Pokaż pełną wersje : zbieranie forsy
Mam pytanie. Mam druida lvl. 16 (venore) gdzie mogę najopłacalniej zbierać forsę???? Dość fajnie jest na amazonach, ale czy jest lepsze miejsce???
Przy veno to może roty i swamp trolle ?
Tichondrius
05-04-2010, 20:14
na takim levelu będzie trudno zarobić kasę. o wiele łatwiej wyłudzić od mamy 2 złote i kupić sobie na allegro ;d (o wiele bardziej ekonomicznie bo zanim zarobisz 20k to więcej na prąd wydasz :* )
Po 1: Amazon Camp nie jest dobrym miejscem na zarabianie. Fakt, czasami możesz mieć szczęście i zloocić kilka P - armor'ów, a Chain armor'y to zwykły Shit. Waży 100.00 oz. Sprzedajesz za bodajże 70gp? Nie polecam ^^.
Po 2: Na 16 lvl'u trzeba jak najszybciej awansować by potem móc coś zarobić.
Po 3: Jeśli już chcesz te kilka tysięcy Gp to kup sobię przynajmniej P - set'a, dark lub steel helmet, Dwarven lub Beholder shield i idź do Kazordoon.
Są tam kopalnie dwarf'ów. Na zwykłych dużo nie zarobisz, ale możesz się przejść na Dwarf'y Soldier'y. Tylko ostrożnie ;) . Masz tam niezły loot. Z 19 możesz już próbować swoich sił na Dwarf'ach Guard'ach, tylko tam gdzie jest ich mało! Bo potrafią nieźle przywalić :baby:
Uhh.. Ale się rozpisałem :cup:
@up
Chain armory może zbierać i robić z nich robić lootbag.
---
Zlatan1988
12-04-2010, 14:56
ja bym Ci polecil isc na poh i expic na cycach:) duzo wiecej kasy z nich leci niz kiedys a od czasu do czasu halberd wpada...do tego lvl szybko wbijesz a jak kolega wyzej napisal na wiekszym lvlu latwiej o efektywne zarabianie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.