RoyalKnight
12-06-2010, 22:48
Ajajajajaj ! Mam przerpane ! :baby:
Popełniłem błąd i chce wiedziec na jaką skalę !
Otóż problem jest taki :
Koledzy z podworka grają na uniterze i postanowiłem zagrać z nimi .
Wpuscili mnie do chatki ufając mi i wgl.
A ja oczywiście musialem cos zkiepścić !
W domku jest jedna komnata z łóżkami , do której nie moge otworzyć dżwi .
Przechodzilem kolo domku i patrze , a drzwi otwarte no to ja korzystając ze domownicy śpią wszedlem tak i zaczolem sobie przegladac itemki .
W jakims bp znalazlem Music Sheet . Myślalem ze to sie czyta jak książkę , więc wziołem sie do lektury a tu nagle po użyciu pojawia sie komunikat iż zaliczyłem tą część hymnu . Wszystko spoko gdyby nie to ze pisemko znikneło !
A ja zdziwiony własnym niedoświadczeniem mówie sam do siebie : KURW****!
Okej , poszperalem troche w necie i przeczytalem o tym co nieco ale dowiedzialem sie tylko tyle ze sa 4 części . Kumple szybko się nie kapną więc mam czas. A pytanie brzmi : Ile mnie to będzie kosztować ? Jaka jest wartość poszczególnych części bo nie wiem jaką przeczytalem , ale chyba czwartą ;/.
Ludzie pomóżcie i ratujcie ! ;(
Popełniłem błąd i chce wiedziec na jaką skalę !
Otóż problem jest taki :
Koledzy z podworka grają na uniterze i postanowiłem zagrać z nimi .
Wpuscili mnie do chatki ufając mi i wgl.
A ja oczywiście musialem cos zkiepścić !
W domku jest jedna komnata z łóżkami , do której nie moge otworzyć dżwi .
Przechodzilem kolo domku i patrze , a drzwi otwarte no to ja korzystając ze domownicy śpią wszedlem tak i zaczolem sobie przegladac itemki .
W jakims bp znalazlem Music Sheet . Myślalem ze to sie czyta jak książkę , więc wziołem sie do lektury a tu nagle po użyciu pojawia sie komunikat iż zaliczyłem tą część hymnu . Wszystko spoko gdyby nie to ze pisemko znikneło !
A ja zdziwiony własnym niedoświadczeniem mówie sam do siebie : KURW****!
Okej , poszperalem troche w necie i przeczytalem o tym co nieco ale dowiedzialem sie tylko tyle ze sa 4 części . Kumple szybko się nie kapną więc mam czas. A pytanie brzmi : Ile mnie to będzie kosztować ? Jaka jest wartość poszczególnych części bo nie wiem jaką przeczytalem , ale chyba czwartą ;/.
Ludzie pomóżcie i ratujcie ! ;(