Pokaż pełną wersje : Pacc
Rapallos
20-06-2010, 10:20
Nie wiem czy to dobry dział czy nie. Nie znalazłem podobnego tematu. To jest dla mnie pilne. Załóżmy, że mam postać z domkiem np. w Port Hope i paccem na 10dni. Skończył mi się pacc.;( Itemy zostały w Port Hope, a muszę je odzyskać.;( Co mam robić? Nie chce kupować pacca na 30 dni tylko po to żeby wziąść itemy. Czy jest opcja kupienia pacca na 1 dzień? (mi zależy tylko na tych itemkach) Za wszystkie błędy przepraszam.:p
Czy nie uważasz, że gdyby była opcja kupienia pacca na 1 dzień, to byłaby ona wyświetlona na tibia.com?
Rapallos
20-06-2010, 12:02
To co teraz mam robić? Jak nie ma pacca na 1 dzień to co? Na ile jest najmniej?
I co zrobić przez ten czas jak będę miał pacca? (wykluczone skillowanie i expienie bo mówiłem wcześniej chodzi mi o itemki)
jest taka opcja że kupujesz parcel i labeta wsadzasz sie do parcela i lecisz do port hope czy gdzie tam chcesz sprawdzone!!1 ale musisz się spreżyć bo to jest tylko na 7 min !!:)
jakbyś czegoś nie wiedział to pisz tu
Rapallos
20-06-2010, 13:34
jest taka opcja że kupujesz parcel i labeta wsadzasz sie do parcela i lecisz do port hope czy gdzie tam chcesz sprawdzone!!1 ale musisz się spreżyć bo to jest tylko na 7 min !!:)
jakbyś czegoś nie wiedział to pisz tu
Tak się da tylko w kreskówkach
Tak się da tylko w kreskówkach
kolejny się zanazł nie wkręcaj chłopakaX(. Bo go rozumiem też tak miałem z edron
Rapallos
20-06-2010, 15:28
kolejny się zanazł nie wkręcaj chłopakaX(. Bo go rozumiem też tak miałem z edron
To ja - twórca tematu, ja to napisałem. Ty myślałeś, że inny gość? HAHA [/QUOTE]
Rapallos
20-06-2010, 21:12
Też tak miałeś? I co zrobiłeś?
LechKozak
20-06-2010, 21:52
sk8cie pacc musisz kupic na 30 dni nie ma rady :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.