PDA

Pokaż pełną wersje : Inne Kto kojazy ten film?

Silver Kay
21-03-2010, 14:28
pamietam taki urywek z filmy byc moze do byl sam poczatek moze troche potem

-dwaj harleyowcy jada przez pustynie zajezdzaja do baru tam spotykaja tez harleyowca starszego jakiegos, starszy zamawia whysky jakies, potem przyjezdza policja i zabijaja go <!to jeden z urywkow ktory pamietam>

-ci dwaj harleyowcy bodajze bracia napadaja na jakis autobus moze z więźniami moze nie, udaje sie im go przewrocic :-0

-w ciagu filmu jeden z tych braci motorowcow ginie potem drogi chce sie zemscic za jego smierc przyjmuje zamowienie chyba nawet za darmo by kogos zabic i przy okazji zemscic sie za smierc brata ale tez ginie pod koniec filmu jakos tak to bylo XD

wiem ze strasznie namodalem ale moze ktos skojazy to :) dziekuje z gory

Pandabear
21-03-2010, 15:13
Tak kojarze, to zapewne - Dwaj harlejowcy[sic!] na harlejach [sic!!]
Cos takiego8o

Sidis
21-03-2010, 17:38
Nie pytaj na tym forum, bo od kiedy są surowsze kary za bota to dużo ludzi zaczęło grać manualnie, w związku z czym nie ma czasu na oglądanie filmów. Polecam bardziej peb'a.

Milkey
21-03-2010, 19:59
Chyba ze ktos treni na monku ;X

Ok'rzes
21-03-2010, 22:46
Śniło Ci się ;P!

A poważnie to nie wiem. I popieram propozycję z peb'em ;)

Silver Kay
22-03-2010, 06:35
peb.pl nie za bardzo tak nie odpisza nawet na film filmweb pisalem ale cos slabo nikt nie rusza

Vaarberg
23-03-2010, 22:33
ja Kojarze dobre:D

bierni19923
23-03-2010, 23:12
Jestem lekko wciecty i chyba pamietam ten film... to byl film z eddy murphu pt: 48 godzin lub Nastepne 48 godzin. Pozdrowienia z gizycka :) Brooowaarrr

Ok'rzes
23-03-2010, 23:24
ja Kojarze dobre:D

HAhaha koleś zniszczył xD !

bierni19923
23-03-2010, 23:48
Moze za duzo palii. Podobno dzuiry w muzgo sie zarastaja.. A ja jesteme dys ortografem czy mozgiem i niewiem czy robie bledy

Silver Kay
24-03-2010, 14:58
Jestem lekko wciecty i chyba pamietam ten film... to byl film z eddy murphu pt: 48 godzin lub Nastepne 48 godzin. Pozdrowienia z gizycka :) Brooowaarrr

KOCHAM CIE TO TEN FILM JA PIERDOLE XDDDDDDDDDD

NA FORUM FILMWEB NIKT nie wiedzial hahahah ;***************

a co do mojego opisu teraz porownajcie jaki jest na prawde ;)

#

Kontynuacja przeboju kinowego z 1982 roku pod tytułem „48 godzin”. Na pustyni w podejrzanej knajpie spotyka się trzech motocyklistów. Jednym z nich Ganz, pseudonim Prawiczek, otrzymuje on zlecenie zabicia Reggiego Hammonda. Jest to dla niego niemal przyjemność, gdyż Reggie stał się kilka lat wcześniej przyczyną śmierci jego brata. Podczas tego spotkania do baru na rutynową kontrolę przybywa para policjantów, wywiązuje się strzelanina. Obaj policjanci oraz barman giną. W tym samym czasie na torze crossowym Jak Cates śledzi podejrzanych o współpracę z wielkim dilerem narkotykowym Katem. Podczas zatrzymania zabija jednego z nich, natomiast czarnoskóry zleceniodawca ucieka. Ponieważ nie ma dowodów na zasadność użycia broni przez Jacka, ten zostaje zawieszony oraz zostaje wszczęte przeciw niemu śledztwo o nieumyślne zabójstwo.