Pokaż pełną wersje : Pierwsze premium , co i jak ?
Arch-Vile
30-05-2010, 15:07
Witam
Planuje po 8 czerwca zakupic swoje pierwsze premium na 90 dni i stad do was ekspertow i weteranow gry pytanie jak odnalesc sie po uzyskaniu pacca ? Na jakie wyspy isc zdobywac doswiadczenie , jakie miasta odwiedzic , co kupic. Posiadam knighta na 56 levelu. Doradzcie cos ale jesli mozna takim jezykiem troche dla zielonej osoby
LarvaExotech
30-05-2010, 15:10
zrob sobie jakies normalne skille i wtedy dopiero kup pacca..
Arch-Vile
30-05-2010, 15:13
nie pytalem o skille
W pierwszej kolejności quest na yalahar. Możesz expic tam na fenrock na żółwiach i krokodylach, niby potwory słabe ale wychodzi nawet więcej exp/h niż na lagunie. Laguna w drugiej kolejności. Masz do wyboru jeszcze barby, mutated raty,humany i takie tam. Skillami się nie przejmuj, są wystarczająco dobre na miejscówki, które ci podałem. Możesz się czasem słabo wbijac w żółwie, ale cóż... ;P
Idź zrób 2 arenę na yalahar i weź broń jaką masz zamiar bic na 60 lvlu. W sumie na 56 już mógłbyś jej używac. Aha, no i o kupieniu wszystkich spellów nie muszę chyba przypominac?;p
Arch-Vile
31-05-2010, 14:04
jesli chodzi o miecz to uzywam relic sworda i tarczy MMS. No tak czary to bedzie podstawa pierwszego dnia jak i promocja. A polecacie domek albo wlasna gildie ? Czy to tylko strata czasu/pieniedzy dla kogos komu zbytnio na tym nie zalezy ? Jakies miasto polecacie godne osiedlenia zamiast thais ?
Domek jak najbardziej, jakiś nieduży żeby było gdzie loota położyc. Gildie możesz zrobic jak masz 4 zaufanych ludzi z paccem, których możesz dac na vice liderów. Nie masz to nie ma co się bawic ;p
Osiedlic się hmm... raczej siedzi się w mieście w którym aktualnie się expi, więc dla ciebie to będzie chyba liberty bay(żółwie laguna) albo yalahar(mutated raty i te inne) Możesz też w svargrond i chodzic na barby, ale tam są tylko 3 campy, z których tylko 2 są warte, żeby na nie pójśc. Sredni ogarniesz normalnie bez problemu, ale wątpie, że duży. Na dużym miałbys szybki exp ale również możliwośc padnięcia jak naokoło będzie 10 zwykłych barbów a przy tobie 2-3 bloodwalkery. No cóż, kup pacc porób questy i zobaczysz;p. Ps. Ale na paccu właśnie fajne jest to, że nie trzeba się "osiedlac" i zamulac ciągle w jednym miejscu, statek za 150 gp i pyk jesteś w innym mieście : P
Arch-Vile
31-05-2010, 14:38
No masz racje tak logicznie myslac konto z pacciem raczej nie bedzie w jednym miejscu :). No to sprawa kupna domku jest zalatwiona , jakies male 4 scianki kupie zeby sie bylo gdzie wyspac i polozyc jakis wazniejszy loot ;) jedynie teraz kwestia wyboru miasta gdzie ten domek kupic.
Co do gildii to mam tylko jednego kumpla ktory tez 8 pacca bedzie miec to raczej ten temat sobie odpuszcze.
W svargrond tez jest arena to zapewne pierwszy poziom dam rade przejsc a moze i z drugim sie poszczesci to tez jakies itemki wartosciowe beda :) Postmana tez zapewne warto zrobic bo dodatkowe skrzynki pocztowe sie przydaja.
Zobaczymy jak to bedzie wygladac , troche informacji podstawowych napisales i postaram sie do nich zastosowac :)
Pamiętam jak robiłem 2 arenę na 56 lvlu to trochę dyga miałem, ale myślę, że dałbym radę zrobic na 50 byle były strong hp poty. Ciągle luz, na djina tylko weź dwarven ring, dopiero trzeba zacząc uważac na 3 ostatnich mobach, ale to i tak tylko na zmianę exori, potion, exori, potion i idzie lajtowo :P
Domki ja zawsze kupowałem na darashii, niby nieporęczne ale za domek przy samym depo 20+ sqm zapłaciłem 1k, więc myślę, że się opłacało. Raz miałem też domek na liberty bay, ale jakoś wolę te na darashii : P Jak masz kasę to kup na yalahar. CHociaż myślę, że na liberty bay będzie najporęczniejszy jeśli chcesz expic na żółwiach i nie drogi.
Po pierwsze, kupujesz czary i promocje. Potem możesz sobie zrobić postmana, djinn questa, rashida, explorer society(yalahar).
Domku ja bym raczej nie kupował teraz, nie będziesz miał tam co dać, a jak będziesz miał coś cennego, to jeszcze będą chcieli od Ciebie payment.
Lepiej na tym poziomie się nie wychylać, spokojnie sobie expić, nikomu nie podpadać ;)
Na czym expić, to nie wiem za bardzo, bo knightem nigdy nie grałem na rl.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.