Pokaż pełn± wersje : 2 rycerze
mam pytanko na jakich levelach 2 rycerze moga chodzic na smoki (moje uzbrojenie steel helmet,plate armor,brass legs,buty zwykle,dwarven shield d-hammer[to jeszcze nie wszystko];kolegi stell helmet,plate armor,brass legs,buty zwykle,dwarven shield,morning srat)??
Dark Ice
06-09-2003, 10:44
Duzy lvl i skille 60/50 eq nie ma znaczenia bo i tak dostajesz od ognia.
eq ma znaczenie w przypadku gdy stoisz przy smoku(nie walczy tylko ogniem) lvl 20 ze skillami okolo 55-60
i powiniscie sobie poradzic.Aha i duuuuzo UHow.
Lvl powinnien byc z 25 blokujacego a atakujacego z 20 co najmniej skille ~60/60 (akurat siedze na smoczku...)
Edit : Moj lvl 26 skille 56/57 + club ring ,sprzet steel helmet k-arm p-legs leather boots scarf/dragon necklace + warhammer / d-hammer + g-shield
Jesli z warhammerem srednio ida 3 uhy + 350 expa dla mnie a jak z d-hammem expa 150-200 i 2 UHy.
p.s. poluje z kumplem 24 lvl druid mlbl 30.
Przychodzi rycerz chce nas wyrzucic mowie ze jeszcze 3 zabijemy
1) 13:35 You see a dragon hammer (Atk:32 Def:20).It weighs 97.0 oz. <==== 15 smok dzisiaj :D Ktos chce kupic na Danubi ? 6 k
2) :D Plate legs
3) czekam na niego :D
Wynik hunut:
TUTAJ <=== klik (http://www.mirthall.friko.pl/smoki/UO0035.jpg)
6K? facet, ja za 4,5k nie mogę sprzedać, bo ludzie mówi±, że za drogo i nikt nie chce kupić.
Oryginalnie dodany przez matkus
6K? facet, ja za 4,5k nie mogę sprzedać, bo ludzie mówi±, że za drogo i nikt nie chce kupić.
Tzn ze... nie umiesz sprzedawac :P Kumpel sprzedal za 5.5 k Po prostu trzeba troche poczekac....
Sir Derman
07-09-2003, 19:30
26 lvl 58-55 p-set F-s Guardian shield 10 UH i drag death(Solo)
Wiem to najlepiej
PS: nigdy niestać na wprost do draga bo wave'a zaliczycie. Zawsze stać na ukosie to tylko GFB i Fist. Wave nie ma szans na trafienie.
Ja juz smoka zaczalem lac jak mialem 27lvl skille 55+\50+ i mi szlo bardzo dobrze schodzily max 5 uh i 1 hmm. :P walilem z war hammera
Mirthal : ja tam wolę krócej sprzedawać a dłużej polowac, i w rezultacie sprzedać 2 sztuki po 4,5k, zamiast jednej po 6k, i więcej kasy, i więcej expa :D
JEeeee tam ja z koleg± byłem i spoko bez uha ja 26lvl 63/61 wtedy chyba 60/58 i se poradzili¶my O_o zapomniałem powieidzięć że koelga 58lvl elite knight 81/74 :P
Oryginalnie dodany przez matkus
Mirthal : ja tam wolę krócej sprzedawać a dłużej polowac, i w rezultacie sprzedać 2 sztuki po 4,5k, zamiast jednej po 6k, i więcej kasy, i więcej expa :D
Bo ty polujesz z DSami a ja blokuje a kumpel HMMami nawala i tak az do konca runow wiec my i tak konczymy polowanko a kolega w ramach nudow sprzedaje drozej :P
Jeżeli chcecie i¶ć solo we dwóch an dragi, oboje musicie mieć conajmniej 20lvl, skille co¶ koło 60 i najbardziej potrzebne: 4 magic level, by módz się uhać. Ale nie radze chodzić na nie na tak niskich levelahc. To jest tylko niepotrzebna strata UH, a loota dobrego nigdy nie będzie... ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.