Pokaż pełną wersje : Proszę o porady związane z PACC
jackie0895
10-05-2010, 20:02
Witam
Mam zamiar kupić w najbliższym miesiącu PACCa.
Posiadam 40 sorka i tak jak w temacie jakieś porady dotyczące pacca. Chodzi mi o napisanie questów, które warto zrobić, gdzie expić dla zarobku, dla kasy itp.
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Questy dla pacc przedmioty elo elo (http://www.youtube.com/watch?v=avz8AeuuEcs)
Cossinus
11-05-2010, 21:03
Postman, yalahar (przynajmniej do uzyskania możliwości przechodzenia przez bramy), rashid. Dodatkowo wybierz sobie jakiegoś djinna i kup blessy.
jackie0895
11-05-2010, 21:26
Up dziękuje za odpowiedź
btw. Rybzor szukałem, może nie skutecznie, ale próbowałem, a ty mógłbyś mi odpowiedzieć na to pytanie w 1 minute bez problemu.
Racja, ale trzeba działać dla idei.
xxxsaganxxx
14-05-2010, 21:22
Witam mam problem z kupnem pacca za pomoca karty platanieczej mbank. (visa) czy jest ktos w stanie mi pomoc? w obecnej chwili zablokowali mi mozliwosc zaplacenia karta. . . moge jedynie pzrelewem ale jak i co?
Jak ja chciałem zrobić przelew z iPko to mi wyszło, że za pacca na 3 miechy zapłacę ~130 zł, więc lepiej kup przez allegro od zacheja.
Najlepiej kupić zwykłym przelewem bankowym przez ofc tibia.com. Może i czeka się te 4 dni (poczta) czy 2-3 (bank) ale pacc na 90 dni kosztuje około 80 zł (w zależności od kursu euro).
xxxsaganxxx
16-05-2010, 13:32
Własnie wczoraj wysłalem pieniadze (80zł) bo tyle kazali przelewem przen mbank i przez ta opcje "GLOBAL COLLECT BV" moze mi cos o tym powiedziec
Co do pacca to radze ci go nie kupywac wcale, cipsoft zdziera o wiele za duzo kasy. Lepsze gierki maja znacznie tansze odpowiedniki paccow.
xxxsaganxxx
16-05-2010, 15:06
ale prosze o odpowiedz na pytanie. . . .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.