zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Update trwa.

Andrew
30-06-2010, 13:38
No to się doczekaliśmy tegorocznego letniego update'u. Jak go wyczekujecie? Czego oczekujecie? Jesteście przekonani do niego? Piszcie wszystko na temat tego wydarzenia.

Zerkala
30-06-2010, 14:59
do 18.00??! jak znam życie poczekamy do 20.00 !!! :D

Sheller
30-06-2010, 15:05
Te potki w stosach kompletnie zautomatyzuja gre...Tibia z update na update zmienia sie na coraz łatwiejsza :p

Exodusdge
30-06-2010, 15:48
@Sheller - No i dobrze że stanie się łatwiejsza, nie wiem jak ty ale ja wole sobie pograć w grę, która sprawia mi przyjemność a nie żeby się nad nią trudzić i denerwować, dziwi mnie twój tok myślenia.

A co do update no to super, dzięki temu stosu potionów zaoszczędzę więcej capa, mi tam się wszystko podoba a i pacca będę musiał kupić.

Prison_Break
30-06-2010, 16:03
A co do update no to super, dzięki temu stosu potionów zaoszczędzę więcej capa, mi tam się wszystko podoba a i pacca będę musiał kupić.

Nic nie zaoszczedzisz, zadnego capa (przyklad: 5 bp gmp wazyl 310 oz, 100 gmp w stacku bedzie wazyl 310 oz), wiec jakim cudem chcesz capa wiecej zaoszczedzic?
Nic w przyrodzie nie ginie :p

hapnik
30-06-2010, 16:07
Można już ściągnąć najnowszego klienta. Oto oficjalny link:

http://download.tibia.com/tibia860. e x e

Archdevil Tarzan
30-06-2010, 16:08
Nic nie zaoszczedzisz, zadnego capa (przyklad: 5 bp gmp wazyl 310 oz, 100 gmp w stacku bedzie wazyl 310 oz), wiec jakim cudem chcesz capa wiecej zaoszczedzic?
Nic w przyrodzie nie ginie :p

Wiesz teoretycznie to masz racje ale ogolnie bedzie ci potrzebne mniej bp a kazdy 1 to zawsze cos ;)

Golfer
30-06-2010, 16:09

Potiony
Pełne potiony będzie można kupić u NPC, ich waga wzrośnie o 0.9oz. Pełne potiony będą zgrupowane w jeden. Puste butelki po potionach będą ważyć o 0.2oz mniej niż obecnie i również będą grupowane. Przykład: Strong Mana Potion będzie ważył 2.9oz (2.0 obecnie), pusta butelka ważyć będzie 1.6oz(1.8 obecnie).

0.9*20=18 czyli waga normalnego bp

Można już ściągnąć najnowszego klienta. Oto oficjalny link:

http://download.tibia.com/tibia860. e x e

a po co ściąga jak klient sam się aktualizacje

Exodusdge
30-06-2010, 16:30
@Golfer - o, pokaż mi gdzie to pisze bo jakoś tego nie widziałem.

@hapnik - No dziwne, dziwne, jak nawet jeszcze tibia.com nie wydała nowego klienta to jak ty możesz go mieć? Keylogger nie pobierać...

@TOPIC:
No chodziło mi o te zaoszczędzone bp, ale skoro zwiększają oz. potionów to zbyt wiele nie zaoszczędzimy cappa, no ale cóż.

hapnik
30-06-2010, 16:56
Czy ja Wam każę pobierać? Piszę tylko, że jest już na serwerze Tibia.com ;) I nie jest to keylogger znawco! -.-

Odnośnie automatycznej aktualizacji - czasami są z tym problemy, bo serwer nie wytrzymuje B) Przynajmniej kiedyś tak było, teraz gra mniej ludzi... :confused:

Sheller
30-06-2010, 16:59

@hapnik - No dziwne, dziwne, jak nawet jeszcze tibia.com nie wydała nowego klienta to jak ty możesz go mieć? Keylogger nie pobierać...

@TOPIC:
No chodziło mi o te zaoszczędzone bp, ale skoro zwiększają oz. potionów to zbyt wiele nie zaoszczędzimy cappa, no ale cóż.

Było, było 100% ,ze poty beda warzyć tyle ile w bp :p Potwierdzam :D

Pakero92
30-06-2010, 18:32
Kolego wyżej masz racje poczekamy sobie do 20 max ;D a jeżeli chodzi o linka to najlepiej poczekać już będzie gotowy update ;D

Heroine
30-06-2010, 19:00
If you get the following error message after downloading the client patch files, you just have to start manually the file "Patch*****" to fix this problem:
Cannot open file 'C:\Tibia\Tibia.dat'. (Error Code 4)
Please re-install the program.

z tibia.com

zrobiłam jak piszą i znowu error ;/

edit: po trzeciej re-instalce działa

Exodusdge
30-06-2010, 19:14
Wszystko działa już mi się klient aktualizuje i zaraz zaczne grać ;]

Ekierka
30-06-2010, 19:18
@Sheller - No i dobrze że stanie się łatwiejsza, nie wiem jak ty ale ja wole sobie pograć w grę, która sprawia mi przyjemność a nie żeby się nad nią trudzić i denerwować, dziwi mnie twój tok myślenia.

No to gratuluję podejścia. Cała frajda polega właśnie na tym, aby gra była trudna, abyś się pomęczył dzień, drugi, trzeci, osiągnął postawiony sobie cel, a nie iść po najprostszej linii oporu, także "dziwi mnie twój tok myślenia".

Exodusdge
30-06-2010, 19:26
@Ekierka każdy ma inne cele w życiu mi tam przyjemności nie daje spełnienie celu i zabicie na 1 lvlu "cave rata" - tak jak ci, także twojego toku myślenia tez nie rozumiem, ale każdy ma inny, tya.

Johanes19
30-06-2010, 19:59
O co chodzi z ta reinstalacja, wy tez tak macie?

Macko121
30-06-2010, 20:01

Ahahahaha, ale się uśmiałem! Keylogger? Z oficjalnego downloadu tibia.com? Do niedawna można tak było pobierać starsze wersje klienta, zmieniając po prostu te liczby obok Tibia***. Teraz to już nie działa.

Było, i nie mówi się "pisze" tylko "jest napisane".

Golfer
30-06-2010, 20:08

tutaj masz

http://www.forum.tibia.pl/showpost.php?p=2759520&postcount=1

O co chodzi z ta reinstalacja, wy tez tak macie?

odpal patcha folder z tibia i po kłopocie

hapnik
30-06-2010, 21:41
Pisałem, że mogą być problemy z aktualizacją? Pisałem :P