Pokaż pełną wersje : Przyjaciele [Pk] 70 solo we dwoch :(
Pandabear
10-04-2010, 22:48
Jak w temacie:
http://www.speedyshare.com/files/21875181/download/elo320.cam
Sry pooh :( :*
--Ogorek--
10-04-2010, 22:54
xDDD jak to wyglądało z tym UE xDD
zero_skillu_szczylu
10-04-2010, 23:35
tylko że napinacz nie miał mf więc nic się nie manasował
tylko że napinacz nie miał mf więc nic się nie manasował
Kpina w zywe oczy : "nie mial mf wiec sie nic nie manasowal" az dziwne, ze znalazlem w backpacku okolo 4 bp mp, jak dobrze pamietam ponad to na filmiku dobrze widac to twoje " nie manasowanie sie". To tyle z mojej strony.
Dziekuje, dobranoc.
zero_skillu_szczylu
11-04-2010, 00:54
spierd.alaj skillowcu expić na workery bo nigdy nie dobijesz 50
twoje słowa mnie zniszczyły, pod domkiem na dara, że wy macie skilla, dlatego jeżeli z wami się bijemy to też go musimy mieć, pierwszy raz w swojej karierze masz 60msa na pvp, byłeś raz na opence z 45+ lvlami przeciwko jakiś brazolom,zabiłeś 70msa, nabiłeś kilka fragów na otsie i pier.dolisz takie głupoty :)
Pandabear
11-04-2010, 01:31
spierd.alaj skillowcu expić na workery bo nigdy nie dobijesz 50
twoje słowa mnie zniszczyły, pod domkiem na dara, że wy macie skilla, dlatego jeżeli z wami się bijemy to też go musimy mieć, pierwszy raz w swojej karierze masz 60msa na pvp, byłeś raz na opence z 45+ lvlami przeciwko jakiś brazolom,zabiłeś 70msa, nabiłeś kilka fragów na otsie i pier.dolisz takie głupoty :)
Tak nom yhy ... :d Czlowieku... zreszta niewazne. Widac gra> over alles :( Ema :)
@tik tak, fryta
Zabiliście koko rozumiem, ale, że zajebaliście pooha to kurwa jest przegięcie. Pierdole tą berylie, wam się już mózgi zlansowały całkowicie kurwa.
zero_skillu_szczylu
11-04-2010, 09:38
ahh ahhh od niego sie samo robil nie?
...
kretyn
może miał ich kilka, bo jeżeli miałby mf to by stał na +1 i się manasował a nie próbował s*******ać i krzyczeć na vt zebym biegl po smp
Sebciooo
11-04-2010, 11:47
Jak mozna zabic kogos solo we 2?
@tik tak, fryta
Zabiliście koko rozumiem, ale, że zajebaliście pooha to kurwa jest przegięcie. Pierdole tą berylie, wam się już mózgi zlansowały całkowicie kurwa.
powiedział Caveki <znaki>
powiedział Caveki <znaki>
Nie zauwazylem s*******aj xd
#Edit Zjom A chuj
@tik tak, fryta
Signed.
Taki jurny chlopak a pada : (
Coz to za ekipa z niebieskiego jeepa zia
@tik tak, fryta
LaNsowanie mozgu? He he.
Co niezmienia faktu że wszyscy co byli pod tym domkiem są żałośni =/
Co niezmienia faktu że wszyscy co byli pod tym domkiem są żałośni =/
Długo miałeś tą kare na kompa ziooo ;/ portolujemy? ;s
--Ogorek--
28-04-2010, 23:47
@up
HAHAHAHAHHAHAHAHA kosa \_
Robert Lublin
02-05-2010, 09:17
09:06 Napinacz Rzepka [70]: bedziemy09:06 Napinacz Rzepka [70]: domek09:06 Napinacz Rzepka [70]: ci zasmiecac
rozjebało mnie xD
Clockwerk
03-05-2010, 09:53
hoho, co ja widze :O
dawno mnie tu nie było, wpadłem pooglądać stare filmiki znajomych z Rdt, a tutaj jakaś wojna domowa. Fryta i Bardzofikator vs reszta świata ?
Tej no to solo czy we dwóch?
epic
Tej no to solo czy we dwóch?
epic
Obydwa naraz! Rzeczywiście, "Polscy Tibijczycy" są wybitni.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.