zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak odzyskac konto ?

Istarianus
01-05-2010, 14:21
Witam , od razu ma samym początku zaznaczę, że napisałem nowy temat, ponieważ niestety nie udało mi się odnaleźć odpowiedzi na moje pytanie.
A więc przechodząc do rzeczy: Jakiś czas temu odechciało mi się grać, konto dałem młodszemu bratu który zmienił passy pograł tydzień i tez mu się odechciało , teraz mam zamiar powrócić do gry ale jest parę problemów:
- Mój brat nie pamięta passów na dole - znam tylko accountname
-Niestety, poradziłem się jakiegoś poradnika zapisałem recovery keya na kartce i gdzieś ja zgubiłem.
- Nie znam emaila.

Reansumując znam tylko Account Name, czy jest jakaś sznasa na odzyskanie postaci ?

Rybzor
01-05-2010, 21:48
Nie, nie ma. To chyba logiczne.

Sidis
01-05-2010, 22:06
To chyba logiczne, że nie ma takiej możliwości, inaczej jednokrotny hack oznaczałby utratę konta.
@up
Sorry, otworzyłem kartę by odpisać i zająłem się czymś innym, nie widziałem Twojej wypowiedzi w trakcie pisania ;P

Istarianus
02-05-2010, 13:46
Mylicie się, po napisaniu mojego pierwszego posta trochę poszukałem i znalazłem odpowiedz. Mogę odzyskać konto muszę tylko kupić nowego Recovery Keya i go wykorzystać, temat do zamknięcia.

Jacobsson
02-05-2010, 20:37
To czemu nie poszukałeś tak dokładnie przed pierwszym postem?

Czyżbyś nie szukał wcale? :cup:

Rybzor
03-05-2010, 12:41
Sorry, otworzyłem kartę by odpisać i zająłem się czymś innym, nie widziałem Twojej wypowiedzi w trakcie pisania ;P
Ja się nie gniewam!

$Kosinho$
03-05-2010, 20:02
Mylicie się, po napisaniu mojego pierwszego posta trochę poszukałem i znalazłem odpowiedz. Mogę odzyskać konto muszę tylko kupić nowego Recovery Keya i go wykorzystać, temat do zamknięcia.

jak przypomnisz sobie e-maila do postaci to tak