PDA

Pokaż pełną wersje : Dzielnice Yalahar

Loulkan
07-04-2010, 00:19
W których dzielnicach mógłbym expic swoim EK? 45lvl , 83/83skille+5mlvl
eq:demon shield , dsm , rh , noble axe , k legs?

I od razu proszę o napisanie w jaki sposób się do nich dostać (czy są wymagane jakieś questy). To moja 1sza przygoda z PACC'iem i proszę o wyrozumiałość :)

malyjanek
07-04-2010, 01:29
W których dzielnicach mógłbym expic swoim EK? 45lvl , 83/83skille+5mlvl
eq:demon shield , dsm , rh , noble axe , k legs?

Cudzoziemców - orki,elfy,piraty -smiało możesz expic.Pod elfami sa dragi a jeszcze nizej mozna trafic na Serpent Spawna wiec uwaga

Arena - raczej sobie odpusc te dzielnice,aczkolwiek smiało możesz podrozowac po niej.potwory sa na wzgorzach (te grozne).

Alchemist - dobra miejscowka dla Ciebie na Mutated Humanach i tych slimowatych.Poprobuj

Cemetery - Zombie sa calkiem fajne

Magician - ogolnie raczej dla postaci magicznych ale mozesz pozwiedzac i poprobowac

Sunken - szczerze mowiac nie bylem jeszcze tam u tych quar

Factory - Workery sobie odpuść raczej

I od razu proszę o napisanie w jaki sposób się do nich dostać (czy są wymagane jakieś questy). To moja 1sza przygoda z PACC'iem i proszę o wyrozumiałość

Jak zrobisz dostep do yalahar to bedziesz mogl uzywac 2 bram (na Foreign - cudzoziemcow i magician - magiczna) a zeby przejsc z jednej dzielnicy do drugiej musisz nzalezc brame i powiedziec "Hi pass xxx-wybrana dzielnica).Kolejne bramy (te od miasta ) sa odblokowywane wraz z postepem Yala questu

p.s Gram pallem wiec moze byc tak ze miejscowka ktora nie pasuje mi moze pasowac Tobie i na odwrot ;p

Loulkan
07-04-2010, 19:29
Mógłbym prosić o więcej wypowiedzi - zwłaszcza EK , którzy tam expili? Dzięki!

Melvar
07-04-2010, 21:05
Najlepiej to dla ciebie bedzie na:
- foreign - mozesz bic wszystkie potworki tego typu do na dc, elfy, piraty i czasem dragi pojedyncze.
- magician - dark magiciany i appretince - leci duzo kasy i wyrobisz na potach ktore leca tam.
- alchemist mutated humany, od 50 lvl raty z taskiem.