Pokaż pełną wersje : Czy warto ?
Witajcie. W Tibie nie grałem ładnych pare lat, w między czasię zaczerpnęłem z niejednego mmo, jednak żadne nie dostarczyło mi tych emocji co Tibia. Mam do was pytanie, czy warto wrócić do gry ?
Jeśli nie to dlaczego :) ?
Oraz, jeszcze jedno, czy Tibia sprzed 4 lat mocno różni się od tej obecnej ? Jeśli macie coś ciekawego do powiedzenie, to zachęcam :).
na moje to tak jakby mniej botów się zrobiło... aczkolwiek opieram się na statystyce bo sam też dość długo nie grałem, może jak tu będą zachęcać to też wrócę...
Czy się różni? Chłopie, tibię z przed 4 lat dzieli ogromna przepaść do dzisiejszej tibii :P Poza tym to nie warto wracać bo ta gra to złodziej czasu B)
no właśnie szukam pożeracza czasu... szczerze ? od wieluuu lat nie moge znaleźć gry, która by mnie wkręciła tak, że gdy ją włączam, czuję to lekkie ssanie w żołądku ;P.
Lotronline jest fajny, ale jednak za drogi no i się znudził po kilku miesiącach ;). Ale chyba dziewczyna mnie nie rzuci, jeśli będę miał dla niej mniej czasu ;d.
no właśnie szukam pożeracza czasu... szczerze ? od wieluuu lat nie moge znaleźć gry, która by mnie wkręciła tak, że gdy ją włączam, czuję to lekkie ssanie w żołądku ;P.
Lotronline jest fajny, ale jednak za drogi no i się znudził po kilku miesiącach ;). Ale chyba dziewczyna mnie nie rzuci, jeśli będę miał dla niej mniej czasu ;d.
;O;O;O;O;O;O;O;O
żebyś się nie zdziwił ;) No cóż, w tibie możesz popykać, wbij z 30 lvl, kup pacca na 30 dni za 40 zł i zobacz jak się będzie grało. Co do lvlingu, nowych miejsc itp. To jest w pizdu poradników i tematów o tym :]
Warto, znowu można sobie wolny czas zabić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.