zaloguj się

Pokaż pełną wersje : The Maze of the Lost Souls

Beny
16-01-2004, 20:58
Chciałem się dowiedzieć, kilku żeczy na temat tego miejsca, bo jestem ciekawy co tam jest.Znalalem sie dzisiaj tam, bo sobie mape wzwiedzałem, jestem knightem na 23 lv i nie moglem przejsc dzwi, ktore przepuszczają tylko ludzi na odpowiednim lv. Tak wiec podsumowujac :
1. Jakie potworki tam znajde
2 Jaki lv trzeba miec, żeby tam się dostać?

Z góry dzięki za odpowiedź

Edit 1 -> Ok wiem już, że szybko sie tam nie zapuszcze-jeżeli wogóle tam wejde:P - i jak sie domyslam do tych schodków dodali też te drzwi na exp. I jak stoi sprawa z tym lv.Jaki lv trzeba miec żeby tam wejść..i czy takie drzwi dzialaja w obydwie strony ??

Ashlon
17-01-2004, 10:43
Level potrzebny - minimum 30...Jak w 'obydwie' strony?Jak wejdziesz z lvl 30 to i z nim wyjdziesz :P.Ale wez kupe uhow i najlepiej przewodnika - znajdziesz tam i raty i 1 gsa....nie liczac monkow rotow wilkow minosow i innego talatajstwa :P

zadki
17-01-2004, 22:06
HEH GS to pestka słyszałem że są tam warloki......heh i niech ten przewodnik bedzie naprawde dobry

Scorpion_23
17-01-2004, 22:31
przez MOLS da sie wejsc do DEMONY ale to bardzo gleboko
Film ogladalem jak kolesie tam byli to pelno warloków i
elf archiantów

Olesniczanin
17-01-2004, 23:16
re:up

Daj linka do tego filmu bo ci nie wierzę :P

A tak w ogóle to jest tam pojedynczy spawn warlocka (na samym dole), Dl'e, Gs'y i inne tałatajstwo ;)

Dr. Omader
18-01-2004, 05:50
Oto i link do tego filmu:
Demona (www.dromader.neostrada.pl/demona.rec)

Aby to obejrzeć potrzebujesz miec TibiCam i Tibie 7.1(bo film był na niej kręcony)

Jakbys nie mial to masz tu link: Tibia 7.1 (www.dromader.neostrada.pl/tibia71*****)

Jak nie wiesz jak używać tibiCam to na forum poszukaj gdzies jest post na ten temat.

@Topic: Znajdziesz tak jak mówiono GS, DL(tu jest fajana akcja bo są 2 dziury i jak wejdziesz do złej to masz DL a jak do dobrej(zależy jak na to patrzeć) to masz DL ale za ścianą :P ) no i dużo Warlocków, ale wszystkie poza 2 można pojedynczo zabijać.