Pokaż pełną wersje : Zostałem z hakowany
Van'Malarius
26-03-2010, 11:02
Siema wszystkim posiadam 96rp na świecie aurea 23 byl hak oprucz mnie 7 moich kolegow zostalo z hakowanych na roznych swiatak jak i na tym serverze stracilem ponad 60cc w kasie +demon helmet master archer armor yala legsy softy bohy mms moj rp posiada 90 dystans co zrobic dalej grac czy sprzedac konto na allegro czy skonczyc z ta gra juz na zawsze sam nie wiem pomozcie albo dajcie jakies dobre rady;(
Jak nie wiesz czy grac czy nie, lepiej se kup nie wiem... Hugo w krainie pomarańczy ? Gra idealna dla ciebie.
Marna prowokacjaa,,
Po takim poście w 100% mogę stwierdzić, że bez tibii nie dasz rady. Żalić się w taki sposób to trochę nie wypada.
Ale wracając do meritum sprawy - jeśli ta gra sprawiała ci przyjemność to graj nadal. Na pewno masz jakichś kumpli, którzy pomogą po hacku.
Sam miałem hacka - straciłem trochę mniej bo około 50cc. Ale to było dawno temu. Znajomi pomogli wstać na nogi - dali bądź pożyczyli kasę i potrzebne itemy i jakoś wyszło się z dołka. Gram nadal - mam więcej kasy, więcej itemów etc. tylko ta gra już nudzi powoli :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.