zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Knight Pacc Gdzie Co I Jak

Aweczek
23-06-2010, 19:56
witam.

zamierzam kupić pacca na mojego 80 knighta na 30 dni na początek. ale problem w tym że nie będę wiedzieć gdzie expić co i jak może coś polecicie moje skille to 88/85 proszę o napisanie także : czy będzie mi tam ciężko/ile expa na godzinę.

Sequenzo
23-06-2010, 21:14
witam.

zamierzam kupić pacca na mojego 80 knighta na 30 dni na początek. ale problem w tym że nie będę wiedzieć gdzie expić co i jak może coś polecicie moje skille to 88/85 proszę o napisanie także : czy będzie mi tam ciężko/ile expa na godzinę.

Zależy, bo jeżeli chcesz zarabiać pieniądze i mieć przy okazji dobry Exp to Polecam Ci Barbarian Camp(duży), Małpy. Do Dobrego Expa to Darashia Dragi i Dl-e, Dl-e Fenrock, Hydry z Sio i Shooterem. Lub np... Wieża Alchemików w Yalahar.

Bubusiek
26-06-2010, 11:55
piraci w liberty bay - zrob killing in the name of.. quest (zabijasz 3000 piratów potem boss), tam wbijesz przez ten czas jakis wiekszy level i wtedy w zaleznosci od zajawki

dragi yalahar (blisko miasta wiec duzo ciot moze latac)
Culty svargrond (musisz wykonac ice islands quest, jest to dosc daleko ale jak sie tam odnajdziesz to mozesz tam siedziec nawet do 200 lvla)

ewentualnie w razie nudy lizardy, malpy, mutated humany do trzepania kasy

Cossinus
27-06-2010, 08:02
Tu masz poradnik który napisałem, mam nadzieje że się przyda bo opisałem tam pare miejsc które możesz odwiedzić.

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=230153