PDA

Pokaż pełną wersje : Dylemat, którą postać wybrać

Proto
14-06-2010, 08:03
Witam.
Chciałbym Was prosić o radę, mianowicie którą postać mam wybrać. Do wyboru mam:
1. Knight - 17 lvl, 4 mlvl, skille 77/77, świat PvP
2. Druid - 53 lvl, 44 mlvl, świat N PvP
3. Sorcerer - 44 lvl, 41 mlvl, świat PvP
4. Paladyn - 24 lvl, 9 mlvl, skille 68/55, świat N PvP (ten sam świat gdzie druid)

Ogólnie to za bardzo skillować nie lubię, z kasą problemu nie będzie. Tutaj myślę już o poważniejszym graniu, powyżej 100 lvl+. Pacc będzie/jest. Osoby, który byłyby tak miłe i postarały się uzasadnić swoją odpowiedź dlaczego tę postać, a nie inną byłby błogosławione.
Z góry dziękuję.

Cossinus
14-06-2010, 08:30
Jeśli masz grać na serio to zdecydowanie polecam świat pvp. Wbiłem na non pvp 72 ek i już serdecznie mam dość jak ktoś wbija mi bezkarnie na respawn.

PvM
Jak masz zamiar grać głównie aby zabijać potworki to polecam paladyna. Jest najlepsza do zabijania monsterów. Podam przykład 117ek trace na dl'a 5-10manasow, 114 paladynem od 0 do 200 many.

PvP
Tu wg. mnie sorc druid albo paladyn. Zależy co lubisz, ed/ms latwo można robić pg ponieważ mogą walicz z czarów/run obszarowych.

Knightem jeśli niemasz znajomych nie opłaca się grać. Gra samemu jest okropnie nudna. Mam nadzieje że napisałem wszystko. Teraz zależy od Ciebie co chcesz robić w grze.

Proto
14-06-2010, 10:07
W sumie tak sobie pomyślałem i zdecydowałem, że wybiorę postacie magicznie. Tylko teraz nie wiem czy wybrać eda z non pvp czy sroca z pvp ;s.
Oczywiście dla pana up dziękuję za pomoc.
Jeżeli ktoś by jeszcze mi mógł doradzić w tym wyborze by było fajnie ; d.

Erverse
15-06-2010, 15:05
Sorc. Ma mocniejsze ue i darmowe sd. Poza tym - skoro masz wybór pvp a non pvp, a w dodatku prawie takie same lvle, to wiadomo, że pvp.

LechKozak
20-06-2010, 21:07
koleś weź Sorca ja mam 37 i gites fajne pk ostatnio zabilem 44 knighta solo sorc jest najlepszy. a dlaczego sorc w twoim prZypadku? po druid jest na non pvp :( jest tam tyle noobow ze omg np wbija sobie 15 pallek na poh i ci potworki klepie a ty nic mu nie mozesz zrobic ja zawsze wtedy daje w ry*a i gites.