zaloguj się

Pokaż pełną wersje : hack i ban ;/

Endrju1
03-05-2010, 11:16
30 kwietnia miałem hacka, po 2 "odzyskaniach konta" i zaznaczaniu że konto było hacked, zmieniłem passy i już wszystko było ok. Dzisiaj sobie gram i niespodziewanie... ban. Okazało się że koleś który zhackował mnie kilka dni temu na Help Channelu rozsyłał link do strony do hackowania. Gdzie mogę się odwołać?

dodam jeszcze że pierwszego maila z nowym hasłem dostałem 2 minuty po tym jak koleś wysłał link na help chat

AnArAki
03-05-2010, 12:07
nic stary nie zrobisz, ze mna bylo praktycznie to samo ale zamiast rozsylac linki to typek bocil ;( no i 81 ek poszedl.....sie '.....'

w kazdym razie tak to jest, trzeba placic za swoja glupote, ja tez swiety nie jestem i zaplacilem.

p.s

nigdy wiecej takich tematow bo naprawde to nie ma sensu, to nic nie zmieni.

Endrju1
03-05-2010, 12:25
w takim razie jaki sens ma informowanie cipsoftu o utracie konta poprzez hack??
teoretycznie można się odwoływać, tak napisali, ale nie bardzo wiem do kogo

Sidis
03-05-2010, 13:47
Niestety, nikt Ci nie uwieży. Równie dobrze mógłbym sobie bocić w najlepsze, a po banie napisać, że miałem hacka i poprosić o zdjęcie bana. A informacja o tym, że miałeś hacka, może jest im potrzebna do jakiś statystyk, i jak za dużo ludzi będzie zhackowanych to zabezpieczą jakoś clienta ? :P

Jagred
03-05-2010, 14:43
a gdzie wy niby informujecie Cipsoft ze mieliscie hacka? to ze wybieracie z opcji wyboru to ze wasze konto bylo hacked to tylko po to zeby nastepny krok dostosowac do tego ze nie znasz account pass i maila...

...

Vanitas
03-05-2010, 16:02
nigdy wiecej takich tematow bo naprawde to nie ma sensu, to nic nie zmieni.
Zgadzam się.

w takim razie jaki sens ma informowanie cipsoftu o utracie konta poprzez hack??
teoretycznie można się odwoływać, tak napisali, ale nie bardzo wiem do kogo
Chciałem odpowiedzieć, ale mnie uprzedzono:
a gdzie wy niby informujecie Cipsoft ze mieliscie hacka? to ze wybieracie z opcji wyboru to ze wasze konto bylo hacked to tylko po to zeby nastepny krok dostosowac do tego ze nie znasz account pass i maila...

...
I ktoś tu chyba nie rozumie prawa... Postać rozsyłała linki, czyli w 100% zasłużyła na bana i nie rozumiem sensu w żaleniu się - trzeba się bardziej pilnować / używać linuksa ;)

--Ogorek--
09-05-2010, 20:32
@up
File uploaded from IP address 83.9.206.232 (Poland)

??