Pokaż pełną wersje : Ostateczny Wybór
MrWarait
02-05-2010, 16:06
Witam mam prosbe pomozcie mi wybrac kim mam grac a wiec tak mam 9 Palla skille 32/28 i 20 Knighta skille 55/55. Ktora postacia sie bedzie lepiej expic na wyzszym lvl i ktora sie ciekawiej gra? Bardzo prosze o pomoc, z gory Dziekuje :)
Pacc to obojętnie, łatwiej pallem, ale ek też nie jest źle. Na facc to na dłuższą metę tylko pall.
Knight na PACC uzalezniony jest od shooterow no chyba ze cale zycie chcesz siedziec na cienkich mobach lub sea serpentach
A Pallkiem ladnie przysolujesz lepsze monsterki nawet na +.
Moral:
- jezeli masz duzo znajomych (ms/ed) - Knight
- jesli nie - Pall
MrWarait
02-05-2010, 17:12
Czyli co knight do dupy? Moj kumpel ma 80 knighta i mowi ze sie ciekawie expi
Nie mowie ze knight do dupy tylko sie nim monotonnie gra tak 150+ dopiero zaczyna sie ciekawie jezeli chodzi o samotne wyjscia na cos mocniejszego.
A pallem juz od 80 mozesz z ass latac i jest zabawa ^^
tylko i wylacznie pall....
Jacobsson
02-05-2010, 20:33
Czyżby wszyscy oprócz mnie w tym temacie to DYSLEKTYCY?
http://img180.imageshack.us/img180/4239/beznazwy1oa.png
@Topic:
Jeżeli będziesz miał cierpliwość, żeby doskillować ok 40 lvla do minimum 80/80 (z 60/60 do 80/80 około 3 tygodni), to graj knightem. A paLem tak byś musiał latać co rusz po assassinki, 10k za 100.
Koniec końców wybór należy do Ciebie :)
No, jeśli chodzi o skrót, którego użyłem, to nigdy nie widziałem, żeby ktoś pisał "pal", zapewne jest to zaczerpnięte od "pally", stąd podwójne l...
Co do kumpla, który twierdzi, że 80 ek ciekawie się expi - jak dla mnie to w kółko dragi, lizardy i kilka, ale naprawdę niewiele innych miejscówek, gdzie knight może spokojnie expić bez waste. Chyba, że ma dużo znajomych i chodzą na hunty, to inna sprawa...
Pieprznął bym tu "Wezmę Ibuprom!" z komixxów, ale gdzieś go zgubiłem, więc...
Graj kim chcesz...
$Kosinho$
03-05-2010, 20:15
wyrzuć te wyskillowane bawoły, załóż ms'a
Patysiak
04-05-2010, 19:47
Dziwne właśnie, że nie bierzesz pod uwagę postaci magicznych, ale spośród tych dwóch brałbym knighta.
Nie sluchaj ich. Na dzien dzisiejszy najlepsza mozliwia postacia jest paladyn. Solo bez problemu mozna walczyc nawet z silnymi potworkami. Na 50 lvl knightem bedzieszs najwyzej z doskoku bic dragi, druidem bez pacc wogole nie pograsz. a paladynem na 50 lvl bez pacc mozesz sobie huncic Dragon lordy bez problemu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.