Pokaż pełną wersje : Duchy...?
Stwierdziłem, że to nie nadaje się do przyklejonego.
Opisów moich nie ma bo są już na zdjęciach.
Startujemy:
http://drybrych.webpark.pl/d1.jpg
Next:
http://drybrych.webpark.pl/d2.jpg
Kolejny:
http://drybrych.webpark.pl/d3.jpg
Już czwarte:
http://drybrych.webpark.pl/d4.jpg
Na razie ostatnie:http://drybrych.webpark.pl/d5.jpg
Jutro dam more.
I...Czy Wy w to wierzycie??
@wszyscy, co nie widzą Jak nie widzicie, to odświeżcie strone, a jak to nie zadziała to kupcie se lepszego neta, bo ja mam 128kb/sek. i mi wszystko widać -.-
Łuuuu
Aż podskoczyłem ze strachu ;)
Fajne ale już takie coś kiedyś widziałem ( w każdym razie było podobne )
Sam nie wiem co o tym myśleć.
Aż mi serce zaczęło bić, daj jeszcze ;)
Progmast
12-01-2005, 19:47
Jak narazie to ja widze bardzo straszne czerwone krzyzyki.Popraw to.
Chopkers
12-01-2005, 20:23
ja co do duchow to moge powiedzec ze duchy NA PEWNO istnieja..
trudniej jest z udowodnieniem :/
ja osobiscie mieszkam jakies 15-20 metrow od cmentarza, i czesto po nochach siedze sobie z kolegami na cmentarzu, ale jedyną rzeczą ktora na cmentarzyu zobaczylismy byla.... czaszka 8o
normalnie zgroza.
potem poinformowalismy o tym ksiedza, a on teraz w tej czasce trzyma cygara :D
p.s. joke (co do tych cygar, czaszka prawdziwa)
Shanhaevel
12-01-2005, 20:24
Jak by to powiedzieć... XXXXX!!!
Nic niewidze, ale mysle ze sa dobre. Popraw to jak mozesz :).
Slagolash
12-01-2005, 20:35
Przekroczony limit transferu...no, plx...
Daj je na imageshack albo na lycosie.....chce zobaczyć :evul:
Nightwalker
12-01-2005, 20:44
Ja wierzę w duchy... Zbłąkane dusze przechadzają się po ziemskim padole za...kare? W każdym razie wiem, że są, ale mam nadzieje nigdy żadnego nie widzieć....
wierzę w duchy , bo widziałem ducha mojego dziadka , przesuwał szklanki , chyba z 3 tygodnie nie spałem sam , o zgrozo!!
Hmmm......
Duchy podobno sie ukazuję często w snach lub w stanach głębokiej apatii, naćpania(-.-) itp.
Myśle, że istnieją, ale..... no właśnie czy nieraz duchy to nie złudzenie, sen, itp. Może niektórzy e widzą, bo po prostu chcą je widzieć???
Ja osobiście wierze w duchy, ale sadze, że nie wszyscy, którzy sądzą, że widzieli, naprawdę je widzieli.....
Dr.Unknown
12-01-2005, 21:18
"Pic na wode, fotomontaż".
No wiesz, ale jak na to się gapię to zaczynam mieć problemy z oddychaniem, jakby ktoś mnie dusił, a jak przestaję to powoli wraca do normy ;?
she_devil
13-01-2005, 14:07
Nic speclajnego.
Tam byla fota z 19 wieku: Jak sadzisz ile naswietlala sie taka klisza?
Pewnie jakies rseztki z tego popzendiego zdjecia zostaly.
Co do tej laski w plonacym budynku ludzaco mi przypomina lampę...
Co do tej fotki malej dziewczynki: ściema, że byla sama
Rodzinne foto zwyczajne: zwyczajny obrazek plx plx?
Zindahjira
13-01-2005, 14:20
Może i fajnie jest wierzyć, że duchy istnieją i inne nadprzyrodzone rzeczy też, ale na mnie to nie działa. Dla mnie te zdjątka to pic na wodę tak samo jak tysiące zdjęć UFO. Jeśli jednak istnieją to chętnie przeproszę jeśli się zaprezentują na żywo :p
13-01-2005, 17:08
Eee, teraz widzę. Wszystko da się logicznie wytłumaczyć (dobra, nie wszystko). She wytłumaczyła większość...
Wiślaczek
13-01-2005, 17:22
"Pic na wode, fotomontaż".
Całkowicie sie z tym zgadzam.:) wszystko da sie logicznie wytłumaczyć.
Duchy nie istnieją!!!!!!
HraHraHraHra...
Na tym ostatnim foto to za tą dziewczynką to nie jest przypadkiem monitor komputera na którym jest wyświetlany ten "duch"?
ehh , wy niewierzycier w duchy , ale przecierz jest tyle dowodów . ehh niewierni -.- :D
Ja chyba wierze..w kazdym razie moge miec dowod, przez innych na 100% uwazany za zbieg okolicznosci. Ale mi sie jednak wydaje ze az takich zbiegow okolicznosci to nie ma :| W Pol godziny [dokladnie!!] przed smiercia babci zatrzymal sie jej zegar, wiszacy w kuchni. Ktos powie hahah....ktos zapomnial go nakrecic..takich zbiegow okolicznosci nie ma....teraz w jej kuchni, gdzie zawsze bylo cieplo, nie da rady zagrzac a po calym domu sa poprowadzone rury od kominka ktore daja duzo ciepla.
HraHraHraHra...
Na tym ostatnim foto to za tą dziewczynką to nie jest przypadkiem monitor komputera na którym jest wyświetlany ten "duch"?
A ponad to jeżeli już tylko one 2 to przecież "duch" mógł w ręce trzymać apart i po prostu unieść przed nie, noi zrobić, a że zależało jej żeby dziewczyna została zfotografowana to tylko tlye jej widać:p...
@Topic
Duchy istnieją, to jest dla mnie pewne, miałem kilka przygód, ale też to nie jest pewne, ale mimo wszystko myślę, że istnieją...
Ziomisław
14-01-2005, 15:48
Nie bez kitu ja tam wierze w duchy powód jest taki ze kiedys owego widziałem ale i tak nikt mi nie uwierzy..
to lipa... ale ja tam i tak w duchy wieże :P:P:P
1. - zjarana lampa
2. - część obrazu ... zbyt równo przylega do niego by był to duch -.-
3. - też zbyt równo... pozatym ... XIX w. (to co powiedziała she_)
4. - nie przypomina to wam dużej lalki do zabawy ???? (bez skojarzeń plx)
5. - monitorek / tv aż w oczy razi :O:O:O:O
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.