Pokaż pełną wersje : Test szóstoklasisty
Jak Ci poszedł test? Wyraź swoje zadowolenie lub niezadowolenie w tym temacie.
Ja 1st : łatwy,banalny.
Szóstoklasisty? Bez przesady.
Dr.Unknown
08-04-2010, 14:11
Jak te testy w tej chwili wyglądają?
Jak te testy w tej chwili wyglądają?
gazeta.pl
W dziale edukacja jest ten test. Brat pisał, więc w miarę zorientowany jestem.
Ta, brat!
Ogólnie to o ile kiedyś byli tu sami 6-cio klasiści, o tyle teraz ciężko będzie takowego znaleźć : P
sphinx123
08-04-2010, 15:54
Podejrzewam, że jednotematowi userzy spamujący ref linkami mogą być kimś w rodzaju szóstoklasisty albo niżej.
Podejrzewam, że jednotematowi userzy spamujący ref linkami mogą być kimś w rodzaju szóstoklasisty albo niżej.
Albo tacy ludzie:
Imię: XxMatełszKnightNiesmiertelny14PLxX
Zobaczenie testu popodstawówkowego w wieku lat 19 i tak nie da mi obrazu poziomu trudności tych testów. Teraz wszystko będzie i tak za łatwe. W sumie wtedy też było.
poslizgnalem sie na tym podchwytliwym pytaniu 3+4-2 i kur wa chyba nie zdam :<
Serious Sam
08-04-2010, 19:15
Cholera, to było chyba z 5 lat temu i nie pamiętam ile miałem punków.
Yoh Asakura
08-04-2010, 19:50
Fajny temat na wypracowanie mieli.
Pacz_knight
08-04-2010, 19:53
Ja sobie nawet nie przypominam żebym miał jakikolwiek test pod koniec podstawówki, tak dawno to było. ^^"
Dark Sven
08-04-2010, 19:57
O taak. Wieeeki temu.
Seereek01
08-04-2010, 20:12
Paru moich kolegów i koleżanek co pisali ten test mówili, że był latwy ja barszcz:D Jak ja go pisałem to prawie na żadenj lekcji mnie nie było co miało przygotowywać do testu a i tak miałem średnią krajową:D
Pamiętam jak nas straszyli tym testem, a okazał się banalny, 40 pkt stuknęło :-P.
Chociaż pisanie o testach szóstoklasisty uważam za lekką przesadę, bo mało ludzi w tym wieku na owionie, a reszta siedzi tylko na forach dot. Tibii :D
CytrynowySorbet
08-04-2010, 20:34
Give me a break.
Szczerze, to chętnie napisałbym taki test zamiast matury. :confused:
Paru moich kolegów i koleżanek co pisali ten test mówili, że był latwy ja barszcz:D Jak ja go pisałem to prawie na żadenj lekcji mnie nie było co miało przygotowywać do testu a i tak miałem średnią krajową:D
Nie wiem, czy trollujesz... ale jak miałeś średnią krajową, to znaczy, żeś półdebil. Ci poniżej to debile.
W szóstej klasie miałem 38 pkt. Jak spojrzałem na ten test, to pozazdrościłem. Szkoda, że nie miałem takiej tematyki, tylko coś o wodzie, jeśli się nie mylę.
Dr.Unknown
09-04-2010, 13:20
Szczerze, to chętnie napisałbym taki test zamiast matury. :confused:
I pewnie wciąż byś nie zdał.
Pozdrawiam wszystkich bitych po głowach przez rodziców za to, że piątka była bez plusa. Nie ma to jak ryć na test, który nie ma żadnego znaczenia w życiu.
Pamiętam jak nas straszyli tym testem, a okazał się banalny, 40 pkt stuknęło :-P.Straszą wszystkim i wszędzie, tak jak straszyli ze szczebla na szczebel (podstawówka, gimnazjum, liceum) hasłami jak "pisać szybciej, w gimnazjum/liceum/na studiach nikt wam nie będzie dyktował". I na czym kończymy? Zależnie od kierunku, niektórzy wykładowcy starannie dyktują, a nawet udostępniają treści wykładów online ;d.
Ja sobie nawet nie przypominam żebym miał jakikolwiek test pod koniec podstawówki, tak dawno to było. ^^"
Już z siebie takiego dinozaura w wieku siedemnastu lat nie rób. Dobrze pamiętasz, a jeżeli nie, to przestań palić trawę.
Pacz_knight
09-04-2010, 17:28
Już z siebie takiego dinozaura w wieku siedemnastu lat nie rób. Dobrze pamiętasz, a jeżeli nie, to przestań palić trawę.
Ojojoj, już się nie nadymaj, bo zaraz coś ci pocieknie koleżko. o.O
Tak swoja drogą, to naprawdę sobie nie przypominam, a przecież nic nie pale i nie biorę. ;<
Jak ja taki pisalem, to zdecydowana wiekszosc ludzi szla do swojego rejonowego gimnazjum, gdzie przyjmowali bez wzgledu na jakiekolwiek punkty, wiec test byl odrobine bezsensowny. Teraz tez tak jest?
Disseny__
09-04-2010, 17:51
Jak ja taki pisalem, to zdecydowana wiekszosc ludzi szla do swojego rejonowego gimnazjum, gdzie przyjmowali bez wzgledu na jakiekolwiek punkty, wiec test byl odrobine bezsensowny. Teraz tez tak jest?
Jest tak ciągle.
Ja test pisałam rok temu. Oczywiście poległam na matematyce ._.
Jaki temat testu był w tym roku? Nie chce mi się szukać.
Arka_Sath_Wielki
09-04-2010, 18:03
Jak można polec na matematyce? : o przeciez tam jest liczenie pola i kilka zadan na mnożenie ewentualnie dodawanie, lol
Dr.Unknown
09-04-2010, 18:51
Jak można polec na matematyce? : o przeciez tam jest liczenie pola i kilka zadan na mnożenie ewentualnie dodawanie, lol
To zależy od osoby, ja na przykład, do tej pory nie potrafię dzielić pisemnie.
@Pacz_knight
Nie jestem Twoim "koleżką", więc za przeproszeniem wracaj do onanizowania się przy swoim obrazku z sygnatury.
Pacz_knight
09-04-2010, 19:37
@up
Ojejku, ależ się dałeś ponieść emocjom. Przyganiał kocioł garnkowi... Skoro ciebie tak podnieca owy obrazek, to droga wolna.
Nie przypuszczałem że taki głupiutki jesteś... Ale zostawmy to na PW. ;/
@topic
Zadania zadaniami, ale ciekaw jestem jaka jest średnia wyników szóstoklasistów. ;p
Patrząc z perspektywy czasu te testy szóstoklasistów pisane są jak dla debili.
Osobiście pisałem kilka lat temu o pszczółkach, z temperaturą ~39 z wynikiem 39/40.
To zależy od osoby, ja na przykład, do tej pory nie potrafię dzielić pisemnie.
@Pacz_knight
Nie jestem Twoim "koleżką", więc za przeproszeniem wracaj do onanizowania się przy swoim obrazku z sygnatury.
Odjeb sie od typa, co ? Gość powiedział co myśli a Ty lecisz ze spinami non stop internetowy chuliganie ;)
Dr.Unknown
09-04-2010, 21:50
Odjeb sie od typa, co ? Gość powiedział co myśli a Ty lecisz ze spinami non stop internetowy chuliganie ;)
Podejrzewam, że ten "typ" doskonale umie mówić za samego siebie, więc szukaj rozgłosu gdzie indziej.
Ostatecznie wracając do tematu - ktoś wspominał bezużyteczność testów kompetencji wynikającą z faktu, iż prawie wszyscy idą do gimnazjum rejonowego. O pozostałych dzieciach już chyba się wyraziłem (tak zwane "dobre domy") - zawsze mnie drażniło postrzeganie ludzi przez pryzmat szkoły (a dokładnie jej numeru), do której dana osoba uczęszcza. Wszyscy zdajemy tą samą maturę i wszyscy na przygotowaniu do niej musimy polegać głownie na sobie.
@up
"gz" złożonej wypowiedzi, która wnosi wiele do tematu.
Ej, Drunk, weź mnie też pojedź.
Za dobry troll jesteś, stfu bo mnie wydasz.
Yoh Asakura
09-04-2010, 22:17
Ej, Drunk, weź mnie też pojedź.
__HAPPY_SVEN__
16-04-2010, 21:33
Test szóstoklasisty, oj sam pamiętam jak się go bałem B)
A i tak miałem potem 48,(9) pkt i poszedłem do najlepszej szkoły przedśredniej w gminie.
@Pacz najt
Masz chyba niezbyt legalną sygnaturę. Zwróć uwagę, że są tutaj szóstoklasiści (co łatwo wywnioskować po nazwie tematu). Trochę mnie bulwersuje, że takie ostre hantaje sobie robisz I TO DO PUBLICZNEGO WYŚWIETLENIA! X(
Capality
17-04-2010, 09:21
z tego testu bylo max 40 pkt do zdobycia
z tego testu bylo max 40 pkt do zdobycia
pwned! :D
znaczki
Matheavyk
17-04-2010, 17:48
Kto nie rozumie postów HAPPY SVEN'a powinien moim zdaniem opuścić to forum:)
Albertus
18-04-2010, 13:55
ja mialem 34 albo 36 , ale nie pamietam dokladnie , wiem ze cos kolo tego.
A mi kazali pisać a potem się okazało, że nie musiałem ._.
Walerian
21-04-2010, 22:34
A mi kazali pisać a potem się okazało, że nie musiałem ._.
Jak to młodzież mawia: "no to lipa :/"
__HAPPY_SVEN__
22-04-2010, 16:08
Jak to młodzież mawia: "no to lipa :/"
"no to przypał"
lipa to drzewro. Równie dobrze mozna by powieedziec :
No to dąb :(
Walerian
22-04-2010, 16:41
"no to przypał"
lipa to drzewro.
W takim razie przepraszam za błąd i dziękuję za zwrócenie mi uwagi :)
Jak widać mam zaległości w slangu.
Ja tam zdałem na 25, zrobiłem połowę i oddałem. :D
No cóż ... po co tyle siedzieć skoro lvl w tibi czeka? :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.