Pokaż pełną wersje : Uwaga niewszystkie filmy są dobre...
X( wczoraj oglondałem z 5 filmów po czym wchciałem wejść na tibie ale sie nie wbiłem bo net padł.
Dziś rano wchodze i patrze ze nie moge wpisac poprawnego hasła szybko na tibie.com i patrze ze moja postać ma 5 lvl mniej!! I co chwile wyskakujom mi jakies tabelki itp... X( X( X(
Oglondajcie filmy jesli chcecie ale ja juz nie obejże zadnego!!
Przeskanujcie dany pilk za nim go otwożycie
P.s
Oby moja beznadziejna przygoda juz wam sie nie zdarzyła
Pozdro tibia.pl oraz wszyscy
(Płakać mi sie chce :P>
a to qwa pech!!!! szczerze wspolczuje :(
Dr.Unknown
12-01-2005, 09:50
X( wczoraj oglondałem z 5 filmów po czym wchciałem wejść na tibie ale sie nie wbiłem bo net padł.
Dziś rano wchodze i patrze ze nie moge wpisac poprawnego hasła szybko na tibie.com i patrze ze moja postać ma 5 lvl mniej!! I co chwile wyskakujom mi jakies tabelki itp... X( X( X(
Oglondajcie filmy jesli chcecie ale ja juz nie obejże zadnego!!
Przeskanujcie dany pilk za nim go otwożycie
P.s
Oby moja beznadziejna przygoda juz wam sie nie zdarzyła
Pozdro tibia.pl oraz wszyscy
(Płakać mi sie chce :P>Zajżyj do przyklejonego tematu 'UWAGA WIRUSY W *.REC..."
Zaglondałem ale...
Mała nie uwaga sam mam za to do siebie żal....
Tylko nie myślałem że to złamie antyvira ;/
Bycie hakerem jest za***iste masz przedmioty zawsze w przecenie 100% nabijasz red skula tylko ze z punktu widzenia tego drugiego to najwiekszy pech jak mnie schakuja koncze z tibia i sam zostane hakerem ;] :D :D :D :D
Stone Sword
12-01-2005, 12:02
Zajżyj do przyklejonego tematu 'UWAGA WIRUSY W *.REC..."
Dokladnie. Tak sie konczy bezmyslne sciaganie i rozpakowywanie .rec :]
ANALIZER
12-01-2005, 17:23
Ja myśle że to był trojan dodany do filmiku lub sciągając go sciągnołeś wraz z filmem tak zwany (serverek).Ten oto wspomniany serverek został automatycznie uruchomiony po sciągnięciu.Ja bym na twoim miejscu sformatował kompa i całego biosa.Niektóre wirusy nie usówają się po formacie bo mogą być (chamskie) i wgryść na system.Jeżeli to jest ten program o którym myśle (destruktor) to masz z deka przerąbane.Właściciel serverka może teraz zrobić z twojim kompem wszystko np. włamać się do twojej poczty czy na inne ważne żeczy dla ciebie.O czywiście to wszystko co napisałem to są jedynie moje przypuszczenia.Mam nadzieje że pomogłem i życze zdrowego kompa :] .
Jak sciagniecie filmik to otworzcie go w notatniku-Jak jest jakas sensowna komenda a nie rozne dziwne znaczki to nie otwierajcie go
Dr.Unknown
12-01-2005, 18:02
Bycie hakerem jest za***iste masz przedmioty zawsze w przecenie 100% nabijasz red skula tylko ze z punktu widzenia tego drugiego to najwiekszy pech jak mnie schakuja koncze z tibia i sam zostane hakerem ;] :D :D :D :DWidzę, że ty nie pojmujesz sensu tej gry, tzn nie wiesz o co w niej chodzi.
A czy "to" (jakiś hamski wirus) wkradł się napewno przez filmik z Tibi.cam? Czy może na jakieś strony "z dodatkami" wchodziłeś? Bo tak też się czasem zdaża, że ludze wchodzą gdzieś a potem zwalają na coś innego.
Qkobra-Rubera
12-01-2005, 18:55
no i po co pisałeś ten post USUNOĆ !!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.