kijewski
05-07-2010, 13:08
Witam. Mam problem z założeniem chara na stronie tibia.com tak jak i z edytowaniem danych na moim koncie. No to tak od początku. Jak zalogowuje się na swoje konto na tibia.com wszystko jest ładnie i pięknie ,lecz gdy przechodze by coś zrobić np. edytować swoje dane albo założyć 1 chara i klikam w create character wywala mnie żeby się jeszcze raz zalogować. Kiedy podaje znowu swoje passy pokazuje mi się taki błąd: The Following Errors Have Occurred:
Wrong account data has been entered from your IP address too often. You are unable to log in from this IP address for the next 30 minutes. Please wait. I tak mam już od 2 dni czekam te 30 minut loguje sie i znowu to. Mógłby ktoś mi pomóc ? Z góry dziękuje :)
Sorka zauważyłem dopiero teraz że to jest na temat tej strony jak ktoś z modków mógłby przerzucić mój temat to bardzo dziękuję :)
Nowy użytkownik forum kijewski
Wrong account data has been entered from your IP address too often. You are unable to log in from this IP address for the next 30 minutes. Please wait. I tak mam już od 2 dni czekam te 30 minut loguje sie i znowu to. Mógłby ktoś mi pomóc ? Z góry dziękuje :)
Sorka zauważyłem dopiero teraz że to jest na temat tej strony jak ktoś z modków mógłby przerzucić mój temat to bardzo dziękuję :)
Nowy użytkownik forum kijewski