Pokaż pełną wersje : 41 Sorcerer, zarabianie
Gdzie mogę expić z sporym profitem 41 Sorcem, 36 mlvl (prawie 37)?
EQ: hotm, focus cape, plate legs, bohy, dwarven shield, woi
Zależy mi i na szybkim expie i szybkim zarabianiu, nie mam PACCa. Słyszałem coś o gfb i dark cathedral za tp, ale nie mam pojęcia gdzie to jest i jak to się robi.
Guardy już mi się powoli nudzą, a zarobek nie jest wcale taki piękny jak się wydaje.
Kup PACC, jedyne sensowne rozwiązanie.
Kup PACC, jedyne sensowne rozwiązanie.
Nie ma innego rozwiązania? A co myślisz o expieniu z GFB za teleportem DC?
marcin071
31-05-2010, 17:12
Masz zrobionego postmana? może Mintwalin lootbagi, exp też tam jest niezły ;-)
Bubusiek
01-06-2010, 13:34
ghostland / mintwalin / guardy czy tam soldki w kazz - lootbagi, jesli nie bedziesz dawal rady to zsumonuj jakies stwory do pomocy, chyba monki ;p
Definitywnie Orc Fortress gdzie wyciagnac mozesz lajtowo 25kh jak poznasz miejscowke to moze wzrosnac dwukrotnie xp/h. Mintwalin - 20kh ale bez postmana nie ma sensu. Zreszta napewno tam siedzi jakis bot knight. Ghostland na banshee i tych tam nie dasz rady a inne miejscowki daja mniej niz 10kh summony sa tu zbedne. Guardy - 15kh i wychodzisz lekko na plus z lootbagow. GFB za tp w dc to waste i mierny exp ale jeszcze przed mozna z samego wanda wyciagnac z 20kh. Jest jeszcze hellgate beholdery na ktorych sie nie znam a troszke dalej dragi na draconii gdzie exp wynosi przecietnie 20kh. PoH odpada z powodu przeludnienia. Wiverny kolo orclandu rowniez cos tam pomiedzy 20kh ale nie pametam dokladnie + wiem ze musialem czekac na resp.
PS. Nie kupuj premmium. Napewno bedziesz zalowal za pare miesiecy.
Definitywnie Orc Fortress gdzie wyciagnac mozesz lajtowo 25kh jak poznasz miejscowke to moze wzrosnac dwukrotnie xp/h. Mintwalin - 20kh ale bez postmana nie ma sensu. Zreszta napewno tam siedzi jakis bot knight. Ghostland na banshee i tych tam nie dasz rady a inne miejscowki daja mniej niz 10kh summony sa tu zbedne. Guardy - 15kh i wychodzisz lekko na plus z lootbagow. GFB za tp w dc to waste i mierny exp ale jeszcze przed mozna z samego wanda wyciagnac z 20kh. Jest jeszcze hellgate beholdery na ktorych sie nie znam a troszke dalej dragi na draconii gdzie exp wynosi przecietnie 20kh. PoH odpada z powodu przeludnienia. Wiverny kolo orclandu rowniez cos tam pomiedzy 20kh ale nie pametam dokladnie + wiem ze musialem czekac na resp.
PS. Nie kupuj premmium. Napewno bedziesz zalowal za pare miesiecy.
Dzięki za odpowiedź, spróbuję tych miejscówek. Tak w ogóle, czemu miałbym żałować kupna PACC, słyszałem, że Sorc jest silny na PACCu już na tym levelu?
ZenonRozbojnik
04-06-2010, 21:25
to zalezy od ciebie czy bedziesz zalowal czy nie. Sorcem jest o wiele przyjemniej na paccu. Na faccu OF bardzo dobry
1 opcja: kup Pacc,
2 opcja: Facc tomb z gfb,
3 opcja: dragi na Facc są dobre do zarabiania,ale masz raczej za mały lvl :P
DC za tp: byłem tam raz,ale jak dla mnie nudno :P Exp w granicach 70k/h miałem,a z kasą nie pamiętam jak było, ale coś kojarze,że słabo.
Wybór należy do Ciebie
Jeśli już to jak @up facc tomb gfb + flam hur max do 50 lvla, potem na OF. Na 60 pacc koniecznie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.