Pokaż pełną wersje : zmiana postaci
DodiekPower
07-07-2010, 11:53
mam 80 eda ale mi sie nudzic zaczyna i mam kazda profesje jednak ich lvl nie przekracza 30 moje pytanie jest takie... warto zmieniac profesje na inna niz druid i na nizszy lvl? druid jest fajny ale nudny lubie profy magiczne ale nie mam pacca.. co polecacie? mam kasy na start kazdej z tych prof
ps.
pall 24
knight 28
sorc 15
ed 80 jak w.
kazda postac z wyjatkiem druida ma wykupione blessy ale tylko druid ma promocje ;<
pacca w tym roku raczej nie bd mial ale to nie jest na 100%
Jakim cudem masz Elder Druida bez pacca ?
DodiekPower
07-07-2010, 11:59
pacc byl wiec ed byl ale pacc sie skonczyl wiec ed jest nudny ;D
jezeli chdozi o slowo elder to jest na paccu ale to i tak nie istotne teraz ;D troche many w te czy w te; D
Diablo91
07-07-2010, 16:29
Nie podałeś skili paladina i knighta, więc zakładam że na paladinie dist - 60+, knight skille - 65+.
Knight - na facc gra się chyba nim najlepiej, na 28 lvl z dobrym EQ możesz expić na mintwalin i zarabiać kase (choćby na ED jak pacc bd:) ).
Paladin - na facc moim zdaniem 2-ga profa jaką gra się najlepiej. Na 24 lvl możesz spokojnie expić na cyklopach/dwarf guardach. Zarabiać też można nie źle, oczywiście lootbagi :)
Sorcerer/Druid - gra na facc nie ma najmniejszego sensu... Profesja magiczna bez pacca to jak byś grał rookstaylerem. Niby się da, tylko gdzie tu sens? :/
Pozdrawiam Diablo91 :)
Jeżeli zamierzasz grać do końca roku bez pacca, a gra druidem bez niego wydaję Ci się nudna to nie widzę innego wyjścia niż pall/knight.
Knightem gra się lepiej na faccu ? Od kiedy ? 40 pallem możesz łazić na GS'y,dragony i OF bez waste a knightem roty i dwarfy do usranej śmierci >.>
@up lub cyce :confused::confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.