zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : bany?

PiXik
11-01-2005, 15:15
Kiedy¶ była lista banów nawet z powodami dzi¶ jej szukam i nie ma a przydałaby się:Pczy może teraz nie jest to dla ¶miertelników ta lista?(tylko dla modków i adminów)

Raynold
11-01-2005, 15:21
My jako mody i admini mamy listę ludzi zbanowanych. Jaki¶ czas temu narodził się pomysł, żeby listę ludzi zbanowanych podawać publicznie, ale wydaje mi się, że to upadło. Poza tym o ile mi wiadomo, to i tak widzicie upomnienia innych userów... to nie wystarcza? ;)

PiXik
11-01-2005, 15:35
No mi nie wystarcza,ponieważ kilku geniuszów dostaje bany a czuj± się lordami na forum:(Pozatym podanie powodów publicznie powoduje brak niedomówień i przestrogę

-=HuRu=-
11-01-2005, 15:45
je¶li chodzi o bana to złapałem ! i to w sylwka 2004/05 ;(
gdybym wiedział że będzie na 30 dni nie uzywałbym nigdy Programów Macro :(

Walrock
11-01-2005, 16:24
@UP
Ale tu chodzi o bany na tym forum a nie na tibii =]

Gonzo von Krenzel
12-01-2005, 12:38
Lista banów była, bo system ostrzegania użytkowników był inny. De facto - nie było żadnego, a "upomnienia" były wpisywane w rangę delikwenta. List± posługiwali się przede wszystkim moderatorzy (i administrator), aby móc np. sprawdzić kiedy musz± kogo¶ odbanować.
Teraz lista nikomu nie jest potrzebna, bo na forum jest zaawansowany system ostrzeżeń.
A użytkowników - moim zdaniem - nie powinno obchodzić kto i za co ma bana, czy ostrzeżenie.