Pokaż pełną wersje : Czym sa questy ??
Dark-Xaero
15-01-2004, 16:53
Siemka mam 1 pytanie bo jest nawet duzo postwo o questach ale nie pisze czym one sa ?? wiec pytanie :
CZYM SA QUESTY ?? wiem ze jest jakis quest na rooku ze trzeba mino maga zbic na fist fighting tego za tymi zamknietymi drzwiami ( tak slyszalem). thx narx
A po nazwie nie domyslasz sie?
Sa to zadania ktore otrzymujesz od NPC a za ich wykonanie dostajesz nagrode. A co do tego minosa to juz sam nie wiem, bo powastalo wiele tematow ze to tak dla picu, ale sa tez tacy ze cos sie za niego dostaje
Pomieszałeś fakty. Jest kilka legend o rooku, jedna mówi, że jak z fista zabijesz samotnego minosa na rooku (sam se go szukaj) to wypadnie spike sword - bujda. Pozatym jest mino mag w pokoju do którego przed updatem nie dało się wejść, ale po update podobno jest klucz i jak się go zabije to tam można znaleźć jakieś rzeczy, ale nie wiadomo co. Nie wiem czy to prawda, bo wiem to ze opisów na tibia.com highlvl (piszą, że kupią mino mage key na rooku bo chcą itemy).
Fakty? A czy ja powiedzialem co sie dostaje albo czy wogole sie dostaje? Powinienes dokladniej czytac posty. A poza tym jak ty chcesz mino maga na rooku zabic? 8o
no np taki Sunrise 63 lvl na rooku mysle ze zdal by rade to zrobic
Temat z pytaniem o quest = zamkniety temat.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.