Pokaż pełną wersje : Pytanie zwiazane z hackiem
nie wiedziałem gdzie to napisać czy tu czy w temacie "zostałes shakowany?zostaw po sobie slad"(czy jakos tak)no ale nic pisze tu... A więc. Jeżeli grałem u kuzyna na mojej postaci i założmy że 2 tygodnie później o ściagnął jakiś plik do hacku czy cos w tym stylu, to czy moje hasło i numer też hacker zdobedzie?(nie smiac sie bo chce sie upewnic a za bardzo sie nie orientuje w tych sprawach:P)
pozdrawiam
acha jescze chcialem się zapytac jak ktoś podaje jakąś strone np. darmowy pacc(czy cos wtym stylu), to jak klikne na ten link to odrazu cos sie dzieje czy musze wpisać swoje hasło i numer?
Sir Jagoda
11-01-2005, 19:39
Muszisz wpisać swój numer i hasło
Muszisz wpisać swój numer i hasło
ale chodziło mi o to że na tej stronie wpisać a nie jak sie do tibi zeby grac loguje
Apolinux
12-01-2005, 17:30
no to jak sie tam zalogujesz to umer i haslo jest wysylany do kolesia ktory to zalozyl i przwarznie pojawia cie sie po kliknieci acces czy cos innego bo nei wem co tam pisze stronka tibia.com i musisz zalogwac sie jeszcze raz jezeli chcesz sie naprawde zalogowac i potem po jakiejs minucie lbo szybciej nie masz juz swojgo hasla i musisz napisac ze zgubiles haslo itd.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.