Pokaż pełną wersje : Ogólne Valoria to świat dla ciebie :)
Niewiesz gdzie sie przeniesc lub zrobic nowa postac? Valoria jest świetnym światem wlasnie dla ciebie gildia Too Late wygrala wojne i panuje na servie. Chemy aby jak najwiecej ludzi gralo wlasnie u nas. Jezeli zdecydujecie sie rozpoczac gre wlasnie na Valori postaramy sie abyscie dostali ekwipunek dla poczatkujacego gracza.
Zainteresowanych prosze o pozostawienie posta w tym temacie z nickiem chara a odezwie sie ktos do was ;)
Sensei123
24-07-2010, 20:35
Niewiesz gdzie sie przeniesc lub zrobic nowa postac? Valoria jest świetnym światem wlasnie dla ciebie gildia Too Late wygrala wojne i panuje na servie. Chemy aby jak najwiecej ludzi gralo wlasnie u nas. Jezeli zdecydujecie sie rozpoczac gre wlasnie na Valori postaramy sie abyscie dostali ekwipunek dla poczatkujacego gracza.
Zainteresowanych prosze o pozostawienie posta w tym temacie z nickiem chara a odezwie sie ktos do was ;)
Witam ja zacząłem swa przygodę właśnie na Valori mój nick to Sensei Yii - jeśli odezwałby się ktoś od was, byłbym wdzięczny - pozdro all! ;)
pozdro gram na valorii a too late to najwieksze zjeby i nieogary, w 10 wbijaja po 40 msa a kazdy z nich ma 100+ lvl i nie potrafia go zabic ;]
nie ogarniaja m walli, sd nie potrafia nic!
a tak dla sprostania wlasnie maja wojne z chipmunks i ja przegrywaja ;]
pozdro dla nieogarow z too late!
Wiktoryu
25-07-2010, 15:43
Ja juz tam gram jakis czas, narazie FACC, 34 druid, chetny na jakies male pk ;] Piszcie tutaj albo w temacie Valoria. Pozdro!
Sparfank
31-07-2010, 17:22
Nie, too late nie wygrało zadnej wojny. I niemam w planach sie poddac, wiec nie wygra. Swiat valoria, dobry swiat niesty malo zaludniony, wiec kazdy gracz pomaga valorii.
aktualnie jest wojna chipmunks vs. too late ....
too late padaja jak psy ;]
wczorajsza wojna - 17:2 dla chipmunks ^^
a tak wogole to u chipmunksow te 2 osoby co padly to nieogary ;s
pozdro ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.