Pokaż pełną wersje : Update trwa.
No to się doczekaliśmy tegorocznego letniego update'u. Jak go wyczekujecie? Czego oczekujecie? Jesteście przekonani do niego? Piszcie wszystko na temat tego wydarzenia.
do 18.00??! jak znam życie poczekamy do 20.00 !!! :D
Te potki w stosach kompletnie zautomatyzuja gre...Tibia z update na update zmienia sie na coraz łatwiejsza :p
Exodusdge
30-06-2010, 15:48
@Sheller - No i dobrze że stanie się łatwiejsza, nie wiem jak ty ale ja wole sobie pograć w grę, która sprawia mi przyjemność a nie żeby się nad nią trudzić i denerwować, dziwi mnie twój tok myślenia.
A co do update no to super, dzięki temu stosu potionów zaoszczędzę więcej capa, mi tam się wszystko podoba a i pacca będę musiał kupić.
Prison_Break
30-06-2010, 16:03
A co do update no to super, dzięki temu stosu potionów zaoszczędzę więcej capa, mi tam się wszystko podoba a i pacca będę musiał kupić.
Nic nie zaoszczedzisz, zadnego capa (przyklad: 5 bp gmp wazyl 310 oz, 100 gmp w stacku bedzie wazyl 310 oz), wiec jakim cudem chcesz capa wiecej zaoszczedzic?
Nic w przyrodzie nie ginie :p
Można już ściągnąć najnowszego klienta. Oto oficjalny link:
http://download.tibia.com/tibia860. e x e
Archdevil Tarzan
30-06-2010, 16:08
Nic nie zaoszczedzisz, zadnego capa (przyklad: 5 bp gmp wazyl 310 oz, 100 gmp w stacku bedzie wazyl 310 oz), wiec jakim cudem chcesz capa wiecej zaoszczedzic?
Nic w przyrodzie nie ginie :p
Wiesz teoretycznie to masz racje ale ogolnie bedzie ci potrzebne mniej bp a kazdy 1 to zawsze cos ;)
Potiony
Pełne potiony będzie można kupić u NPC, ich waga wzrośnie o 0.9oz. Pełne potiony będą zgrupowane w jeden. Puste butelki po potionach będą ważyć o 0.2oz mniej niż obecnie i również będą grupowane. Przykład: Strong Mana Potion będzie ważył 2.9oz (2.0 obecnie), pusta butelka ważyć będzie 1.6oz(1.8 obecnie).
0.9*20=18 czyli waga normalnego bp
Można już ściągnąć najnowszego klienta. Oto oficjalny link:
http://download.tibia.com/tibia860. e x e
a po co ściąga jak klient sam się aktualizacje
Exodusdge
30-06-2010, 16:30
@Golfer - o, pokaż mi gdzie to pisze bo jakoś tego nie widziałem.
@hapnik - No dziwne, dziwne, jak nawet jeszcze tibia.com nie wydała nowego klienta to jak ty możesz go mieć? Keylogger nie pobierać...
@TOPIC:
No chodziło mi o te zaoszczędzone bp, ale skoro zwiększają oz. potionów to zbyt wiele nie zaoszczędzimy cappa, no ale cóż.
Czy ja Wam każę pobierać? Piszę tylko, że jest już na serwerze Tibia.com ;) I nie jest to keylogger znawco! -.-
Odnośnie automatycznej aktualizacji - czasami są z tym problemy, bo serwer nie wytrzymuje B) Przynajmniej kiedyś tak było, teraz gra mniej ludzi... :confused:
@hapnik - No dziwne, dziwne, jak nawet jeszcze tibia.com nie wydała nowego klienta to jak ty możesz go mieć? Keylogger nie pobierać...
@TOPIC:
No chodziło mi o te zaoszczędzone bp, ale skoro zwiększają oz. potionów to zbyt wiele nie zaoszczędzimy cappa, no ale cóż.
Było, było 100% ,ze poty beda warzyć tyle ile w bp :p Potwierdzam :D
Pakero92
30-06-2010, 18:32
Kolego wyżej masz racje poczekamy sobie do 20 max ;D a jeżeli chodzi o linka to najlepiej poczekać już będzie gotowy update ;D
If you get the following error message after downloading the client patch files, you just have to start manually the file "Patch*****" to fix this problem:
Cannot open file 'C:\Tibia\Tibia.dat'. (Error Code 4)
Please re-install the program.
z tibia.com
zrobiłam jak piszą i znowu error ;/
edit: po trzeciej re-instalce działa
Exodusdge
30-06-2010, 19:14
Wszystko działa już mi się klient aktualizuje i zaraz zaczne grać ;]
@Sheller - No i dobrze że stanie się łatwiejsza, nie wiem jak ty ale ja wole sobie pograć w grę, która sprawia mi przyjemność a nie żeby się nad nią trudzić i denerwować, dziwi mnie twój tok myślenia.
No to gratuluję podejścia. Cała frajda polega właśnie na tym, aby gra była trudna, abyś się pomęczył dzień, drugi, trzeci, osiągnął postawiony sobie cel, a nie iść po najprostszej linii oporu, także "dziwi mnie twój tok myślenia".
Exodusdge
30-06-2010, 19:26
@Ekierka każdy ma inne cele w życiu mi tam przyjemności nie daje spełnienie celu i zabicie na 1 lvlu "cave rata" - tak jak ci, także twojego toku myślenia tez nie rozumiem, ale każdy ma inny, tya.
Johanes19
30-06-2010, 19:59
O co chodzi z ta reinstalacja, wy tez tak macie?
Macko121
30-06-2010, 20:01
Ahahahaha, ale się uśmiałem! Keylogger? Z oficjalnego downloadu tibia.com? Do niedawna można tak było pobierać starsze wersje klienta, zmieniając po prostu te liczby obok Tibia***. Teraz to już nie działa.
Było, i nie mówi się "pisze" tylko "jest napisane".
tutaj masz
http://www.forum.tibia.pl/showpost.php?p=2759520&postcount=1
O co chodzi z ta reinstalacja, wy tez tak macie?
odpal patcha folder z tibia i po kłopocie
Pisałem, że mogą być problemy z aktualizacją? Pisałem :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.