Pokaż pełną wersje : Gildia [Youtube] Zlowieszcze Kurczaki Pk Part I
Tak jak w temacie, pk z berylii :o
Jakby jakość była z początku słaba to dlatego, że:
"Film wideo jest nadal przetwarzany. Po ukończeniu przetwarzania jakość filmu może ulec poprawie."
Za jakieś 20-30min powinno być już dobrze xd
http://www.youtube.com/watch?v=WCr_p3IYBqI
Caveki kurw* GREAT JOB ! ! ! , tylko ze fragi slabe bo na wielu akcjach cie nie bylo :(
--Ogorek--
08-04-2010, 19:04
czemu nie ma tych akcji z tego jak przylecieli po nas itp. ?:/
--Ogorek--
08-04-2010, 20:08
dzisiaj jest 8 u fail ;/
Zróbcie sobie tam konta, to porozk*rwiamy trochę, oro się zrobi i będzie fun :D
jeśli mogę...
przy kilku fragach brak napisanego lvl
średni lvl zabitych ile? z 60? łapiecie się już byle gówna żeby coś zarobić. z tego 5 rs na filmie. to jest shit, a nie to co było na początku grania.
z teg połowa akcji to jest caveki w roli głównej. nazwa powinna byc coś w stylu "pierwszy uciekam und friendz peka"
robicie już co chcecie
eloszka.
jeśli mogę...
przy kilku fragach brak napisanego lvl
średni lvl zabitych ile? z 60? łapiecie się już byle gówna żeby coś zarobić. z tego 5 rs na filmie. to jest shit, a nie to co było na początku grania.
z teg połowa akcji to jest caveki w roli głównej. nazwa powinna byc coś w stylu "pierwszy uciekam und friendz peka"
robicie już co chcecie
eloszka.
Stul Twarz...
Gdybys dalej byl w ekipie napisal bys swoje "sweet <3 Filmik "
I poszedl grac na evo 8.10
@koko
Wysyłalibyście mi all camy to by były lepsze fragi xd
@ogorek
Akcji jak po nas wpadli niema bo nikt mi camów nie wysłał
@jery
Zachowujesz się jak serek, biohazard...esiok dobrze mówi. Ty w ogóle do cholery wiesz co to pk? Co nie możemy bić 40kiny bo ma słabe eq? Kurwa człowieku pk w tej grze nie polega na tym, że musisz zabić jak najwyższego lvla tylko na zabawie i ty tego nigdy nie zrozumiesz. I co z tego, że na kilku akcjach jestem sam? Wstawiłem akcje z wszystkich camów jakie miałem (nie mam czasu siedzieć 24/7 by być na wszystkich akcjach), a których nie użyłem już w filmach więc bądź łaskaw wyjść i zamknąć za sobą drzwi, elo.
Poza tym bemo pisał, że formujemy old ekipe, jak widać nie chcesz, więc już najlepiej w naszych tematach nie pisz bo robisz z siebie debila.
dlaczego na vt nie powiedziałeś mi nigdy tego tylko się bałeś? Tego nie wiem ale nie ważne.
Nasze pk czyli old ekipy, polegało na wbijaniu rs wyższym lvl w celu profitowania. aktualnie waszym rekordem jest uwalenie 48 palka chyba 6 sd charów. Nie robie z siebie debila - ty robisz z siebie debila płacząc na vt że każdy to nieogar jak padniesz. Zresztą - szczerze. Berylia to już przegrany świat. tak dla mnie jak i dla was. Polacy zabijają się miedzy sobą, wy dla "zabawy" zabijacie się miedzy sobą. Zacytuje tutaj mixa "CO TO K#@$^A JEST!?". Jak bd chciał pogadać na vt, jak facet, to daj znać. już nie będe tu spamił
co do filmu no to wlasnie myslalem ze to nbedzie wiekszosc fragow nasza :P bo z tego co wiem to z prawie kazdej akcji byl film (podkreslam z prawie) . mimow szystko dzieki za checi i dzieki ze go zrobiles
co do ciebie i do jerego skontaktuje sie z wami na gg i ustalimy jeden konkretny termin, nie robmy wiochy tu na forum poustalamy sobie pewne sprawy nie wiem kiedy jeszcze bo wlasnie rodzice sa na wywiadowce xd hehe
Polacy zabijają się miedzy sobą, wy dla "zabawy" zabijacie się miedzy sobą. Zacytuje tutaj mixa "CO TO K#@$^A JEST!?". Jak bd chciał pogadać na vt, jak facet, to daj znać. już nie będe tu spamił
Bo wiekszosc polaczkow to jebane lamy... Chamstwo,Zlodziejstwo,Gwalty,Masturbacje :cup:
Poza tym to chyba od tego jest gra panie mastahu zeby sie bawic a nie po to zeby tylko usiedziec te 24 godziny dziennie. Zia? _/
dlaczego na vt nie powiedziałeś mi nigdy tego tylko się bałeś? Tego nie wiem ale nie ważne.
Nasze pk czyli old ekipy, polegało na wbijaniu rs wyższym lvl w celu profitowania. aktualnie waszym rekordem jest uwalenie 48 palka chyba 6 sd charów. Nie robie z siebie debila - ty robisz z siebie debila płacząc na vt że każdy to nieogar jak padniesz. Zresztą - szczerze. Berylia to już przegrany świat. tak dla mnie jak i dla was. Polacy zabijają się miedzy sobą, wy dla "zabawy" zabijacie się miedzy sobą. Zacytuje tutaj mixa "CO TO K#@$^A JEST!?". Jak bd chciał pogadać na vt, jak facet, to daj znać. już nie będe tu spamił
Po 1. Na vt wtedy nie mogłem rozmawiać, matka spała w pokoju i ci o tym mówiłem, miałeś milion innych terminów by wejść na to vt i zemną pogadać.
Po 2. Dalej nie rozumiesz po co się pkuje ale nie będę ci już tego tłumaczyć.
Po 3. Na vt o deda w*****ałem się raz, gdy ubił mnie fryta gdy dałem exita więc nie pierdol.
Po 4. Nigdy nikogo z naszej ekipy dla "zabawy" nie zabiłem.
Po 5. Gdyby cie berylia nie interesowała nie pisał byś w tym temacie.
Po 6. Bemo dobrze mówi, jak masz coś do mnie pisz mi na priv, gg i jak bd to wbijemy na vt.
@bemo
Filmy może i są, ale nikt mi ich nie wysłał, a mówiłem , że film robię. Wyślijcie teraz to zrobię part 2.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.