PDA

Pokaż pełną wersje : kapitulacja :(

Sir Pomyleniec
13-01-2005, 16:54
przyznaje to ze smutkiem nie mam talentu do fejkow dlatego z tym koncze :(
a wszystko przez to ze nie umiem wkleic normalnie potworow do fejka mialem tyle pomyslow ale wszystkie sa zepsute przez te potworki dalej bede pisywal na tym forum bo mi sie podobaja fejki ale nie bede ich tworzyl bede zamieszczal moje ssy na forum zdjecia ale poza tym nic innego

Zielevitz
13-01-2005, 17:04
AAAAAAAAA ZABIJECIE GO !!!!!!!!!!!!

POWIEŚCIE DO GÓRY NOGAMI POD SUFITEM, ZASZLACHTUJCIE - EBY OSOBNY TOPIC TWORZYC

ja OSZALEEEEJEEEE

Shanhaevel
13-01-2005, 17:11
Po-co-zakładałeś-nowy-temat-?-?-?

Specter
13-01-2005, 17:12
jezu po co nowy temat? zeby nabic posta?

Matrixen
13-01-2005, 17:12
Człowieku od tego jest inny temat - Prosze skasowac ten temat

Venderer
13-01-2005, 17:20
gościu myslał ze go pocieszymy i powiemy "nie martw się napewno nie są takie złe.." ;/// CO NAS TO OBCHODZI ;///

wazz
13-01-2005, 18:03
sami jestescie nie lepsi bo piszecie w tym temacie, chlopak popelnil blad wiec niech tylko jedna osoba go "nawroci" bo sie wszyscy powtarzacie, sami nabiajcie sobie posty....

Dryb
13-01-2005, 18:08
@up Racja. Ale po co osobny topic? Ostrzezenie i tyle. [o.O sam nabilem posta]

Leweracja
13-01-2005, 18:10
eh maly do tego nie jest potrzebny nowy TEMAT ;>

:topic:

Sir Pomyleniec
13-01-2005, 20:09
a gdzie do ****y nedzy mialem to napisac *** mnie to obchodzi ze nowy temat chcecie to zamykajcie jak nie to nie a poza tym to co za roznica czy nowy temat czy nowy post jedno i to samo i wezcie sie ode mnie od*******cie chcialem dobrze nie pisze na tym forum zeby sobie nabijac posty bo to i tak praktycznie nie potrzebne jest i wogoole *******ic te wasze forum fejkow nara juz ****a wiecej tu nie napisze w****iliscie mnie

Shog
13-01-2005, 20:21
Re : up

Nie shizuj sie XD ******* ich co nie... :>

Re : all

Nie ma w tej chwili czegos takiego jak "nabijanie postow". Jesli nie zauwarzyliscie to nie ma juz czegos takiego jak "liczba postow". Wiec to jest nie wazne... Zreszta po co mialby nabijac posta skoro i tak odchodzi z tego forum ? A wiec jesli odchodzi z forum to po co ****a jego ***ana wpoierdolona mac mu ten post ? Zastanowcie sie ludzie... Czy na tym forum jest coraz wiecej takich ludzi ? Nie majacych pojecia o prawdziwej Tibii... Tylko zyjacych w swiecie trolli i podniecajacych sie ze im wypadnie silver amulet... Albo jakies 10 palki co na cyce biagaja i im leci 30 strzal na jednego cyca... Ludzie zastanowcie sie 10x zanim cos napsizecie ...

Rendarn
13-01-2005, 20:23
Wiesz az plakac mi sie zachcialo,.... a tak serio zgadzam sie z wypowiedziami przedmówców, do opisania jakiś bezsensownych wypocin nie trzeba zakladac tematu. To jest forum, jest bardzo dużo uzytkowników, i malo kogo obchodzi to ze odchodzisz lub sie obrazasz. ZATRZYMAJ TO DLA SIEBIE

[]Artimos[]
13-01-2005, 20:35
WoW ale sie chłopiec zbulwersił (powinna tu być buźka ale mi nie dizałają ;/ )
chłopcze wyluzuj (tu też buźka)i nie tyrać go tak wsyzscy bo sie popłacze i będziecie mieli to na sumieniu (buźka)

DR.UTi
13-01-2005, 20:42
a gdzie do ****y nedzy mialem to napisac *** mnie to obchodzi ze nowy temat chcecie to zamykajcie jak nie to nie a poza tym to co za roznica czy nowy temat czy nowy post jedno i to samo i wezcie sie ode mnie od*******cie chcialem dobrze nie pisze na tym forum zeby sobie nabijac posty bo to i tak praktycznie nie potrzebne jest i wogoole *******ic te wasze forum fejkow nara juz ****a wiecej tu nie napisze w****iliscie mnie

Wypowiedź godna Ciebie...:) żeś sie wysilił. Też Cie mamy w Du.pie :) Temat DO KAsacji i nie pisać już tu ....-.^