyta (taka podwojna). dalej jest korytarz do pomieszczenia w lewarem ale drzwi sa zamkniete na klucz.

Helixaw
11-01-2005, 17:04
dokladnie o to wlasnie miejsce chodzi pod troll mountain.
dostac sie tam mozna czarem levitate.
Dawniej w tym pomieszczeniu byl lewar i kowadło, teraz zamiast lewaru jest plyta (taka podwojna). dalej jest korytarz do pomieszczenia w lewarem ale drzwi sa zamkniete na klucz.
Mógłbyś podać miejsce w którym trzeba się "levitnąć"? To jedno z tych miejsc gdzie najbardziej się chcę dostać ^^

ps. Właśnie mnie wywaliło przez 3 mass kick. Mam nadzieje, że nie zginę, tylko lootu szkoda :(