Pokaż pełną wersje : ...
babka222
22-04-2010, 20:43
Po dłuższej przerwie mam zamiar wrócić do gry.Już dużo było takich tematów ale dalej nie mogę się zdecydować.
Mam do dyspozycji knighta 42 lvl skile 80/80 i 50 pala 80 dystans.
Mam zamiar grać na facc i nie wiem kim by mi się grało lepiej.
Z palem ciągle te problemy z capu a na h lvlu trzeba aż po 50 rs nosić, co moim zdaniem nie jest za bardzo przyjemne.
U knighta myślę że dobił bym te 90 skila i już by hity wchodziły czasami 300 + więc by się tak źle nim nie expiło.Co mi doradzacie ? : P
Pall bo knight na Facc to wielka monotonia
a pallem banshee / wrl / gs / dl
a ogolem kupuj pacca :D
babka222
22-04-2010, 21:11
Nom ale dl to bym musiał bić tak jak knight bo na dl lair jest bardzo mało miejsca do uciekania przed nim : ).Szkoda mi kasy na pacc.
Od którego lvlu moim palkiem mógł bym expić na wszystkich poziomach of?(Licząc orc warlordy żeby wychodzić na +)
Na 65 powinienes dac juz rade
A jezeli chodzi o dl to na malym d lair da rade przed nimi uciekac tylko trzeba lurac po jednym ^^
wyderusus2
22-04-2010, 21:33
mój kumpel ma 44 palla Facc i normalnie czyści all piętra na of z berserkerami i liderami niema problemów a z warlordami gania sie kolo filarów i krzaczków
Skill 74 na 54
Crusader helmet
crown armor
Vampire Shield
knight legs
Boh
Także niewiem czemu kolega u /\ mówi że od 65 powinien dać rade jak na 44 normalnie je czyści ......Oprócz drogi za quest doors bo tam jest już Hard
Kolego Up mowiac 65 mialem na mysli all ofa z questem jedynie by sobie nie dal rady tam na +5 z tego co pamietam :D
Graj knightem, wez bp manasow i lec na poha - zwroci ci sie za 2h expa 15k:)
Pallem zawsze bedzie jakies waste - rsy trzeba bedzie kupic i trzeba szybko wracac z expa. Radzilbym Ci knightem, ja na 99lvl all sobie sam czyszcze i za 1h wynosze po 20k z ofa, all schodzi na strzala.
Graj knightem, wez bp manasow i lec na poha - zwroci ci sie za 2h expa 15k:)
Pallem zawsze bedzie jakies waste - rsy trzeba bedzie kupic i trzeba szybko wracac z expa. Radzilbym Ci knightem, ja na 99lvl all sobie sam czyszcze i za 1h wynosze po 20k z ofa, all schodzi na strzala.
Orc leader, warlord na strzała? Gl.
Pallem będzie waste? Nie no, fajnie. Jeszcze wczoraj siedziałem 51 palkiem z 83 distem z pal armem, crus helmem, rsami, crown shieldem i boh na ofie 2 godziny. Wyniosłem 8 halberdów, 3 wand of decay i 1.6k kasy, a zużyłem niecały bp małych manasów. Waste jak chuj. A 28 rsów starczyło mi na całe 2 godziny expienia.
ZenonRozbojnik
04-06-2010, 16:57
KNIgT!!!
DObry skill a pale ssą
Orc leader, warlord na strzała? Gl.
Pallem będzie waste? Nie no, fajnie. Jeszcze wczoraj siedziałem 51 palkiem z 83 distem z pal armem, crus helmem, rsami, crown shieldem i boh na ofie 2 godziny. Wyniosłem 8 halberdów, 3 wand of decay i 1.6k kasy, a zużyłem niecały bp małych manasów. Waste jak chuj. A 28 rsów starczyło mi na całe 2 godziny expienia.
No ta, ja wynosze po 10 halbertow i ponad 10 batlle axow wtym warrior helmet i pare wod. A waste knightem? 3 manasy wiecej nie trzeba, leader na 2-4 strzaly schodzi a bije mnie nie cale 20hp, na warlordach nie musi siedziec.
Tylko 2 h expa? Ja mam postmana wiec moge siedziec do 10h i wynosze z 50k na + za 2-3dni, a Tobie co chwile koncza sie rsy i musisz wracac. Ofc. nie masz postamana rob lootbagi pod drzewem chowaj manasami. Chodz tylko po powierzchni.
Tylko po powierzchni? Biegam po całym ofie tylko bez questa na lajcie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.