Pokaż pełną wersje : bh solo by 13lvl knight
Najt of Destrukszyn
13-01-2005, 16:42
nie mam ss z pierwszego
drugi
prezentacja
http://img117.exs.cx/img117/8199/bhsolokijsamobij00052ce.jpg
szarża!!
http://img117.exs.cx/img117/4608/bhsolokijsamobij00066si.jpg
Mamy cię!
http://img85.exs.cx/img85/7210/bhsolokijsamobij00076tn.jpg
loot (w bagu wooden shield)
http://img85.exs.cx/img85/1580/bhsolokijsamobij00091ru.jpg
trzeci
haniebna ucieczka :(
http://img117.exs.cx/img117/9370/bhsolokijsamobij00103oy.jpg
potem poszedłem na roty i zdobyłem lvl (14) i shielding (49) i spróbowałem dobić gada. Niestety nie mam ss jak zginąłem. Zblokowały mnie szkielety a bh mnie zabił. Straty to p armor i bp o wartosci 300gp oraz exp i skille.
Kij Samobij
Knight
Amera
axe 47 (było 48)
shielding 47 (było 49)
lvl 13 (był 14)
mlvl 2 (był 3)
Mam nadzieje, że w szybko odrobię straty.
Pienkna Knight
13-01-2005, 17:26
nOOb plx!!! nOObowski temat.... chyba zamieszcze swoje jak soluje raty... to będzie hardcore,prawda?? Powinno się przykleić temat pt. "nOObowskie zdjęcia" i tam wklejać wszystko:/ bo takie mnie denerwują:/
Chłopak płacze, ze stracił skille....spadłu mu z 49/49 czy jakoś tak na 48/48 to dopiero strata....ciekawe co mają mówić ludzie co tracą skille mając 90/90?? "troche" więcej niż Ty....
Centaurek
13-01-2005, 17:33
@up
To się nazywa n00bowstwo :D spamowanie...szykuje się dla ciebie ban, Piękna...A co jeszcze...to jego sukces, pierwszy dobry potwór...powiedz mi, czy jak zabiłeś jakiegoś lepszego potwora, to po zabiciu nie czułeś radosci i chęci ogłoszenia tego całemu światu ? po za tym po to jest dzial zdjęcia...żeby zamieszczać swoje foty...
@topic
Gratz, sam marzę o zabiciu bh ale mam za słabe skille :D nawet się nie odważe na razie pójsc !
Leweracja
13-01-2005, 17:34
@up up up up up up
Odbija ?
@topic
zal...
Wiesz co ja nie znam nooba qtuyry ze skillami 49/48 chodzi na behy
Ja mam skille 55/53 i trenie do skillow 60/60 i dopiero wtedy pujde dobic 16 lvl i solowac smoczki :baby: Wiec nabij se skille do 50-50 moyesy wtedy spokojnie chodzic
-chce mi sie smiac z twojego loota :) ;)
Jak na taki poziom to slabo dam ci rade:Jedz na folde zrob se loota sprzedaj w Ab i masz 5k kaszy ;)
To moja taktyka :evul: :evul: :evul:
No szkoda ze niema bo lubie paotrzec jak ktos pada a pozatym screeny fajne
Nienawidze bh
zaliczylem 2 dedy na nim -.-
Trzeba mie cłeb zeby taki temat zalozyc , czy cie ***ło ?? Ja na 16 lvlu knightem draga zabijalem a ten ginie na bh <LOL>
( człowiek który założyl ten temat " zamienil sie ze swoim h.u.j.e.m na głowy " )
Phii to mi wyczyn ja biłem demona solo na 8 lvl . . eh,... człowieku może masz fotki jak solowałeś ? ja solowałem draga na 10 lvl i są fotki na forum a może Ty zamiescisz swoje ? za obrażanie innych użytkowników jest ban więc ..
Fre Ithil
13-01-2005, 22:12
nOOb plx!!! nOObowski temat.... chyba zamieszcze swoje jak soluje raty... to będzie hardcore,prawda?? Powinno się przykleić temat pt. "nOObowskie zdjęcia" i tam wklejać wszystko:/ bo takie mnie denerwują:/
Chłopak płacze, ze stracił skille....spadłu mu z 49/49 czy jakoś tak na 48/48 to dopiero strata....ciekawe co mają mówić ludzie co tracą skille mając 90/90?? "troche" więcej niż Ty....
tak przyklej taki temat i wklejaj tam swoje zdjecia. Wiem ty pewnie solowalas dragi na 13 lvl jak uwazasz ze bholder jest dla noobow. Z 2 strony nie zdziwilo by mnie jak bys oswiadczyla ze siedziales na trolach do 40 lvl o po osiagnieciu tegopoziomu zaczelas hard exp na rotach.
@Najt of Destrukszyn
Ciekawe ssy i pomysl na solo hunt. Szkoda ze ci sie padlo:/ Brakowalo mi w twoim bp 2 rezerwowych uhs oze jak bys je posiadal to bys przetrwal to starcie.
Najt of Destrukszyn
14-01-2005, 14:40
@up
hmm hunt nie był zamierzony, wpadłem tam po drodze na roty. A uhy nic by nie dały bo miałem 2/3 mlvl
@Pienkna
dla mnie to wyczyn bo beho lał mnie bardzo mocno a ja bez żadnych runek byłem tylko ze swoją zaufaną siekierką.
I wcale nie płaczę tak bardzo nad stratami. Odrobię to w jakąś 1h.
Zamkniety w domku
14-01-2005, 15:40
rotfl jaka ciota ja na 11lvl BEZ eq solowałem DSa coprawda z runkami ale to szczegół :P
Straznik Prawdy
14-01-2005, 16:05
co wy tak krytukujecie chlopak sie cieszy a wy mu dola dajecie lolki jeden wy tez sie cieszyliscie jak zabiliscie pierwszego bh albo ghula albo cyclopa
Pienkna Knight
14-01-2005, 16:20
tak przyklej taki temat i wklejaj tam swoje zdjecia. Wiem ty pewnie solowalas dragi na 13 lvl jak uwazasz ze bholder jest dla noobow. Z 2 strony nie zdziwilo by mnie jak bys oswiadczyla ze siedziales na trolach do 40 lvl o po osiagnieciu tegopoziomu zaczelas hard exp na rotach.
@Najt of Destrukszyn
Ciekawe ssy i pomysl na solo hunt. Szkoda ze ci sie padlo:/ Brakowalo mi w twoim bp 2 rezerwowych uhs oze jak bys je posiadal to bys przetrwal to starcie.
o kurcze, to żeś mi pojechał po skarpetkach... dla Twojej informacji nie treniłem do 40 lvlu na rotach, na 10lvlu dobiłem 65/65 a potem jakoś samo poszło.... a dragi solowałem na 20 levelu bo szkoda mi było UHów, ale na 13 jakbym się uparł to też bym mógł:-)
a tak wogóle, miło, że popierasz pomysł przyklejenia tematu;-)
Stary mistrz Otenko
14-01-2005, 16:30
NOOB!!!
Weź ty się lepiej weź do nauki,(albo chociaż za trening skilli) zamiast robic beznadziejne screeny o tym jak dostałeś w dupe od behola.
Bezsensik.
To by było na tyle.
Rabastian, Amera
13 lv pall
skills: 48/40 (chwilowy odpoczynek od gry, but.... I'll be back!!
HAIL AMERA!!
Stary mistrz Otenko
14-01-2005, 16:35
Ach, zapomniałbym.
Jeżeli chcecie uświadomić mu że jest noobem to piszcie. oto jego GG: 6148313
Mnie 4 example to już nudzą te ciągłe hunty na Demonach i anilihatory ...
Miła odmiana tylko troszeczke więcej SS następnym razem i IH jak UH nie możesz używać :D Gratz :)
Rabastian, Amera
13 lv pall
skills: 48/40
I ty się śmiejesz z jego skill'i ? A twoje to co ? Taki shit to w 1 dzień spokojnie się zrobi... nOOb plx ?
Ach, zapomniałbym.
Jeżeli chcecie uświadomić mu że jest noobem to piszcie. oto jego GG: 6148313
Jeżeli chcesz uświadomić sobie że jesteś nOObkiem to sprawdź swoje posty...
Genesis 007
14-01-2005, 17:11
o kurcze, to żeś mi pojechał po skarpetkach... dla Twojej informacji nie treniłem do 40 lvlu na rotach, na 10lvlu dobiłem 65/65 a potem jakoś samo poszło.... a dragi solowałem na 20 levelu bo szkoda mi było UHów, ale na 13 jakbym się uparł to też bym mógł:-)
a tak wogóle, miło, że popierasz pomysł przyklejenia tematu;-)
Nie rozumiem czemu sie z niego wysmiewasz..
Chlopak chcial pokazac jak zabija bh.Ma do tego prawo.A tobie gówno do tego.
To on zabil Bh a nie ty.
Fajne SS'y;)
szkoda tylko że niemasz więcej
lagrandeziom
14-01-2005, 17:35
8o zostawcie go ..... Cos wam zrobil czy co ? nie podobaja sie sski to nie ogladajcie chwalicie sie jacy z was spoko ziomale jakie macie lvl i skille a juz nie pamietacie jak sami mieliscie taki lvl i skille ... i marszczyliscie du...tyłki i sie baliscie na solo pojsc z BH tylko sie cieszyliscie z zabitego ghoula ...
Sski nie sa zle ... troszku wiecej moglbys na nastepny raz zrobic ....
Gratuluje odwagi i solo z BH
Ps. Jak juz Ktos wspomnial 3eba bylo wziasc pare ihow i napewno bys jeszcze tego 2 Beho zabil ...ale nieszkodzi
Pozdrawiam !
lagrandeziom
14-01-2005, 17:37
zal mi was jezdzicie chlopaka za to ze chcial pokazac ze zsolowal bh
sami juz nie pamietacie ze tez mieliscie taki lvl i skille i jaralisice sie z kazdego zabitego ghoula bo na BH to sie baliscie isc .....
Jak ktos powiedzial IH mogles wziasc i bys dal rade z tym drugim
Gratuluje odwagi i zabicia BH
Dawaj wiecej SS :)
No i moglbys tez dawac po wiecej niz 3 ale jest good
Pozdrawiam !
Ndrangheta
14-01-2005, 18:09
Zostawcie chlopaka! Sami macie skille do dup* za przeproszeniem, a chrzanicie, ze jedziecie dragi na 15. Widzisz, ja Ci zrobie SS-a jak soluje na 8 lvl. ghoula, podniete mam - best solo moj potwor na postaci. A wiec *****, zostawcie chlopaka i nie chrzancie ze sa zle ss-y.
"...rotfl jaka ciota ja na 11lvl BEZ eq solowałem DSa coprawda z runkami ale to szczegół"
DS-a zsoluje 8 lvl. - biegaj do okoła stołu z runkami...
@topic:
Spoko SS-y. Szkoda ze padles!
Ps. Jak juz Ktos wspomnial 3eba bylo wziasc pare ihow i napewno bys jeszcze tego 2 Beho zabil ...ale nieszkodzi
Ja wspomniałem ale nie pasuje mi słowo "nie szkodzi" bo przez to chłopak stracił troche expa i skill'i ... nie dużo ale trza szanować to co się ma...
Czemu ja się tak czepiam ? :p
Stary mistrz Otenko
15-01-2005, 07:55
Ty się tu Pac Man nie wymądrzaj, wcale złych skilli nie mam, a biorąc pod uwagę to, że mi isę w tibie grać nie chce, to mam zarombiste skille.
I założę się, że w 1gdz to ty 2 lv nie nabijesz noobie. :baby:
(A z bodzia śmialem się dla tego, że zdechł na tym beholu, a NIE DLA TEGO, że ma słabe skille ( to była tylko propozycja na przyszłość :D))
Następnym razem dobrze przeczytaj posta zanim otworzysz morde X(
Genesis 007
15-01-2005, 11:57
Ty się tu Pac Man nie wymądrzaj, wcale złych skilli nie mam, a biorąc pod uwagę to, że mi isę w tibie grać nie chce, to mam zarombiste skille.
I założę się, że w 1gdz to ty 2 lv nie nabijesz noobie. :baby:
(A z bodzia śmialem się dla tego, że zdechł na tym beholu, a NIE DLA TEGO, że ma słabe skille ( to była tylko propozycja na przyszłość :D))
Następnym razem dobrze przeczytaj posta zanim otworzysz morde X(
Skąd wiesz czy nie nabije?
A nie musisz sie śmiac z tego chlopaka ze padl na Bh.
Wyzsze levelki padaja jeszcze na gorszych potworach -.-
Yoh Asakura
15-01-2005, 13:25
Wiecie co ?Wychodzi na to ze wiekszosc ktora nabluzgala na chlopaka ktory padl na BH jest wlasnie nOObami.A czy wy poszlibyscie na 13 lvl z takimi skillami i eq na BH ? ja bym sie bal.A pozatym Piekna Knight bo to jest ten dzial zeby wklejac SS a nie po to zeby bluzgac na tego ktory je wkleji.
Dla takich jak Ty powinno sie zrobic dzial : "bluzgu,bluzgu nie mam mozgo"
Bez obrazy ale.... nic szczególnego... wręcz powiem ....NOODA!!!!!!!
Dziękuje , oklasków nie potrzeba. :D
lagrandeziom
15-01-2005, 19:23
to idz rozwal 10 demonow na raz .... moze bedzie ciekawiej na tym forum ... co kozaczku ? a moze zrobisz 300 lvl to to tez bedzie super i bedziesz mogl go jezdzic ale jak narazie to tylko kozaczysz cwaniaczku
Najt of Destrukszyn
17-01-2005, 15:18
dzieki za komentowanie fotek (nie bedzie nastepnych)
teraz mam prawie 16lvl
Nie krytykujcie tak go...
To dopiero 13 lvl knightek...
pewnie niedawno zaczol...
wy tez kiedys byliscie noobami...
twierdzonc z comentów to nadal jestescie... <wzdycha>
Najt of Destrakszyn Gratz!! Pierwsze ubite beho sprawia dużo radości, ja sam zacząłem na nie chodzić na 19 lvlu :p bo wcześniej sie bałem(raz na min zdedziłem przez laga).Nie potrzebnie sie zamartwiasz tymi skillami bo je odrobisz w 30 minut :)
Kwiecus
-Knight
-23 lvl
-skille 68/67 :]
-Chimera
Najt of Destrukszyn
17-01-2005, 19:54
Nie krytykujcie tak go...
To dopiero 13 lvl knightek...
pewnie niedawno zaczol...
wy tez kiedys byliscie noobami...
twierdzonc z comentów to nadal jestescie... <wzdycha>
przeciwnie, zacząłem już daaawno ale grałem na innych światach m. in. Chimera (19lvl knight, Blodheart). Teraz dobijam 20 lvl robie deserta i skilluję.
Zastanawiam się czy nie rzucić Tibii dla Robot Rage z miniclip.com.
Jerkov Thundersword
17-01-2005, 22:20
Co ci daje huntowanie beholdera na 13 levelu solo? Wiadomo że z takimi skillami to pewna śmierć... Ja tam mając level 17 i skille 67/62 soluje sobie pojedyncze cyce bo nie chce zginąć z głupiego powodu... braku UH. A co do skilli, to wiele, a wręcz bardzo wiele brekuje im do doskonałości... trenuj chłopcze, trenuj...
Wiesz co ja nie znam nooba qtuyry ze skillami 49/48 chodzi na behy
Ja mam skille 55/53 i trenie do skillow 60/60 i dopiero wtedy pujde dobic 16 lvl i solowac smoczki :baby: Wiec nabij se skille do 50-50 moyesy wtedy spokojnie chodzic
-chce mi sie smiac z twojego loota :) ;)
Jak na taki poziom to slabo dam ci rade:Jedz na folde zrob se loota sprzedaj w Ab i masz 5k kaszy ;)
To moja taktyka :evul: :evul: :evul:LOL LOL i jeszcze raz LOL i ty kogos wyzywasz od noobow?na 16 levie ze skillami 60/60 to ty mozesz ewentualnie zsolowac dwarv guarda, ale i tak musial bys sobie zawiazac nogawki...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.