Pokaż pełną wersje : Dziura kolo Greenshore
Znalazlem taka dziurke kolo Greenshore (Na poludnie od greenshore kolo takiego waskiego przejscia po prawej stronie), nie kamieniowa, ale ziemista, na -3 lvlu znalazlem jakies kosci po dragu. Czy sa tam dragi? Co jeszcze mozna tam znalezc?
Napisz, gdzie jest Greenshore (na mapie nie znalazłem =/ )
Oryginalnie dodany przez Owoc
Napisz, gdzie jest Greenshore (na mapie nie znalazłem =/ )
Panie Owoc, to cos pan kiepsko szukal, bo ja znalazlem od razu.
mapka greenshore (http://tibia.pl/greenshore.php)
mapka swiata (http://tibia.pl/images/mapy/pozostale/big_new.gf.gif) - ponizej Carlin/na prawo od Rookgardu.
Nastepnym razem szukaj uwazniej.
@marred
Za dawnych czasow kidy dopiero poznawalem tibie, w okolicach greenshore znalazlem rowniez dziure, tyle ze z kamieni, naturalnie postanowilem ja zbadac. Byl to kompleks korytarzy (nie mam 100% pewnosci czy to wlasnie tam) a z jednego z nich dochodzilo glosnie "FHHHHH" - zatem smok gdzies tam musi byc.
Byc moze cos mi sie pomieszalo - czekamy na kolejne odpowiedzi.
Offtopic:
Z pospiechu dodalem temat nie tu gdzie potrzeba :). Niech jakis mod przeniesie do potworow
Topic:
http://republika.pl/marred/mapa.jpg
Zrobilem mape.
Magus: Tez chyba tam bylem, na -1 poziomie byly trolle, spidery, raty, na -2 cycki i spidery, na -3 nic nie widzialem. Mozliwe, ze te jaskinie sa ze soba polaczone
Możesz spokojnie wejść do tej dziury. Tam jest taki korytarz który doprowadzi cię do trolowiska. Gdybyś od tego trolowiska poszedł na wschód to znajdziesz cyce. Jak dobrze poszukasz to gdzieś pod cycami znajdziesz Dragon Lorda. Raz tam sobie zrobiłem wycieczkę i fajnie było... Nie masz się co martwić, że od razu wyleci ci drag. Tam jest tabliczka z napisem "Dragon Lair", a właściwie powinno tam być napisane "Dragon Lord Lair" hehe..
Poza smokami ktore wymieniliscie na prawo jest tez 1 smok na lewo, wchodzisz do gory po drabince, idziesz dosyc dlugim korytazem i na koncu jest wieksze pomieszczenie po ktorym biega smok.
Tomek Wyjadacz
16-01-2004, 14:58
A ja wyminenię co tam jest :D : Dragon, Dragon Lord, Troll, Cyclops, Orc, Orc Warior, Beholder, Ghoul, Skeleton, Rotworm i to chyba wszystkie co tam biegaja :)
re: Up
Jesli juz wymieniasz beholdera to znaczy ze obejmujesz caly ancient temple, a skoro tak to dodac trzeba jeszcze ghuls, sceletons, spiders, rats, wszystkie typy minosow (Miasto minosow), kilka zerkow, w dawnych czasach Demony (juz ich tam niema, ale tabliczka nadal jest).
Ale najblizszej okolicy zejscia ktore jest na mapie masz:
Na lewo smok, na prawo bugi, troche dalej do gory trole, za trolami znowu trole, pozniej cyklopy. Inna odnoga dojdziesz do tego malego domku na polnoc od Thais.
W sumie jesli po zejsciu 2-3 razy w dol (pierwszy wiekszy poziom po malych pomieszczeniach/tunelach z zejsciami w dol tylko) nie pujdziesz w lewo i do gory to nawet na 8 lvl nic cie nie powinno zabic, a i nie przejmuj sie cialami, to tylko dekoracja.
Tomek Wyjadacz
16-01-2004, 15:54
Oki na przyszłość będe wiedział :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.