zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Askara Pk Team ;)

caveki
06-05-2010, 16:48
ASKARA PK TEAM

Od kilku tygodni pkuje z rl ekipa na askarze. Aktualnie mamy niskie lvl, ale to się zmieni gdy ekipa się powiększy.

Wymagania

Staż: przynajmniej pół roku
Ogar: teraz takiego czegoś niema, więc wystarczy byś umiał trzeźwo myśleć.
Pacc: z ekipy jedynie ja go mam, więc nie jest wymagany.
Vent: 3.0.1 lub 3.0.5

Aktualny Team

Bardzo Spoko Druid - 19 druid
Xe Xu - 20ek, będę robić sorca.
Mati Accat - 24 knight
Huuntar - 14 sorcer
Sethor Pharlin - 18 pall

I ss z kilku akcji :p

30 knight, loot słaby
http://i265.photobucket.com/albums/ii213/caveki_bucket/30kina.jpg

31ek loot: vampirka, warrior helmet, bs, k legi, p amulet, c armor :p
http://i265.photobucket.com/albums/ii213/caveki_bucket/31ek.jpg

Najważniejsze, zasady

Po 1. Niema kradnięcia loota, bo to tylko gra.
Po 2. Niema wyzywania się, bicia nawzajem, nawet dla funu.
Po 3. Pkujemy dla zabawy więc 0 napinki na akcjach.
Po 4. Na akcji niema darcia się, wchodzenia w słowo, jak chcesz coś powiedzieć to poczekaj, aż druga osoba skończy.

Caveki~

jerrry
06-05-2010, 18:46
Po 1. Niema kradnięcia loota, bo to tylko gra.
Po 2. Niema wyzywania się, bicia nawzajem, nawet dla funu.
Po 3. Pkujemy dla zabawy więc 0 napinki na akcjach.
Po 4. Na akcji niema darcia się, wchodzenia w słowo, jak chcesz coś powiedzieć to poczekaj, aż druga osoba skończy.

na berylii Cie już nikt nie lubi? Co do zero napinki na akcjach, wyzywania się, i darcia ryja na vt - to najpierw powinieneś ogarnąć siebie. Ale powodzenia.

caveki
07-05-2010, 06:53
Teraz to zachowujesz się już jak dzieciak. Czy ja wchodzę do twojego tematu nowego i ci go psuje, nie! Więc się odemnie odpier*** w końcu bo nikt bez winy na Berylii nie był. I odszedłem z Berylii dlatego, że miałem dość kłótni, napinki i takich osób jak ty. Od dawna nie napisałem na ciebie nic złego, a ty wciąż tylko szukasz tematu gdzie coś napisze by mnie oczernić. Żałosne.

p.s na Beryli grałem dla zabawy, gdy zaczęło mnie denerwować to, że fryta zabija wszystkich i ubił mnie na afku zacząłeś mi mówić, że psuje wszystko w gildii więc najpierw ty się ogarnij i jak chcesz ze mną pogadać pisz na priv, albo się umówmy na vt/tibii bo mam dość kłótni na forum.

jerrry
07-05-2010, 08:26
no ja nadal czekam na rozmowę :] bo mądry to za plecami jesteś, ale na vt jak do ciebie dojechałem to "nie mogę gadać" a z innymi napierdzielałeś. i z berylii miśku odszełem przed tobą więc powód był inny. Pewnie ludzie się na tobie poznali.

HejQa

caveki
07-05-2010, 11:57
Miałeś milion okazji by ze mną pogadać. Już mówiłem wtedy czemu nie mogłem rozmawiać. A to, że binda naciskałem to chyba normalne, jeżeli mam ustawionego scrolla, którego używam np do przesuwania strony w dół :o?

No poznali się na mnie, szkoda, że np. pooh mnie namawiał bym wrócił, ale mi się już kłócić ze wszystkimi nie chce.

Zachowujesz się jak dziecko, gorzej niż serek itp...

--Ogorek--
07-05-2010, 17:22
Prawie jak my no nie Jery? Mówiłem że zrobią to samo bo małpki lubią małpować :D

caveki
07-05-2010, 17:55
@up

Masz pecha koleżko, ssy z 1 posta są sprzed 40dni~, a akcje robiliśmy już dawno temu bo to moja rl ekipa. Nie wierzysz? Wpisz nicki sobie tych osób z 1 posta, już na stronie ich dedów nie widać =).

Więc się ogarnij i pomyśl zanim coś powiesz.

Spamujcie sobie w tym temacie ja robię nowy, jeśli macie zamiar dalej zachowywać się jak dzieci to proszę, jak nie to priv plx.

--Ogorek--
09-05-2010, 20:03
ej a moge ja dołooonczyć ?

shoq
09-05-2010, 21:38
Mam 35 sorca, chętnie dołączę i pobawię się trochę :D

caveki
09-05-2010, 22:15
@Up

Napisz name na priv ;p

Aktualnie dobijamy 28lvle z ziomkiem, on ed ja ms...

Fragów już troszkę mamy, na razie najlepszy loocik z 46kiny (120k~) xd

@ogorek

Jesteś żałosnym dzieciakiem. Serek i bohazard w porównaniu z tobą są o niebo mniej żałośni. Tyle mam ci do powiedzenia, elo. Spamuj dalej, ch*ja ci to da.

Lachu1993
10-05-2010, 08:09
Witam mógłbym z wami pograć ?? chara nie mam ale wybotować to nie problem:)

caveki
10-05-2010, 12:55
@up

Wyślij mi swój nick na priv, eq na początek Ci damy :p

--Ogorek--
11-05-2010, 22:56
my z jerym na 18 lvlach ubilismy 80 palka na rsa ;/

Nieuchwytny_Uchwyt
12-05-2010, 22:43
wy tam pkujecie dla pk czy dla wbijania rsow?

jerrry
12-05-2010, 23:42
wy tam pkujecie dla pk czy dla wbijania rsow?

siedzą cały dzień w kazzo, ubijają 40 lvl na rs, i dzielą się lootem na 150 osób.

Pandabear
13-05-2010, 02:19
.

p.s na Beryli grałem dla zabawy, gdy zaczęło mnie denerwować to, że fryta zabija wszystkich i ubił mnie na afku zacząłeś mi mówić, że psuje wszystko w gildii więc najpierw ty się ogarnij i jak chcesz ze mną pogadać pisz na priv, albo się umówmy na vt/tibii bo mam dość kłótni na forum.

Tiaa... mam w dupie wasze pk timy itp ale znowu jakas spina do mnie?
Fakty :
- TY wbiles reda ( sam ),
- TY zaczeles tak sie sadzic na vt/w grze , ze mala bania,
- TY zaczeles bic WSZYSTKICH z tera hurow, mowilem uspokoj sie,
- TY wyszedles z vt/tibi i poszedles plakac bo wbiles rs'a,
- dzieki TOBIE wbilem rs na PACCU(TY na facu) bo mialem Ci pomoc zabic 40 lvl w 3
- nawet TWOJ brat przyznal, ze niewychodzisz a napierd**lasz w tibie wiec wtf?

Jesli masz jakis problem to napisz na priv a nie spamujesz o mnie gdzie sie da :)

Wiec moje zabijanie powinno Cie chui obchodzic (pozatym co Cie zabilem, ale moj drogi, wszyscy mi podziekowali).

To tylko gra, a Ty piszac, ze chcesz pkowac tylko DLA FUN'u to sorry, nie wierze;)

caveki
13-05-2010, 18:44
Tiaa... mam w dupie wasze pk timy itp ale znowu jakas spina do mnie?
Fakty :
- TY wbiles reda ( sam ),
- TY zaczeles tak sie sadzic na vt/w grze , ze mala bania,
- TY zaczeles bic WSZYSTKICH z tera hurow, mowilem uspokoj sie,
- TY wyszedles z vt/tibi i poszedles plakac bo wbiles rs'a,
- dzieki TOBIE wbilem rs na PACCU(TY na facu) bo mialem Ci pomoc zabic 40 lvl w 3
- nawet TWOJ brat przyznal, ze niewychodzisz a napierd**lasz w tibie wiec wtf?

Jesli masz jakis problem to napisz na priv a nie spamujesz o mnie gdzie sie da :)

Wiec moje zabijanie powinno Cie chui obchodzic (pozatym co Cie zabilem, ale moj drogi, wszyscy mi podziekowali).

To tylko gra, a Ty piszac, ze chcesz pkowac tylko DLA FUN'u to sorry, nie wierze;)

- uderzyłem przypadkiem 8lvla, a gravon go dobił bo wbił na nim yellow skulla?
- nie wiem ocb.
- gdybyśmy ciebie ubijali za wszystko co robiłeś miałbyś 10lvl, nie pamiętasz już jak ktoś z naszej ekipy chyba fayen miał kicka a ty darłeś się na vt, nie leczcie go niech pada?
- wyszedłem z vt by zjeść kolacje, wbiłem 30minut potem.
- nie pamiętam tego, ale już ci nie przypominam ile przez ciebie razy padłem
- nie ja rzuciłem szkołę bo bym jej nie zdał przez grę ;> Poza tym to sprawy rl więc o nich tu nie pisz.

Pisanie do was na priv nic nie dawało.
Taa, szkoda, że wszyscy uważają cię za .... i jak mnie biłeś połowa wołała stop. Szkoda, że tak nie koksiłeś jak nie byłem afk. Nie wychodzi wam trochę gra jak jesteśmy przy kompie? Popadałeś trochę z tik takiem :< I mi nie pisz, że specjalnie bo tik tak chciał mnie ściągnąć na ue, ale mu nie wyszło więc udał, że specjalnie chciał paść.

@jerrry
Brawo dzieciaczku, napisz coś jeszcze, a potem opowiedz kolegą z piaskownicy jakim jesteś hardkorem! :<

p.s możecie spamować i tak wam nie odpowiem bo zaraz dostane bana huahau :<

--Ogorek--
13-05-2010, 23:19
HAaa ! Jery dołącza do grona "Dzieczaczków" :D

Noo popadali nie od was ;(

Vafell
14-05-2010, 00:07
@Kawasaki _/

Widziales kiedys 60 ms'a sciagajacego 50 ed'a na jedno UE? Ja jeszcze nie aczkolwiek moze na otsie =/
Podnieciliscie sie jak wbilem "pezeta" bo na to napewno czekales pod domkiem :> nie ze niby specialnie.. nic z tych rzeczy, sprawdzalem czy dobiegniecie do mnie szybciej niz moj pies do drzwi wejsciowych. Acha i zeby nie bylo, gratuluje tego wspanialego fraga i niezly team work, nie spodziewalem sie tego. ;(
Dziekuje, dobranoc.