Pokaż pełną wersje : Muzyka
Witam mam taki problem chodze do 1 technikum i od jakiegos czasu zaczalem sluchac codziennie amerykanskiego rapu po 4 godziny ciagnie sie to juz przez pol roku i tak sie zastanawiam czy nie sprobowac czegos nagrac ale chodzi mi o Polski Hip - Hop rymy mam dobre bo pytalem sie paru ziomkow z mojego osiedla i kolezanek i mowia ze zajebiste teksty jak na 1 raz ale wstydze sie nagrac pierwszego kawalka. Waszym zdaniem sprobowac czy dac sobie z tym spokoj?
sproboj i wrzuc tutaj, albo sie posmiejemy albo ciebie pochwalimy ;> A moze wyrosnie z ciebie 2 peja czy kij kto tam jeszcze spiwa
sphinx123
09-04-2010, 23:02
Rozumiesz ten rap amerykański chociaż? ... Jak chcesz nagrać coś w stylu jot pe jot pe na sto procent to sobie daruj.
Zuy Czuowiek
09-04-2010, 23:07
Jeśli nagrasz coś mądrego to nie wstydź się wrzucić. W sumie jesteś po części anonimowy, a uwierz, że forumowicze nie mają zamiaru Cię okłamywać i przeważnie są szczerzy do bólu :P
Co z tego że masz rymy dobre? zrymować coś to tylko kwestia czasu,nagraj coś i daj pod opinie ludzi bardziej doświadczonych niż ziomki z osiedla,swoją drogą o ile wiem nie opłaca się w ogóle rymować na "sucho" tylko weź parę bitów zobacz w który ci się najłatwiej wchodzi,który jest dla ciebie odpowiedni i nagrywaj,jeżeli chcesz nagrywać Polski Rap,to nie wzoruj się na Amerykańskim.
Yoh Asakura
09-04-2010, 23:12
Po twoim stylu pisania wnioskuję, żeś kretyn, więc najchętniej wypisałbym ci receptę in blanco na magnum .44 i jedną kulę, pierwsza dawka jutro o 12, pamiętaj, prosto w swój pusty łeb.
Yoh Asakura
09-04-2010, 23:23
O cholera, wygrałem! :cup:
up
Chcesz wojne na dissy fagasie? Ok ja zaczynam:
Jestes jestes tylko wielkim dnem a ja pojade z toba jak tylko chcem rozpoczeles wojne glupi kutasie wiec teraz ja skoncz jebany zlamasie.
A może lepiej nie "nagrywaj". Wybierz sobie którąś modę pasującą do ciebie, dużo teraz takich. SLU, JP, HWDP, do koloru do wyboru.
Myślę, że egzystencja Yoha na tym forum, została ostatecznie zakończona. Gizmq, dobra robota, brachu.
Pacz_knight
09-04-2010, 23:27
nie ten temat ;/
up
Jestes jestes tylko wielkim dnem a ja pojade z toba jak tylko chcem rozpoczeles wojne glupi kutasie wiec teraz ja skoncz jebany zlamasie.
jeszcze Firma na featuringu i mamy komplet.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=229799
Gdyby kózka kwiecień-plecień to by ślimak chuj ci w dupę, jo.
Po co link do tego tematu w tym temacie? Jakiś rebus? : D
@diss na Yoha
Człowieku! Nagrywaj!
Hahahahaha,nie no widzę ża dla ziomka same propsy! Wygrał ten ostry i zacięty Beef!
DOBRA ROBOTA PROPSY ZA TEN DISS ZIOMIE, ZNISZCZYLES YOHA ROWNO.
a tak serio; przerzuc sie na techniawki, rap nie jest muzyka dla Ciebie.
sphinx123
10-04-2010, 11:37
up
Wu cztery cztery tfoja stara mi ssaua paue, łest kołst for lajf ; _ ;
Propsy dla ziomka, nie ma co.
K.Jay
a tak serio; przerzuc sie na techniawki, rap nie jest muzyka dla Ciebie.
Skoro z rapem sobie nie poradził, to z techno tym bardziej :(
Zuy Czuowiek
11-04-2010, 11:27
up
Po tym Twoim poście zmieniłem zdanie - nie tykaj się muzyki... proszę.
piramjida
11-04-2010, 13:23
Twoj poziom ciagnie cie za nogawke i mowi chodzmy juz
Twoj poziom ciagnie cie za nogawke i mowi chodzmy juz
HAHAHA, ująłeś to idealnie. ; DD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.