Pokaż pełną wersje : Tibia micro Edition
Witam chciałbym zapytać sie czy byłoby możliwe stworzenie Symulatora Tibia ME jeżeli ktoś coś otym wie prosze o wypowiedz...
Nigdy o czyms takim nie slyszalem, nawet o pomysle ;) Prawdopodobnie byloby mozliwe...tylko po co? Tibia Micro~ jest bardzo uboga. Jesli masz kompa, to juz lepiej grac w zwykla Tibie...
Huhu, cos mi sie przeypomnialo.
Jak ponad rok temu zaczynalem swoja przygode z Tibia to reklamowali na tibia.com wersje komurkowa w/w gry.
Czy ktos to pamieta? Czy weszlo to w zycie?
Huhu, cos mi sie przeypomnialo.
Jak ponad rok temu zaczynalem swoja przygode z Tibia to reklamowali na tibia.com wersje komurkowa w/w gry.
Czy ktos to pamieta? Czy weszlo to w zycie?
Weszlo. Bylo do kupienia w Anglii i Niemczech. Na jakichs nokiach 6xxx.
Teraz jest już dostępne w każdym kraju (równierz w polsce). Problem tylko jest taki, że nadal gra w to baaardzo mało ludzi, bo jest to po prostu za droga zabawa. Niestety mam wrażenie, że CIPowie
www.tibiame.com (http://www.tibiame.com/)
Swego czasu, kiedy jeszcze nie było to dostępne na całym świecie, próbowałem to ściągnąć do polski. A najbardziej mnie rozbroiła ostatnia odpowiedź na forum tibiame, jak po pół roku ktoś napisał "ej, w to przecież można grać na całym świecie"... kurde, jak u nas na forum. Zawsze się znajdzie "mądry" który coś nieaktualnego wygrzebie ;)
Zaś jeśli chodzi o granie, CIPowie na stronie tibiame.com bardzo dokładnie informują nas, że zużywa to jakieś 400kb transweru na grę. Tylko ciekawe, ile według nich trwa gra - minutę? godzinę? dobę?... lol
... <- to są 3 kropki na końcu posta specjalnie dla scora
Bardzo dziwne że mam tibiaME i mi wogóle kasy nie zżera
Galarion
08-05-2005, 19:51
Szkoda, ze TibiaMe jest taka droga, pozostaje liczyc na jakis skok technologiczny w transferze danych w komorkach :P.
P.S Wlasnie kiedys przegladalem forum TibiaMe(dawno dosyc), patrze a tam MatKus z tematem, aby sciagnac TM do Polski(teraz juz jest dostepna), widzicie jacy admini sa pracowici.
@Aer
Zapewne masz GPRS. Co jest bardzo wygodna rzecza :D gratuluje ;)
@Up:
Ze niby jak mam GPRS to nie kosztuje mnie TibiaME? :|
GPRS to nie jest zwykly WAP
Porownajmy WAP do modemu zwyklego, placisz tyle na ile jestes.
GPRS to cos w stylu np. Neostrady, DSLa itp. niewazne ile jestes, placisz taka sama kwote co miecha (przynajmniej moj ojciec tak ma w plusie - dlatego tak pisze, nie zebym strzelal :D).
W zasadzie tego nie zauwazasz tylko na fakturze ci pisze ze np. 5 zl z VAT pobrano za usluge GPRS. juz wiesz czego? jezeli sie myle - poprawcie
@up
O ile się nie myle, to tam placisz za dane pobrane z netu.
Uncle Warrior
10-05-2005, 16:57
@up
O ile się nie myle, to tam placisz za dane pobrane z netu.
Nie mylisz się...
GPRS (General Packet Radio Service) to technologia pakietowej transmisji danych. Podstawowa różnica w porównaniu do połączeń komutowanych (CSD) polega na tym, iż opłata pobierana jest za ilość wysłanych i odebranych danych, a nie za czas połączenia. Dzięki GPRS możemy wysyłać/odbierać dane z prędkością do 115 kb/s, choć uzależnione jest to od możliwości sieci i telefonu, z którego korzystamy. (Nope, not my text.)
A wie ktoś czy się da Tibia Micro Edition na komputer ale przez internet albo na komórkę ale bez internetu na 1 osobę?
~>Salmon<~
08-09-2007, 22:24
A wie ktoś czy się da Tibia Micro Edition na komputer ale przez internet albo na komórkę ale bez internetu na 1 osobę?
Ufek naucz się pisać , aby wszyscy zrozumieli o co chodzi.
.Matrik.
08-09-2007, 22:26
Ej, a da się jakoś dodać do rachunku GPRS, jak używam WAP?
Tzn, żebym miał to gieperes.
thebassa
08-09-2007, 22:50
O rety ludzie wy mnie rozbrajacie
da sie grac w tibia ME na emulatorku więcej na www.tibiame.pl
za gprs trzeba płacic aczkolwiek nie wychodzi to jakos bardzo drogo
poza tym w grze jest cos takiego jak pacc wiec jak chcemy miec wiecej możliwości to drogo to wychodzi...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.