PDA

Pokaż pełną wersje : Smok cheatował!!!!!!

zeus
15-01-2004, 20:28
Rozwalalem smoka... 8)
Zaczął uciekac... 8)
Uciekl mi(nie widzialem go)... 8)
I w tedy dupnął mi f wave i gfb... X(

Magus
15-01-2004, 21:06
To normalne od czasu ostatniego update'a. Jeszcze leczy sie jak szalony.

zeus
15-01-2004, 21:16
Chodzi mi o to, że on uciekl juz daleko bo go nie gonilem. Nawet hunter tak nie wali... X(

Magus
15-01-2004, 21:52
Wiem o co Ci chodzi, umiem czytac. Napisalem ze od upadeta to normalne zachowanie smokow wiec przestan sie powtarzac bo zarobisz kolejne upomnienie.

Gremlin
15-01-2004, 23:19
re: top
Dzisiaj lalem smoka i tak:
Z partnerem to sie bloker musi niezle naprodukowac zeby smok sie nie przezucil (przyblokowac go gdzies przy scianie).
Sam to sie bije prawie tak samo jak przed update... poza sprawa ze jak juz jest na bordowym to zaczyna zwiewac (ganialem go przez ponad minute).

Z kolega 4 UH, sam 6 UH (bylo by 1-2 mniej ale zaczal kolege gonic i musialem mu wlezc pod F wave zeby sie przerzucil).

Za to dosyc latwo mozna polowac na zasadzie ze paladyn ucieka a rycerz bije z tylu (smok zawsze prawie atakuje paladyna).

benator
16-01-2004, 19:06
Hmm, mam knight alvl 23 skille 62/60. Sprzęt k-arm, p-legi, dark helm, dragon hammer, dragon shield. Moge isć z palem lvl 15 skille 50/30 na smoka? Na zamku, ja mam uhy. Ile uhów pujdzie, i uda mi się zablokować smoka?

Bartix
16-01-2004, 19:24
Oryginalnie dodany przez benator
Hmm, mam knight alvl 23 skille 62/60. Sprzęt k-arm, p-legi, dark helm, dragon hammer, dragon shield. Moge isć z palem lvl 15 skille 50/30 na smoka? Na zamku, ja mam uhy. Ile uhów pujdzie, i uda mi się zablokować smoka?

nawet o tym nie mysl knajt ma za male skille i lv zeby bloknac smoka a o tobie to juz nawet nie bede mowil zuzyl bys na siebie za duzo uhow zanim byscie go zabili a z twoimi skillami to nawet niewiem ile byscie tego smoka bili

Loozaczek
16-01-2004, 22:24
Sorki , że nie do tematu, ale to do Modków:

Zeus na naszym forum(nie podam, żeby nie bylo [anty] reklamy... Też zakłada tam beznadziejne tematy, wal posta żeby walnac, itd.. no, wiecie o co chodzi... wiec albo powiedzcie mu o co chodzi w moderowaniu, albo nie wiem :)

TEN POST PO PRZECZYTANIU MODERATORA MOŻE BYĆ USUNIETY !

Gremlin
17-01-2004, 08:44
re: Bartix
Jego skille nie sa takie najgorsze vs smok, ale:

- Na 23 lvl ma malo hp, wiec co chwila bedzie musial ladowac UH.

- W zwiazku z update smok zmienia cel (bardzo nie zdrowe dla paladyna na 15 lvl).

- Zamek to chyba najgorsze miejsce zeby polowac na smoka, co chwila bedzie wam ktos wlazil i prubowal loota krasc.

Mefi
17-01-2004, 09:12
Oryginalnie dodany przez Gremlin
re: Bartix
Jego skille nie sa takie najgorsze vs smok, ale:

- Na 23 lvl ma malo hp, wiec co chwila bedzie musial ladowac UH.

- W zwiazku z update smok zmienia cel (bardzo nie zdrowe dla paladyna na 15 lvl).

- Zamek to chyba najgorsze miejsce zeby polowac na smoka, co chwila bedzie wam ktos wlazil i prubowal loota krasc.

niby będą loot kraść ale chyba tylko na serwerach non pvp bo na innych było by to ryzykowne..

Ashlon
17-01-2004, 10:36
Smoka to on bloknie ja blokowalem z 54 shielda i jakos poszlo :P.Tylko po pierwsze : za malo hp!!!J.w.
Palkowi sie nie uda pokonac smoka bo bedzie walil za okolo 40.Na redzie smok zalapie za 40 i drugi raz za 40 uleczy sie 4 razy po 20 i juz ma yellow i tak w kolo macieju.

Weezee
17-01-2004, 21:14
no wiesz takie rzeczy dzieją sie nie tylko ze smokami (np. z behami tez). to wszystko po tym nowym "super" updeacie.

Mierzej
18-01-2004, 03:37
Ja moze powiem coś z mojego doswiadczenia.
Blokowalem juz 3 razy smoka bodajeze na 27levie. W rece mialem 2 tarcze (dragony) i shielding 67. I na kazdym smoku zuzywalem 1 UHa. Walil w niego pall na 29levie i sorc na 14 8) To było przed Updetem.

A po Updejcie raz spotkalem smoka jak wracalem z Venore ale on niezdążył nic zrobic bo go zabiłem z kumplem (druid wtedy mial 35 lev a ja 33) :D

Gremlin
18-01-2004, 04:11
re: Up
1. Dwie tarcze nic nie daja.

2. Ciekawe jak to wam "nic" nie zrobil, przed update mozliwe ze jak go dobry czarodziej szybko z SD zjechal to mogl i niewiele zrobic, w tej chwili smok caly czas spamuje ogniem wiec niewiem jak to zrobilscie.
Tym bardziej ze jesli niema rycerza przed paszcza to atakowal by czarownika.

Mierzej
18-01-2004, 04:26
Jak to 2 tarcze nic nie daja?? Przeciez ma się wiecej defu!!!

A pozatym smok nie byl taki straczny jak go blokowalem ale to przed updatem. Ale jak zrobie 50 lev to sie wybiore na solo na smoka i zobacze na co go stac ;)

Dr. Omader
18-01-2004, 05:29
Jak to 2 tarcze nic nie daja?? Przeciez ma się wiecej defu!!!

Człowieku kto ci takich bajek nawciskał. To jest jeden z najlepszych txtów jakie słyszałem.... Pomyśl jakby to było takie proste to powiedz czemu jak się na polowanie idzie to się nie bierze 2 tarcz??? Bo to sie nie sumuje geniuszu!

A pozatym smok nie byl taki straczny jak go blokowalem ale to przed updatem. Ale jak zrobie 50 lev to sie wybiore na solo na smoka i zobacze na co go stac

No tak przed update to ja smoka na 14lvl palkiem z kumplem 20 palek rozwalalismy smoki z 1 exura vita. A po update to nie bata co ten smoq wyprawia...

Kumpel 66lvl knight skille koło 80 to się 1 DL boi teraz blokować a przed updatem na 50lvl blokował 3 DL na raz... i dalej twierdzisz ze smok to pryszcz???

@Benator: Zapomnij o blokowaniu smoka z takim lvl. Potrzebujesz duzo więcej HP.

Gremlin
18-01-2004, 09:03
re: Mierzej
Jesli masz 30+ lvl i nie szkoda ci UH to mozesz czasem wpasc do smoka sie pobawic, nie jest on znowu taki straszny.

A rycerzem chodzby niewiadomo na ktorym poziomie i tak zawsze bedzie ci sie bardziej oplacac lac dwarfy/cyklopy/minosy niz smoki.

A i smoka bij na w czerwonym trybie (full atak), atak z lapy smoka jest tak slaby ze szkoda o nim gadac.

Alchemiko
18-01-2004, 12:21
Heh, ja neszcze kiedys (~22lvl[pall] + qmpel 26lvl[pall][on Blokowal) lalismy Dragoony, i bylo cool.

Skillow nie pamietam, bo to bylo ~1 miech temu, ale ces kolo ~60 (Atk i Def)

Zawsze Burst Arrowsy byly, przydaja sie na rooty (jest w ktorejs kopalni takie miejsce, ze wyskakuje ~8 na raz, mozna je wszystko polozyc paroma strzalami)

A teraz, jak w poprzednim mojim poscie o Hunterku (mam teraz wyzszy lvl) to nie wiem, czy pojde na tego smoczka jeszcze raz :-/

Update niby spox, bo jest trudniej, wiecej radosci, jak sie rozwali wtedy takiego monstera, ale... trzeba najpierw dobic wyzszego lvl'a, zeby sie tak pobawic, a nie jest fajnie nabijac 10lvl'i na rootach, i dwarfach, ew. na Cyc'ach) (mi po takim nabijaniu Tibia zbrzydla, wrocilem dopiero niedawno :P)

kazdy chce ubic cos wiekszego (Dragoona, GS'a, etc.)

Czyli teraz zabawa jest dla High-lvl'i, a nie dla low, trzeba eXpowac, ale czyz to nie jest nuzace...

Bambuko
18-01-2004, 15:27
A co jak palka goni smok to palek strzela do tylu bo ma oczy dookoła głowy??

Po Updacie potwory naprawdę zmądrzały, najlepiej to mieli palkowie co se chodziły na zerkera w podziemiach obok Thais ahaha. Przejdzie se na ukos i bach.

Hegemmon
24-01-2004, 19:09
Znam ten ból z nowym zachowaniem smoków... może by tak petycję napisać żęby zrobili downdate czy jakos tak ^^ zeby sie zachowywali normalnie .. na low lvl i tak sa wystarczajaco trudne ^^

Gepard
25-01-2004, 13:29
Smoczki sa okropne teraz to na nie bede chodzil chyba dopiero od 45 lvlu ( 1 miesiac :D) mam 31 lvl pala i bilem smoka on na red hp ucieka (ja mialem 300 hp ) to mi walnal kombosa i dead a pozniej hunter to juz walil jak z karabinu!!!! (zostalo mi 10 hp na hunterku 8) )

Fudibit-knight
28-01-2004, 17:58
Jakos mnie ten smok nie wali jak ma czerwoną energie i ucieka Wczoraj byłem jako bloker na smoku!Mam 22 lvl skille 50/45 i blokowalem smoka
Smok czerwona energia zaczyna uciekac ....
Nic nie wali i o co wam chodzi?
Gdy smok ma czerwona energie szybko za nim biegnac zeby wam nie uciekal z ekranu :)))..

Fudibit Trimera/Thais (Knight)

Keb
28-01-2004, 18:06
Siema!
Podczas mojego ostatniego hunta na smoczki smok zaczął uciekać (miałem lkkie lagi więc mi uciekł)
Zaraz patrze ma zulte hp i przestaje uciekać tylko podchodzić do mnie i bić!
Hehe uleczyl sie i to dodalo mu odwagi.
Gdyby tak nie było to za takuimi lagami bym go nie zabil :)

SkiLo
28-01-2004, 18:39
Oryginalnie dodany przez Fudibit-knight
Jakos mnie ten smok nie wali jak ma czerwoną energie i ucieka Wczoraj byłem jako bloker na smoku!Mam 22 lvl skille 50/45 i blokowalem smoka
Smok czerwona energia zaczyna uciekac ....
Nic nie wali i o co wam chodzi?
Gdy smok ma czerwona energie szybko za nim biegnac zeby wam nie uciekal z ekranu :)))..

Fudibit Trimera/Thais (Knight)

Jak bys nie zauwazyl to zachowanie potworkow jest dosc losowe. To ze raz byles na smoku i nie walil ci kombosow na czerwonym hp to nie znaczy ze jeszcze nie zginiesz na smoczku.Sam tak mialem, po kilkunastu zabitych jeden sie wsciekl i dead :-(.
Mam nadzieje ze na takiego nie trafisz.

Gewof
28-01-2004, 21:16
Ja dzisaj zabilem swojego pierwszego draga solo :D

Palek 21lvl skille 59/43

Poszedlem na draga obok rc land i biegalem z nim od dzury do dzury hehe :)) Stracilem 1 uh i 3x exura vita
Niestety nic fajnego nie wypadlo :(

Owoc
30-01-2004, 20:24
Przed chwilą zarobiłem deada na smoczku. Miałem 330hp a ten walnął kombo 3 GFB za 380hp... straciłem tylko BP, ale teraz wiem, żę blokując draga trzeba cały czas mieć 400+ hp (DUŻO UH)

PS kombo było tak szybkie, że widać było 1 wybuch...

Waglikus
30-01-2004, 20:28
Owoc miales z jednej strony pecha bo straciles duzo exp'a ale z drugiej strony szczescie ze tylko BP:)

Owoc
30-01-2004, 20:33
Dzisiaj UH makerem zrobie sobie nowe UH, jutro rano odrobie stracone skille, a 1 lvl to co tam :D

Na temat: Teraz nie ma co iść na smoczki bo loot zwykle zerowy a na 10% walnie ci takie kombo że choćbyś nie wiem jaki miał level to juz dead...

Crono Kaioken
01-02-2004, 16:17
Skoro juz mowa o updacie... czu Spearmany tez sie zmienily bo u mnie to bylo tak:

Lazłem sobie na spearmana<na mainie> sobie potrenowac skille,nagle wychodzi wiec go naparzam a ten mi jak z bagneta dzidami jak szalony,nie zdazylem zwiac........

Chamstwo :(

eerion
01-02-2004, 19:01
(ja mialem 300 hp ) to mi walnal kombosa i dead
Nawet przed update smok mógł ci walnąć kombo za ~380 HP wiec sie nei dziw...
Wczoraj byłem jako bloker na smoku!Mam 22 lvl skille 50/45 i blokowalem smoka
Blokowanie z takim levelem i skillami to idiotyzm i samobójstwo....
Tyle ci poweim bo bez sensu tak blokowac bo żeby uleczy blokera to dużo Uh pójdzie... i zycai mało ze możesz zejść na 1 kombo...
Zaraz patrze ma zulte hp i przestaje uciekać tylko podchodzić do mnie i bić!
A ty jak walczysz to co robisz??
Masz mało HP, UH i walczysz dalej, tylko jedyna różnica to że nie uciekasz
naparzam a ten mi jak z bagneta dzidami jak szalony,nie zdazylem zwiac........
To miałeś srogo bo ja na rooku po update zabiłem na solo spearmana :)

Ice
01-02-2004, 21:38
Oryginalnie dodany przez SuPeRMAN
A co jak palka goni smok to palek strzela do tylu bo ma oczy dookoła głowy??

Po Updacie potwory naprawdę zmądrzały, najlepiej to mieli palkowie co se chodziły na zerkera w podziemiach obok Thais ahaha. Przejdzie se na ukos i bach.

No i tu bym sie kłócił bo człowiek tułowiem i głową moze sie o iles stopni wykrecic a smok sorx ale jakby chcial fv walnąć to mi sie zdaje ze skręcił by sobie kark:))
Dlatego ten update mi sie bardzo nie podoba (smoki uciekaja i sa malo realne w zachowaniu)bo jakos nie wieże że w fantastykach smoki najpotęzniejsze stwory uciekały bo były na wykonczeniu :/:/:/:/:/

SkiLo
01-02-2004, 21:39
Oryginalnie dodany przez Owoc
Przed chwilą zarobiłem deada na smoczku. Miałem 330hp a ten walnął kombo 3 GFB za 380hp... straciłem tylko BP, ale teraz wiem, żę blokując draga trzeba cały czas mieć 400+ hp (DUŻO UH)

PS kombo było tak szybkie, że widać było 1 wybuch...

Tez tak raz padlem mialem okolo 300hp i czekalem sobie z zaladowanym uh jak mnie walnie jeszcze raz... no i combo i "ure are dead" :-(. Tez tylko plecak mi spadl.Kumpel mi go wzial,wiec nawet tego nie stracilem ale za to lvl i skille stracone byly :-(

Bambuko
01-02-2004, 21:44
ICE: Obróć się, biegnij w stronę jak masz nogi a nie głowę i spróbój wcelować kamieniem w co tam tylko chcesz. I co? A smok może jakoś tam prędzej ziać do tyłu według mnie, bo weźmie se z nozdrzy ogniem dmuchnie pod wiatr czy coś, nie wiem, no on jest taki trochę magiczny to umie co nie.

Ice
01-02-2004, 21:50
Ta bardziej mozliwa jest moja wersja niz to ze on se dmuchnie pod wiatr zreszta mowie ze teraz jego zachowanie jest mało relane bo smoki niegdy nie uciekały z pola walki :)

eerion
02-02-2004, 10:07
No wątpie :P
Jako zatwardziały smokolog stwierdzam:
-Smoki to istoty inteligentne któe potrafią uciekać próbując ocalić życie jak każda istota.

A teraz offtopic
Skillo- wazeliniarzu. Przestań się podlizywać Gimliemu i zmien podpis!!
Nie mów zę sam go wymyśliłeś, bo takie coś nie zostało zawarte w xięgac tolkiena! To jest pomysł Gimliego a to co ty robisz to plagiat i wazeliniarstwo!!
Jeśłi jests taki mądry to odpowiedz na pytania:
- Czym była Ungolianta??
- Czym jest Laurelin??
- Kim jest Ulmo
- Co to są Silmarille?
- Kto był pierwszym królem Numenoru??
- Jak mial na imię Morgoth??

Tygryss
02-02-2004, 10:16
ehh mi sie nie oplaca chodzic na draggy... i tak lootu nie mam..... a hmmy zuzywam...

n/c to pozostawie bez komentarza zuzyje 2 hmmy na 200 expa bezsens... :(